Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar geçen salı 37+0 da nts de sancı yoktu, suyu iyiydi, hareketleri de düzgün şükür bu salı tekrar randevu var bir sorun yoksa 39+0 da sezeryan istiyor doktorum yani 17 ocak bakalım bu salı duruma göre herşey netleşecek, salı gün coraspirin bırakacak olmak biraz korkutuyor ama tevekkülden başka şansımız yok tabi

Sağlıkla gelsin inşallah allahim bize de bu günleri göstersin cok sevindim
Benim eşim de 15 Ocak doğumlu. Oğlak Burcu olcak sanırım cok şanslısın

Bitmiş basana senin süreç kolay sağlıklı sıkıntısız bir doğum nasip etsin rabbim bize de senin gördüğün günleri görmek nasip olsun inşallah Allah yardımcın olsun kolaylaştırsın inşallah

Hadi bakalım çok az kalmış cnm sağlıkla kavuşun

Ohh mis gibi olumlu düşün bu kez minik sağlıkla ilerliyor yarın da sonraki günler de Rabbimin de izni ile hep güzel haberler ver inşallah

Sağlıkla gelsin inşallah allahim bize de bu günleri göstersin cok sevindim
Benim eşim de 15 Ocak doğumlu. Oğlak Burcu olcak sanırım cok şanslısın
Çok sağolun kızlar gerçekten geçen her bir günümde burası için de dua ettim hep Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bekleyen canım arkadaşlarıma da öyle güzel şekilde getirsin ki bu mucizeyi Rabbim değdi diyelim hepimiz

Canımm az kalmış Sağlıkla kavuşun inşallah minik Leyla ile ben bayağıdır bıraktım corasprini birşey olmaz Allah’ın izniyle Ha-ri

Bende seni merak etmiştim Melikeben yarın güzel haberlerle gel inşallah

Az kaldı ama geçmiyor resmen son haftalar zaman akışına bişey oldubir yandan da bu son içerde kıpır kıpır hissetmeler
Yaa kıymetini bil çıkınca neler yapıcak neler gerçekten güzel bi süreç hamilelik, insan karnındaki hareketlerini özlüyor

Bari inanamıyorum nasılda geçti zaman, şu günleri gösteren Rabbime hamd olsun, sağlıkla hayırlarla kucağına al, dualarına bizi de kat

Canımmm senin de hayırlı olsun, yazmamıştım, sende güzel haberlerle gel

Yaa canımm 21 haftalık yazıyor maşallah maşallah sağlıkla gelsin kuzular
Sağlıkla vakitlice hayırlarla gelsin minnoşlar

Sağol kuzum hayırlısıyla sağlıkla gelsinler inşallah

Yaa kıymetini bil çıkınca neler yapıcak neler gerçekten güzel bi süreç hamilelik, insan karnındaki hareketlerini özlüyor
Arada 2 aylık bebeği olan arkadaşa gidiyorum da fragmandan baya anladım başıma gelecekleri

Etmezmiyim canım arkadaşım hep aklımda duamdasınız inanher bebek için mutlu olduğum an sizi anıyorum resmen

Arada 2 aylık bebeği olan arkadaşa gidiyorum da fragmandan baya anladım başıma gelecekleri
Insallah uslu bi bebek olur cnm gerçekten zor yaramaz çocukla uğraşmak hele bide Uyku problemi varsa.. Ömer baya sıkıntılı, 1 yaşına giricek hala uykuları berbat

Ben de Ekim'de kimyasal, Kasım'da da sagliksiz gebelikten dolayı kürtaj oldum. Aslında kurtaja gerek yoktu ama doktor dış gebelikten suphelenince kürtaj yaptırmak zorunda kaldık. Kürtajdan sonra dış gebelik olmadığı ortaya çıktı. Bir adet geçirdim. Özele iyi bir doktora kontrole gittim. Doktor herşey normal,bir sıkıntı görünmüyor. İkisinde de kese oluşmadığı için kimyasal sayıyoruz ve kimyasal gebeliğin peşine düşmeye gerek yok şu anda dedi. 1 adet gecirdikten sonra çocuk dusunebilirsin dedi. Aynı seyleri yaşamaktan korkuyorum ama 2. adetten sonra yine deneyeceğiz büyük ihtimal. Embriyonun rahime tutunması için onerebilceginiz takviye ilaç ya da başka birşey var mı acaba?

Merhaba cok geçmiş olsun ben mfk nin adendo diye takviyesi var onu kullandığım ay hamile kaldım suan cok yeni ama devam ediyorum. Allahim size de en yakın zamanda nasip etsin inşallah.
D vitamini ve folik asit de önemli

Guzel arkadaşlarım yolk saç oluşmuş 10mm kese o yüzük şeklini cok net gördüm 18ine kalp atışı icin çağırdı doktor bakalım her sey yolunda şimdilik. Ben iki kaybım var erken haftalarda iğne vs vermeyecek misiniz dedim hayır hiç pıhtılaşman yok verirsem kanama yapar sende kızım dedi. Kanıtlanan bir şey yok verilen ignelerin dedi. Bebek sağlıksızsa düşmesini geciktirir yine düşer o senin pıhtılaşma sorunun yok dedi. Aslında verse kendimi daha iyi hissederdim sanırım ama bakalım bekleyeceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…