Ben nasip olur 3.ayı atlatırsam günde bir taneye düşüreceğim suan sabah akşam alıyorum.Bence de öyle ya. Bir de herkesin dediği kafa rahatlatma olayı var kii yapabilene helal olsun. Darısı da bana olsun
Bir süre daha kullanırsın olmazsa snra bırakırsn zaten. Sizin kaçıncı gebeliğiniz
O antepliydi Antep’te bir doktora gitti.İstanbuldayım nadır de olsa bir tane leke oluyor vucudumda ama vucudumda mantar var o yüzdendir diye düşünüyorum arkadaşınız hangi doktora gitti acaba
AminO antepliydi Antep’te bir doktora gitti.
İstanbul’da ne yazık ki tanıdığım bir doktor yok umarım Allah iyisine denk getirir
Aminn inşallah sağlıkla al kucağına canımBen nasip olur 3.ayı atlatırsam günde bir taneye düşüreceğim suan sabah akşam alıyorum.
Bu üçüncu iki kaybım var allahim buna sağlık versin
Mantar icin elma sirkesi icin ve elma sirkesiyle sulandirarak vucudunuzu yikayin. Bende sizinle ayni kaderi paylasiyorum 3 tane dogal gebeligim oldu 3 ude 5 ve 6 haftalarda kanama olup düşüyor. Kimyasal gebelik yani. 3 tanede tup bebek denedim sonuc negatif. Bu ay tup bebek deneyecegim. Transfer gunu 12 saatte bir oksapar kan sulandırıcı kullanacagim benimde homozigot cikti test sonucum. Transfer gununden itibarende vucut bebeği kabul etsin diye prednol tablet 3 aya kadar kullanacagim. Hasimato problemide var antikorlarim yuksek cikiyor ve vücut reddediyor. Antikorlarimida dusurecek bu prefnol tablet. Un sekeri cikardim hayatımdan. Hem mantar icin hemde hasimato icin un şekeri biraktim. Seninde bana benzeyen hikayen var. Bu noktalari doktorunla degerlendirmeni isterim ama cogu doktor bu noktalari onemsemiyor. Yeni yenibasladi bu prednolun 3 aya kadar kullanimi dusuklerde. Allah yardimcimiz olsun insallah sonuca ulaşırsın.İstanbuldayım nadır de olsa bir tane leke oluyor vucudumda ama vucudumda mantar var o yüzdendir diye düşünüyorum arkadaşınız hangi doktora gitti acaba
Mantar icin elma sirkesi icin ve elma sirkesiyle sulandirarak vucudunuzu yikayin. Bende sizinle ayni kaderi paylasiyorum 3 tane dogal gebeligim oldu 3 ude 5 ve 6 haftalarda kanama olup düşüyor. Kimyasal gebelik yani. 3 tanede tup bebek denedim sonuc negatif. Bu ay tup bebek deneyecegim. Transfer gunu 12 saatte bir oksapar kan sulandırıcı kullanacagim benimde homozigot cikti test sonucum. Transfer gununden itibarende vucut bebeği kabul etsin diye prednol tablet 3 aya kadar kullanacagim. Hasimato problemide var antikorlarim yuksek cikiyor ve vücut reddediyor. Antikorlarimida dusurecek bu prefnol tablet. Un sekeri cikardim hayatımdan. Hem mantar icin hemde hasimato icin un şekeri biraktim. Seninde bana benzeyen hikayen var. Bu noktalari doktorunla degerlendirmeni isterim ama cogu doktor bu noktalari onemsemiyor. Yeni yenibasladi bu prednolun 3 aya kadar kullanimi dusuklerde. Allah yardimcimiz olsun insallah sonuca ulaşırsın.
