Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen azcık dayan canım
Benim daha doğmadılar canım 32. Haftadayım.
Senin nasıl gidiyor cnm ne kadar kaldı
Canım 32 deyiz. 1ay durursalar inşallah güzel olacak. Zor geçiyor ya ağrılar, kasılmalar, sertleşmeler genelde yatıyorum. Sağlıkla gününü doldursalar.

E ben mesajlarınızı okumustum iki aylık çocuğu hasta ettik falan gibi bir seyler okudum sanki yanlış mi hatırlıyorum kusura bakmayın Az kalmış ya ne guzel allahim sağlıkla insallah kucağınıza almayı nasip etsin. İkiz diye hatırlıyorum öylesi daha zor ama tabi ben suan her şeyi karıştırmış olabilirim

Canım sen nasılsın bayağıdır yazmıyorsun Leyla kuzusu nasıl Ha-ri
Ay bildirim gelmemiş hiç bananasıl olsun 3 hafta önce kalça usg vardı rutin yapılan laylaylom gittim bişey çıkmaz diye sağ kalçanın açı değeri düşük geldi son iki güne kadar çift bez bağladım pazartesi başka bir doktor gördü hayır bandaj yapılmalıydı dedi, hadi apar topar onu taktı ama çocuk çığlık kıyamet netten pavlik bandaj dersen nasıl bişey görürsün bundan önce cuma da 2. Ay aşısı oldu ateş çıktı felan o zamandan huysuz zaten, onun üstüne evde üçümüz de hasta olduk şuan doktoru her gün çağırıyor bronşit vs olur korkusuna bende evde buhar tedavisi antibiyotik devam ediyorum

Ama işin güzel haberi bugün 2.ultrason çekildi kalça düzelmiş galiba yarın doktor bandajı çıkarın der

Çok geçmiş olsun hamile kalmak ayrı dert doğurmak ayrı buyutmek ayrı Allah yardımcımız olsun Büyütülecek dertler degil yine de Allah beterinden saklasın

İkiz evet onu hatırladın canım ama diğeri karıştı galiba olsun amin inşallah hepimiz sağlıkla tamamlayalım
Ahh neler olmuş neler çok geçmiş olsun . Kalçanın düzelmesine çok sevindim canım. Hastalığınız da geçer inşallah bir an önce

Çok geçmiş olsun hamile kalmak ayrı dert doğurmak ayrı buyutmek ayrı Allah yardımcımız olsun Büyütülecek dertler degil yine de Allah beterinden saklasın
Hastalık kısmını hiç takmıyorum bunlar olacak sonuçta artık şükür buhar ile baya kendine geldi zaten, benim için önemli olan kalçaydı şükürler olsun o geçti ya

Maşallah cnm kritik süre bitmiş çok şükür, çok zordur elbet Allah yardımcın olsun biz tekken çok zorlandık son haftalarda

Çok şükür kalça düzelmiş cnm, hastalıktan herkes kurtulamıyor bu sene bizde öyleyiz

Hastalık kısmını hiç takmıyorum bunlar olacak sonuçta artık şükür buhar ile baya kendine geldi zaten, benim için önemli olan kalçaydı şükürler olsun o geçti ya
Çok geçmiş olsun tatlım. Biraz canınız sıkılmış ama geçmiş gitmiş çok şükür. Güzel haberlerine çok sevindim

Çok şükür canım
Sana birşey soracağım sezaryene girdiğinde oksapar için ne demişlerdi ? 12 saat öncesinden mi bırakman yeterliydi?
Maşallah cnm kritik süre bitmiş çok şükür, çok zordur elbet Allah yardımcın olsun biz tekken çok zorlandık son haftalarda
Çok şükür kuzum evet
Cidden zor odadan odaya geçmek , sağa sola dönmek bile
Sen nasılsın? Ömer beyle nasıl geçiyor

Oksaparı normalde bir gün önce bıraktıracaktı ama ani gidince zorlaya zorlaya 12 saat geçmesini beklediler ama ani olmaz ise 24 saati tercih ederim dedi anestezi doktoru. Benim 12 saat sonra oldu spinal tek seferde sorunsuz tuttu sezeryan sırasında yada sonra da bir kanama sorunu yaşamadım şükür üstelik coraspirini keseli sadece 3 gün olmuştu

He 24 saat daha garanti ama dediğin gibi planlı bir doğum ise.. bakalım ne yaşayacağız. Sonrasında kullanıyor bazıları sen devam ettin mi ?

He 24 saat daha garanti ama dediğin gibi planlı bir doğum ise.. bakalım ne yaşayacağız. Sonrasında kullanıyor bazıları sen devam ettin mi ?
15 gün daha kullandım iğneyi sonra bitti şükür inşallah senin için de sorunsuz bir doğum olur ben ansızın olunca çok korktum ama şükür Rabbim ikimizi de korudu darısı başına inşallah zaten sonrası tufan iş ordan sonra başlıyormuş Leyla dan bir de ikinci olsa aynı anda benim evde ölümü bulurlardı galiba

Hahaha ay deme öyle ya az kaldı bakalım bizim evde de tufanlara

Zor geçiyor cnm Ömerin uykuları hala kötü malesef, çok hareketli tek başına oyun oynamayan bi çocuk, zorluyor baya,bide su sıralar hasta burnu akıyor öksürüyor arti uykusuz.. İnşallah seninkiler uyur güzelce, valla çok zormus uyku sorunu

Maşallah canım çok sevindim senin adına şimdi hamileliğin en güzel zamanları başlıyor, yavaş yavaş hareketleri de hissedersin. Sağlıkla neşeyle kucağınıza alın inşallah

Maşallah canım çok sevindim senin adına şimdi hamileliğin en güzel zamanları başlıyor, yavaş yavaş hareketleri de hissedersin. Sağlıkla neşeyle kucağınıza alın inşallah
Cok teşekkür ediyorum arada bir seyler hissediyorum ama barsak hareketi mi bilmiyorum yine de guzel kızım diye seviyorum karnımı amin insallah cok teşekkür ediyorum nerde varsa allahim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Ayy geçmiş olsun canım. Zordur eminim bakalım bizimkiler nasıl olacak tek olsa neyse de iki olunca aman kucağa alıştırma, sallamaya alıştırma diyorlar da göreceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…