Kalp atışını da duymak nasip olsun, her şey yolunda gidecek inşallah stres yapma kendine lütfen. Doktorumuza güvenmek zorundayız Allah'ın izniyle sağ sağlim ilerleyecek gebeliğinGuzel arkadaşlarım yolk saç oluşmuş 10mm kese o yüzük şeklini cok net gördüm 18ine kalp atışı icin çağırdı doktor bakalım her sey yolunda şimdilik. Ben iki kaybım var erken haftalarda iğne vs vermeyecek misiniz dedim hayır hiç pıhtılaşman yok verirsem kanama yapar sende kızım dedi. Kanıtlanan bir şey yok verilen ignelerin dedi. Bebek sağlıksızsa düşmesini geciktirir yine düşer o senin pıhtılaşma sorunun yok dedi. Aslında verse kendimi daha iyi hissederdim sanırım ama bakalım bekleyeceğiz
Amiin insallah teşekkür ediyorum guzel dilekleriniz içinKalp atışını da duymak nasip olsun, her şey yolunda gidecek inşallah stres yapma kendine lütfen. Doktorumuza güvenmek zorundayız Allah'ın izniyle sağ sağlim ilerleyecek gebeliğin
Konu ne olursa olsun mecbur doktora güvenmek zorundayız sende pıhtılaşma çıkmamıştı zaten değil mi, bak kuzu da nasıl sağlıklı ilerliyor olacak inşallah bu kez nasipse içini ferah tutGuzel arkadaşlarım yolk saç oluşmuş 10mm kese o yüzük şeklini cok net gördüm 18ine kalp atışı icin çağırdı doktor bakalım her sey yolunda şimdilik. Ben iki kaybım var erken haftalarda iğne vs vermeyecek misiniz dedim hayır hiç pıhtılaşman yok verirsem kanama yapar sende kızım dedi. Kanıtlanan bir şey yok verilen ignelerin dedi. Bebek sağlıksızsa düşmesini geciktirir yine düşer o senin pıhtılaşma sorunun yok dedi. Aslında verse kendimi daha iyi hissederdim sanırım ama bakalım bekleyeceğiz
İnsalah cok teşekkür ediyorumKonu ne olursa olsun mecbur doktora güvenmek zorundayız sende pıhtılaşma çıkmamıştı zaten değil mi, bak kuzu da nasıl sağlıklı ilerliyor olacak inşallah bu kez nasipse içini ferah tut
Sağlıkla kavuşun inşallahKızlar geçen salı 37+0 da nts de sancı yoktu, suyu iyiydi, hareketleri de düzgün şükür bu salı tekrar randevu var bir sorun yoksa 39+0 da sezeryan istiyor doktorum yani 17 ocak bakalım bu salı duruma göre herşey netleşecek, salı gün coraspirin bırakacak olmak biraz korkutuyor ama tevekkülden başka şansımız yok tabi
Çok sevindim, güzel haberlerin devam etsinGuzel arkadaşlarım yolk saç oluşmuş 10mm kese o yüzük şeklini cok net gördüm 18ine kalp atışı icin çağırdı doktor bakalım her sey yolunda şimdilik. Ben iki kaybım var erken haftalarda iğne vs vermeyecek misiniz dedim hayır hiç pıhtılaşman yok verirsem kanama yapar sende kızım dedi. Kanıtlanan bir şey yok verilen ignelerin dedi. Bebek sağlıksızsa düşmesini geciktirir yine düşer o senin pıhtılaşma sorunun yok dedi. Aslında verse kendimi daha iyi hissederdim sanırım ama bakalım bekleyeceğiz
merhaba sizin sonuclar kaç ayda çıktı ?Kızlar genetik test sonucum çıktı eşimde de aynı şeyler yazıyor bir sıkıntı yok değil mi bakabilir misiniz
Trombofili panel 15 günde genetikte 1 ayda çıktımerhaba sizin sonuclar kaç ayda çıktı ?
Çok geçmiş olsun pıhtılaşmayla alakalı değildir şuan. Gidin bakalım doktora umarım sağlıkla ilerler kanamanız çok mu şuan nasıl?Kızlar mrhaba çok kötü dönemlerden geçtim tam dört düşüğüm oldubiri dış gebelik biri kese görmeden düşük biri kese gözüktükten sonra kanama başladı şimdi adetimin üzerinden bir hafta geçti ben testle hamile olduğumu öğrendim hemen doktor randevusu aldım ama bu gün yine kanamam başladı kan pıhtılaşma da tuttum onda da doktor önemli bir durum yok dedi ne yapıcağımı şaşırdım lütfen bana bir akıl verin
Vücudunuzda lekelenme falan oluyor mu benim bir arkadaşım hap kullandı allerji ilacı vücudu bebeği atıyordu sürekli doktor da vücut onu antijen hastalik olarak görüyor atmak istiyor demişti bağışıklık baskılayıcı mi ne kullandı doğumunu yaptı.Kızlar mrhaba çok kötü dönemlerden geçtim tam dört düşüğüm oldubiri dış gebelik biri kese görmeden düşük biri kese gözüktükten sonra kanama başladı şimdi adetimin üzerinden bir hafta geçti ben testle hamile olduğumu öğrendim hemen doktor randevusu aldım ama bu gün yine kanamam başladı kan pıhtılaşma da tuttum onda da doktor önemli bir durum yok dedi ne yapıcağımı şaşırdım lütfen bana bir akıl verin
Merhaba. İnşallah bebeiniz sağlıkla kucağınza alırsınız. Adendo folik takviyesi mi. Onu kullanırken folik asit de kullanıyor musunuz. Ve d vit olarak ne kullanıyorsnz.Merhaba cok geçmiş olsun ben mfk nin adendo diye takviyesi var onu kullandığım ay hamile kaldım suan cok yeni ama devam ediyorum. Allahim size de en yakın zamanda nasip etsin inşallah.
