Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba! Arkadaslar 1 subatta 8haftalık kalbş durdu yine ve bu 3. Kürtajım. Bidahaki hamılelık ögrenır ögrenmez kan sulandırıcı ve prednol baslıcaz ded”i. Böyle olupta doguran varmı ya yoruldum artık psikolojm alt üst . Benle bırlıkte hamıle kalan herks dogurdu 2. Ye bıle

Öncelikle geçmiş olsun diyorum. Benim de iki kürtajım var pıhtılaşma testi yaptırdınız mi? Öyle kafasına göre direkt kan sulandırıcı başlatan doktora guvenmemenizi oneririm. Prednol u bazen vücut bebeği enfeksiyon gibi görüp atmak istiyor o yüzden veriyorlar diye biliyorum sizde kanama lekelenme olmus muydi? Onun icin de bir test yapılıyor.
Yumurta kaliteniZe baktırdınız mi bunlar cok önemli?

Evet kan pıhtılasma testi yaptırdım canım. Bir sağlıklı bebegm var ama sonrasknsa olmadı bıdaha. Genetik ve patolojide de bısey cıkmadı. 3. Sünde corasprin verdı bana gore dozu düşüktü. Bu sefer iğne yapacz . Riskli gebelıkler doktoru zaten kendıde. Umarım bu kex olur ya

Allah bağışlasın evladınızı umarım en yakın zamanda tekrar sağlıkla nasip etsin Allah’ım

Merhaba yumurta kalitesine nasıl bakılıyor acaba?bende düşük yaptım 14 haftada we bir kezde boş gebelik oldu da

Merhaba yumurta kalitesine nasıl bakılıyor acaba?bende düşük yaptım 14 haftada we bir kezde boş gebelik oldu da
Amh değerinize baktırıyorsunuz rezervinize onun belirli günleri oluyor adetin 14. Günü falan gibi. Bitkisel olarak yumurta kalitesini arttıran besinler takviyeler vs de var. Ayrıca ben mfk nin adendo diye bir takviyesini kullandım o da yumurta kalitesini arttırıyor ve tutunmayı sağlıyor oyleliklw hamile kaldım belki şans eseri belki de cok inandığım icin bilmiyorum. Benim rezervim yaşıtlarıma göre biraz dusuktu.

Sağlıkla kucağınıza alın inşaallah.o dediğiniz takwiye bitkisel yani değilmi hamilelik döneminde de kullanılıyormu acaba

Sağlıkla kucağınıza alın inşaallah.o dediğiniz takwiye bitkisel yani değilmi hamilelik döneminde de kullanılıyormu acaba
Amin insallah bana da cok fazla dusuk yapan bir arkadaşım önermişti. Evet doğuma kadar kullanicam inşallah devam ediyorum.

Selamlaarr bende 20 şubatta düşük yaşadım doktorum beklemeye gerek yok dedi korunmadım bu ay belirti yaşıyorum inşallah psikolojik değildir bat 3 günn dua edin bol bol, bende hepinize edeceğim

Selamlaarr bende 20 şubatta düşük yaşadım doktorum beklemeye gerek yok dedi korunmadım bu ay belirti yaşıyorum inşallah psikolojik değildir bat 3 günn dua edin bol bol, bende hepinize edeceğim
İnşallah güzel haberler ile gelirsiniz Erken haftalarda mı yaşamıştınız üzücü olayı? Doktorunuz o yüzden mi bekletmedi acaba

İnşallah güzel haberler ile gelirsiniz Erken haftalarda mı yaşamıştınız üzücü olayı? Doktorunuz o yüzden mi bekletmedi acaba
Merhaba inşallah evet 6 haftalık falandı tahminen çok küçük kürtaja gerek yok beklemeye de gerek yok hazır hissettiğin zaman tekrar gebelik düşünebilirsin dedi. Büyük ihtimal o yüzdendir

ccanım selam,
senın hangı gende pıhtılasma cıktı?
benımde cunku 1kımyasal-1 dıs geebelık yasadım .. 1de mol gebelık
mhtfr A1298C homozıgot ve fatkör V: heterezigot..
bır doktor gereksız derken bır tanesı kesınlıkle ıgne ve aspırın şart dıyor ...

Benim sadece mthfr 1298 homozigot çıkmıştı canım. Bu da pek önemsenmiyor evet ama ben yinede kullanıyorum oksapar.

canım aynı durumları yasamısız pıhtılasma testın nasıl cıkmıstı hangı gende sorun var?

bende 1kımyasal-1 dıs geebelık yasadım ..
sonra tup bebek denedık oda mol gebelık-uzum gebelıgı oldu..buna kromoozm kaynaklı dedı doktorum ..ben pıhtılasma testı zaten kımyasal sonrası yaptırmıstım..
mhtfr A1298C homozıgot ve fatkör V: heterezigot..
ama tup bebek doktoru bana ıgne yada aspırın vermedı gerek yok dedı..
neyse ben mol gebelık ıcın baska hastanede kurtaj oldum, cumartesı gunu doktorum pıhtılasma testıme baktı ve senın gene kalmadan aspırın kaldıktan sonrada ıgne kullanman lazım dedı
acaba benımde mı senelerdır hamıle kalamama sebebbım, kımyasalım ve dıs gebelıgım bu yuzden ..

Benim sadece mthfr 1298 homozigot çıkmıştı canım. Bu da pek önemsenmiyor evet ama ben yinede kullanıyorum oksapar.
şaka gıbı ya gercekten , yanı 2profesör gereksız goruyor ıgne ve aspırını..
oper. doktor kurtajımı yapan dokorum kesınlıkle ıgne aspırın şart dedi ..
romatolıje gıdecegım lupus vs bı kac test daha ıstedı tup bebek doktorum,
bırde hematolojıye gıdeyım dıyorum ..
sen hamıle kaldın mı canım? ne kullandın ıgne aspırın mı?

Benimde doçent perinatoloji doktoru gereksiz dedi. Ama diğer doktorlar kullandırıyor tedbir amaçlı. Çok kafana takma sana tavsiyem oluyor uygun zamanda ben hamileyim şimdi canım doğal yolla ikizlere hamile kaldım biraz ara vermiştim sadece. Şimdi sadece oksapar kullanıyorum. Corasprin kullandım ama lekelenme yaşayınca 12. Haftada bıraktım.

hayırlısı ınsallah canım,
burda cok kısı gordum bu gen ıle dusuk,kalp duruması yaşayan..
onemsız bır sey oldugunu dusunmuyorum..
demekkı bu sekılde bunları yaşamam lazımmış umarım bundan sonra saglıkla olur..
çok sevındım Rabbım bagışlasın canım

Amin canım. Sende tedbir olarak kullan iğne insanın içi rahat ediyor
En kısa zamanda sağlıkla nasip olsun güzel haberlerini bekliyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…