Cok iyi anliyorum seni bende en son gecen ay yasadim bu durumu. Prednolu sor özellikle doktoruna. Pihtilasma varsa kan sulandirici kullanAmin ya o kadar yıprandım ki gerçekten acaba benim de mi vucudum bebeği kabul etmiyor bende anlamıyorum ki
İşte tahlilere göre iğneye gerek yok diyor elim kolum bağlı birde düşüklerden sonra sırt ağrım çok oluyorCok iyi anliyorum seni bende en son gecen ay yasadim bu durumu. Prednolu sor özellikle doktoruna. Pihtilasma varsa kan sulandirici kullan
1 den fazla düşük olunca kimi doktor direk kan sulandiriciya basliyor. Düşüklerde benimde 1 hafta en az agrim oldu. Karnimin ici sanki yara gibi aciyordu. Gecen ay dusuk yaptim bende simdi iyiyim geçiyor neler gecmiyorkiİşte tahlilere göre iğneye gerek yok diyor elim kolum bağlı birde düşüklerden sonra sırt ağrım çok oluyor
Bence kötü düşünmeyin benim doktorum da 3 ay demişti vücudunuz da kendine gelsin bir şey düşünmeden birlikte olmanın tadını çıkartınSelam kızlar. Ben de geçen ay düşük yaptım. Bugün doktor kontrolüm vardı. Düşükten sonra adet oldum bitince de işte bugün doktora gittim. Ama doktorum tamamen temizlenmediğini en az 3 ay gebelik düşünmemem gerektiğini söyledi. Yani rahim tam toparlanmamş. Büyük bir düşüktü maalesef 10 haftalıktı. Şimdi 3 ay bekleyeceğiz. Çok canım sıkıldı. Ben bu aydan snra tekrar başlarız diye umutlanıyordum
Ya ne bilim modum düştü :)Bence kötü düşünmeyin benim doktorum da 3 ay demişti vücudunuz da kendine gelsin bir şey düşünmeden birlikte olmanın tadını çıkartın
Ben korunmayı bıraktığım ilk ay hamile kaldım cok şükürYa ne bilim modum düştü :)bide hep düşük sonrası ilk 3 ay daha kolay hamile kalınır derler ya. Ona kaptırdım kendimi. Ama yapacak bişe yok maalesef bekleyeceğiz:) sizin 3 ay geçtikten sonra ne zaman oldu
Yok yok dinleyeceğim zaten. Kafama göre bişe yapmam. Bide tekrar düşük olur fln Allah korusun. Ay maşallah ne güzelBen korunmayı bıraktığım ilk ay hamile kaldım cok şükür
Rahim toparlarsa hamile kalabilirsiniz deneyip olmaması daha cok moralinizi bozar o yüzden doktorunuzu dinleyin derim ben
6 haftalık oldu. Haftaya kalp atışı icin gidecegizYok yok dinleyeceğim zaten. Kafama göre bişe yapmam. Bide tekrar düşük olur fln Allah korusun. Ay maşallah ne güzelkaç haftalık oldunuz
Güzel haberlerini duyarız inşallah burda6 haftalık oldu. Haftaya kalp atışı icin gidecegiz
Haber vericem insallah zaman cok çabuk geçsin sizin icin dilerim rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsinGüzel haberlerini duyarız inşallah burda
Haber vericem insallah zaman cok çabuk geçsin sizin icin dilerim rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin
Ayy canım zor bir seneydi senin için maşallah büyüttün ne güzel darısı banaHa-ri çok az kalmış canım inanamıyorum nasıl geçti zaman benim minnoşların da pazar günü doğum günüydü hayatımın en zor senesiydi heralde ama büyüttük bir şekilde bugünlere geldiler ikisi de kaç yaşındasın deyince 1 diye gösteriyor Dün 1 yaş aşılarını yaptırdık sağlık ocağındaki ebe de diyor hayatının en zor senesiydi dimi diye nereden bildin dedim annem de diyor kafasında saç kalmadı döküle döküle dedim sağ ol anne ya seninki de oğlak burcu olacak şimdi ayyy minnoş yengeç oğlak iyi anlaşır şimdiden sana kolaylıklar diliyorum canım arkadaşım benim çok zor dediğim şeylerin yüzde 90’ı prematüre ve ikiz olmalarından kaynaklanıyor şimdi böyle söyleyince sen de korkma senin inşallah çok mutlu tatlı telaşlı bir yıl olacak amiiin öpüyorum çok