D vitamini ve folik asit de önemli
Benm doktorum da bu görüşte. Pıhtılaşma için yapılan iğnelerin düşükte etkisi olmadığını aslında sadece anneyi korumak yönnde yapıldığını söylüyor. Literatürü takip etmeyen doktorlarn iğneyi hemen verdiklerini söylüyor. Ben de internetten bir kaç doktordan dinledim gerçekten aynı fikirdeler. Hatta bir doktor iğneler için hamilelerin eroyini diyorum ben dedi. Çnkü hastaları ondan bıraktrmak o kadar zor ki diyor.Guzel arkadaşlarım yolk saç oluşmuş 10mm kese o yüzük şeklini cok net gördüm 18ine kalp atışı icin çağırdı doktor bakalım her sey yolunda şimdilik. Ben iki kaybım var erken haftalarda iğne vs vermeyecek misiniz dedim hayır hiç pıhtılaşman yok verirsem kanama yapar sende kızım dedi. Kanıtlanan bir şey yok verilen ignelerin dedi. Bebek sağlıksızsa düşmesini geciktirir yine düşer o senin pıhtılaşma sorunun yok dedi. Aslında verse kendimi daha iyi hissederdim sanırım ama bakalım bekleyeceğiz
Folik asit olarak folidoce kullanıyorum adendoyu yumurtayı besleyen tutunmayı sağlayan bir takviye olarak acikliyorlar. D vitamini olarak suan evde bulunan dvit 3 u kullanıyorum ama doktorum tahlil istedi ona göre değiştireceğim vereceği markayı söylerim size.Merhaba. İnşallah bebeiniz sağlıkla kucağınza alırsınız. Adendo folik takviyesi mi. Onu kullanırken folik asit de kullanıyor musunuz. Ve d vit olarak ne kullanıyorsnz.
Belki de ben de adendoyu inanarak aldım belki gerçekten etkisi yok cunku 10 gün falan kullanmıştım daha ama bir şeylere inanmak bir seyler yapmak istiyor insan. Bakalım bekleyeceğiz göreceğizBenm doktorum da bu görüşte. Pıhtılaşma için yapılan iğnelerin düşükte etkisi olmadığını aslında sadece anneyi korumak yönnde yapıldığını söylüyor. Literatürü takip etmeyen doktorlarn iğneyi hemen verdiklerini söylüyor. Ben de internetten bir kaç doktordan dinledim gerçekten aynı fikirdeler. Hatta bir doktor iğneler için hamilelerin eroyini diyorum ben dedi. Çnkü hastaları ondan bıraktrmak o kadar zor ki diyor.
Acaba onları kullannca pskolojik olarak rahatladğmız için mi sorunsuz geçiyor. Yoksa tamamen tesadüf mü bilemiyorum
Ben de folidoce kullanıyorum evde vardı o bitsin doktor diafol önerdi. D vitamini değerlerime ben de baktıracağm. Düşükten snra yine günnde adet oldum yarın doktor kontrolüm var bakalım neler söyleyecekFolik asit olarak folidoce kullanıyorum adendoyu yumurtayı besleyen tutunmayı sağlayan bir takviye olarak acikliyorlar. D vitamini olarak suan evde bulunan dvit 3 u kullanıyorum ama doktorum tahlil istedi ona göre değiştireceğim vereceği markayı söylerim size.
Bence de öyle ya. Bir de herkesin dediği kafa rahatlatma olayı var kii yapabilene helal olsun. Darısı da bana olsunBelki de ben de adendoyu inanarak aldım belki gerçekten etkisi yok cunku 10 gün falan kullanmıştım daha ama bir şeylere inanmak bir seyler yapmak istiyor insan. Bakalım bekleyeceğiz göreceğiz
Dün doktoruma kullanıyorum dedim içeriğine baktı senin mesela bu ay yapacağın yumurtlama üç ay öncesinden belli dedi onun büyümesi beslenmesi falan ben bunu yazmam ilaç olarak takviye olarak sana iyi geldiğini düşünüyorsan yan etkisi yoksa kullanabilirsin dedi
Kimisi pıhtılaşma var diyor kimisi ondan değil diyor nazıl bir yol izliyceğimi ben de şaşırdımÇok geçmiş olsun pıhtılaşmayla alakalı değildir şuan. Gidin bakalım doktora umarım sağlıkla ilerler kanamanız çok mu şuan nasıl?
İstanbuldayım nadır de olsa bir tane leke oluyor vucudumda ama vucudumda mantar var o yüzdendir diye düşünüyorum arkadaşınız hangi doktora gitti acabaVücudunuzda lekelenme falan oluyor mu benim bir arkadaşım hap kullandı allerji ilacı vücudu bebeği atıyordu sürekli doktor da vücut onu antijen hastalik olarak görüyor atmak istiyor demişti bağışıklık baskılayıcı mi ne kullandı doğumunu yaptı.
Siz hangi sehirdeydiniz?