Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
AA evet hatırladım gülüm allahim iyi insanlara denk getirsin inşallah kalhini hiç bozma.

Bende redostim gynopol kullanmaya karar verdim. Gynositol sanırım yok internete yazınca gynopol çıkıyor aynı şeyler sanırım. İnşallah bende faydasını görürüm.
Teşekkür ederim inşallah

Canım yapışıklıkta regl miktarı azalıyor. Benim genelde çok yoğun değildi o yüzden farkedememiştim. Tüp bebek tedavisine başlayınca doktor rahimi ince buldu öyle şüphelendi. Rahim filmi çektirdikten sonra kesinleşti yapışıklık olduğı

Benimde aynı genlerimde heterozigot var bazı doktorlar önemsemiyor ama 2 gebeliğimde de kan sulandırıcı kullandım kanama yaşadım bıraktırdılar bıraktıktan 1 hafta sonra kalpleri durdu hep. Sonra görüştüğüm doktorlar hep corasprini kesip iğne kullanmalıydın çok önemli bir pıhtılık yok ama yinede önemsenmeyecek biriey değil dediler. Bu konuda benimde kafam karışık ikiye ayrılmış durumdayım resmen

Anladım kuzum çok sağol

Bencede olması gereken bu yani ikilide sıkıntı çıkarsa fetal DNA düsunuyorum bende. Bakalım hayırlısı, diğer bebekte ikilide bile sıkıntı yoktu ki canım bende. Bakalım nolacak
Allahın izniyle sıkıntı olmaz inşallah cnm dua edelim

Bende aynı durumdayım ama ben hiç kalp atışı duymadım ams ben iğne de kullanmadım hep 5 haftada kese gözüküp kanama başlıyor

Ayyy çok sevindim kalbini duymamıştın en son ben orda kalmıştım. Bilen arkadaşlar daha iyi yorum yapar ama bana amniyosentez gereksiz geldi şuan için. Her gebelik kendine özel ki daha standart testleri bile yapmadan bunu istemesi tuhaf. Nifty yaptırmak daha mantıklı böyle bi durumda şanki. Ama asla kalbini bozma lütfen. Birçok şey tedbir amaçlı biliyorsun. İnşallah güzel devam edecek duaların sizinle

Bende aynı durumdayım ama ben hiç kalp atışı duymadım ams ben iğne de kullanmadım hep 5 haftada kese gözüküp kanama başlıyor
Benim 2 gebeliğimde kan sulandırı kullanırkeb ilerleyip ama sonra kanama sebebiyle kan sulandırıvıları kesince kaybettim.
Dozumu ayarlanması gerekiyor nasıl şey bilmiyorum. Kullandığım fazla geliyor toptan kesince kalvi duruyor

merhaba kızlar geçen hafta 6 haftalık gebeliğim kendiliğinden düştü kese gördüm ama kalp atışı duyamadan gitti kürtaj olmadığım için 1 adet bekle sonra tekrar deneyebilirsiniz dedi doktor allah herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sağlıklı gebelik geçirsin inş

Kaç kullanıyordun iyi bi peritanalog bulmalısın ki dozu ayarlasın

Kaç kullanıyordun iyi bi peritanalog bulmalısın ki dozu ayarlasın
İlk gebeliğimde sadece corasprin kullanıyordum.
Bu ikinci tüp bebekti hem corasprin hem 4000lik oksapar kullandım.
Bununda kalbi durunca birkaç dokyor corasprin zaten kanama yapar corasprini kesip iğneyi 6binlik kullancaktın dediler.
Ama bende istiyorum artk yeni bir gebelikten önce bunun dozunu ayarlatmak perinatologlar gebelik öncesi bakıyorlarmı ?

çok geçmiş olsun, Rabbım bundan sonra saglıkla nasıp etsın ınsallah

Tabiki bakarlar bi test var onda doz ayarlaması oluyor en azından hamile kalınca direk baslatirlar,

Çok sağol canım benim evet yani bir risk belirirse nifty yaptırırız diye düşünüyorum. Kalbini 2 kere duyduk maşallah güçlü ve hız olarak güzeldi , tedbir biliyorum ama yani güzel olmasını istiyorum bende.surekli kendimi üzmenin stres yapmanın bana.ve bebişime bir faydası olmaz değil mi 12 de tekrar gideceğim cinsiyet vs belli olursa söylerim bile

Maşallah fasulyeye Stresin ne zaman kime faydası olmuş ki. Çocuğun hareketleri bile değişiyor en ufak üzüntüde. Güzel devam edecek merak etme bence erkek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…