Herkesin sınavı farklı bu hayatta.evett çok ileri dereceye giden durumlar olabiliyormuş,
ınsallah benımkısı saglıkla sonlanır, gunlerdır baş ağrısı cekıyorum ..
degerım yuksek sankı o kafamı cok kurcalıyor .. kurtaj sonrası 7.gun 2354 cıktı beta..
kemoterapı durumu metotraksate ıle uygulanıyormus burdan bır ıkı kısı ıle konustum..
evet şuan sadece ıyılesmeyı diliyorum,sağlıkla bunuda atlatırım ınsallaahh..
amiinn canım, herseyde vardır bır hayır ...
Rabbım bunların mukafatını saglıklı hayırlı evlatlat ıle verecektir,çok inanıyorum
evet canım kesınlıklıkle dünya burası, hersey mukemmel olsa adı dunya olmazdı,Herkesin sınavı farklı bu hayatta.
Ben hemşireyim dış gebelikte de metotraksate veriliyor eklem romatizmasında da siz sadece kanserle bağdaştırmayın yani. Kuvvetli ilaç bulantı bas donmesi falan yapıyor ama uzun soluklu kullandırmazlar size. Folik asitle birlikte veriliyordu diye hatırlıyorum oradaki hücrelerin büyümesini engelliyor ve olduruyor.
Bas agrisi durumu olayın sokundan dolayı stresten de olabilir allahim şifanızı versin değer yüksek umarım düşmeye başlar.
Embriyolarınız da vardı zaten hazırda 1 sene uzun gibi geliyor ama Göz açıp kapayana kadar geçer insallah. Allahim yar ve yardımcınız olsun.
Merhaba bana hep dusuk yada erken dogum demislerdi hemde 3,4 doktor görüşü boyleydi.20. Haftadan sonra olumsuz yorumlar duymaz oldum 28. Haftya kadar dayandigimiz da sorun olmaz dedi doktor hep . Ben sonuna kadar dayandim cok şükür 38+6 da dogum yaptim .Darisi basiniza insallahA Aklimtrakyada Merhaba, ben sizinle aynı durumdayım gebeliğiniz nasıl geçti acaba ? Rahim ağzı ölçünüz neydi kaçıncı haftada doğum yaptınız? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler
Öncelikle cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Maalesef ben gebelik sonrasında bunu öğrendim. Şimdi 18. Haftadayım, rahim ağzım 34 mm. Doktor şimdilik normal ilerliyor ama rahim şeklinden dolayı erken doğum ya da düşük olabilir diyor hep. Siz bu süreçte nelere dikkat ettiniz ? Hep yattınız mı ? Gebeliğim resmen diken üzerinde geçiyor. İnşallah bende en azından 28i görebilirimMerhaba bana hep dusuk yada erken dogum demislerdi hemde 3,4 doktor görüşü boyleydi.20. Haftadan sonra olumsuz yorumlar duymaz oldum 28. Haftya kadar dayandigimiz da sorun olmaz dedi doktor hep . Ben sonuna kadar dayandim cok şükür 38+6 da dogum yaptim .Darisi basiniza insallahAma benim gibi olanlarin hamile kalmadan once rahim filmi cekip mudahaleye gerek varmi diye kontrol etmelerini oneririm.
Tamam bebegim saglikli dogdu ama olumsuzluklar sebebiyle huzursuz hamilelik yasadim.
düşük sonrası iki yıl sonra mı hamile kaldınız acaba27 sinde bebeğimin kaybıydı iki sene oldu diyordum kendi kendime,3 4 gün sonra meğer Rabbim beni başka bir plan için bekletiyormuşkırılan yerlerimizde çiçek açıyoruz
Ben histeroskopi oldum bir 40 gün sonra da adet oldum sonra düzenli ama azdı 3 ay sonra da aşılama ile hamile kaldım benim rahim t şeklindeydi onu düzelttilerKızlar merhaba histeroskopi sonrası adet düzensizliği yaşayan var mı varsa kaç ay sürdü sonra hamile kalabildiniz mi lütfen cevaplarınıza cok ihtiyacım var
Evet 2 yıl sürdü canım evetdüşük sonrası iki yıl sonra mı hamile kaldınız acaba
Bende hep insallah 28 i görürüm dedim Allaha şükür zamanina kadar bekledi insallah sana da nasip olurÖncelikle cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Maalesef ben gebelik sonrasında bunu öğrendim. Şimdi 18. Haftadayım, rahim ağzım 34 mm. Doktor şimdilik normal ilerliyor ama rahim şeklinden dolayı erken doğum ya da düşük olabilir diyor hep. Siz bu süreçte nelere dikkat ettiniz ? Hep yattınız mı ? Gebeliğim resmen diken üzerinde geçiyor. İnşallah bende en azından 28i görebilirim
Hmm açıkçası üzüldüm bıraz hiç adetim şaşmazdıBen histeroskopi oldum bir 40 gün sonra da adet oldum sonra düzenli ama azdı 3 ay sonra da aşılama ile hamile kaldım benim rahim t şeklindeydi onu düzelttiler
Merhaba. Redostim ve ımpryl faydasını gördünüzmü.Geçmiş olsun canım. Ben Gynositol başlamıştım doktor tavsiyesiyle hamile kaldım o ay, kalbi durdu kürtaj oldum. Doktorum redostim ve ımpryl önerdi. Adetle birlikte başlamayı düşünüyorum. Ben de pko var bir de. Hücre yenilemesi için önerdi doktor.
İyi pazarlar, evet düzenli olarak günde 2 defa vajinal kullanıyorum. Doktor da devam et dedi. Benim kanamam 13. Haftadan sonra olmadı çok şükür umarım olmaz da. Kanama olayından çok çektim ben çünküBende hep insallah 28 i görürüm dedim Allaha şükür zamanina kadar bekledi insallah sana da nasip olurBenim rahim ağzı 40-50 arasinda seyretti ama kanamadan sebep bir müddet proluton igne ve 34. Haftaya kadar progestan kullandim ben canim onun da etkisi oldu diye düşünüyorum.progestan kullaniyor musun sen? 18. Haftaya kadar yattim ben kanamam oldugu icin kanamam geçince kalktim ama cok uzun sure ayakta kalmadim ev isi pek yapmadım. 32. Haftayk atlattiktan sonra standart hayatima geri döndüm.
Düşük sonrasında iki ilacı da kullandım ama gebelik elde edemedik. Doktorumun tavsiyesiyle Gynositole devam ettim adetlerim 32 günde bir düzenli olmaya başladı. Ağustos ayında kürtaj oldum aralık ayında hamile kaldım.Merhaba. Redostim ve ımpryl faydasını gördünüzmü.
Aynı durumdayım tüp bebekle hamile kaldım kalbi durdu. Redostim tedavi aşamasında kullanmıştım faydasını görmüştüm.
Şimdi bir süre kendimiz denemek istiyoruz redostime devam etmek ımpryl ede başlamak istiyorum. Pkoyum bende aynı şekilde. Siz fayda gördünüzmü ?
Gynositolün içeriği inositol sanırım değilmi oda insülin direnciyle alakalı birşey. Bunun için ben glifor başladım aynı etkiyi görürmüyüm acabaDüşük sonrasında iki ilacı da kullandım ama gebelik elde edemedik. Doktorumun tavsiyesiyle Gynositole devam ettim adetlerim 32 günde bir düzenli olmaya başladı. Ağustos ayında kürtaj oldum aralık ayında hamile kaldım.
Evet inositol takviyesi olduğunu söyledi adetlerim düzensiz ve arası uzundu onu düzenledi yumurtlamaya yardımcı oldu. İnsülin direnciyle mi alakalı onu tam bilmiyorum.Gynositolün içeriği inositol sanırım değilmi oda insülin direnciyle alakalı birşey. Bunun için ben glifor başladım aynı etkiyi görürmüyüm acaba
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Nasılsın canım nasıl gidiyor?Evet 2 yıl sürdü canım evet
İyiyim çok şükür canım, mide bulantıları var biraz, büyüyor bebişNasılsın canım nasıl gidiyor?
Kötü düşünmee ikiniz de sağlıklı bir şekilde atlatacaksınız doktor bu benden sorumluluk gitsin demedi olamasın diye önerir kararı size bırakır neden bize böyle dedi diye can sıkma hiçİyiyim çok şükür canım, mide bulantıları var biraz, büyüyor bebişdoktorumu değiştirmeyi düşünüyorum. Şimdilik herşey normal haftasıyla uyumlu, ikiliyi bekliyorum. Kaybettiğim bebeğimden dolayı perinatoloji takibi ve amniyosentez önerdiler 17 de o biraz canımı sıktı. Bilmiyorum niye yani.. öyle işte kuzu 11 im neredeyse, sevinmekle böyle bı belirsizlik arasındayım duanıza talibim
Artık yeni makaleleri takip eden doktorlar okadar az amniyosentez öneriyorlar ki önermiyorlar bile hatta. Daha ikili test yapmadan ne amniyosentezi şaşırdım. Bence de doktorunuzu değiştirin siz bilirsiniz yine de ama benim de okadar kaybım var gitmediğim doktor da kalmadı bu arada Mardin aydın ve İzmir’de benimkini gören tanır yanı o dereceİyiyim çok şükür canım, mide bulantıları var biraz, büyüyor bebişdoktorumu değiştirmeyi düşünüyorum. Şimdilik herşey normal haftasıyla uyumlu, ikiliyi bekliyorum. Kaybettiğim bebeğimden dolayı perinatoloji takibi ve amniyosentez önerdiler 17 de o biraz canımı sıktı. Bilmiyorum niye yani.. öyle işte kuzu 11 im neredeyse, sevinmekle böyle bı belirsizlik arasındayım duanıza talibim