- 27 Eylül 2020
- 7.595
- 11.109
Allahım ne ara bu kuzular 1 yaşına girdi her yaşları güzel geçsin inşallah Rabbim ayaklarına taş değdirmesinHa-ri çok az kalmış canım inanamıyorum nasıl geçti zaman benim minnoşların da pazar günü doğum günüydü hayatımın en zor senesiydi heralde ama büyüttük bir şekilde bugünlere geldiler ikisi de kaç yaşındasın deyince 1 diye gösteriyor Dün 1 yaş aşılarını yaptırdık sağlık ocağındaki ebe de diyor hayatının en zor senesiydi dimi diye nereden bildin dedim annem de diyor kafasında saç kalmadı döküle döküle dedim sağ ol anne ya seninki de oğlak burcu olacak şimdi ayyy minnoş yengeç oğlak iyi anlaşır şimdiden sana kolaylıklar diliyorum canım arkadaşım benim çok zor dediğim şeylerin yüzde 90’ı prematüre ve ikiz olmalarından kaynaklanıyor şimdi böyle söyleyince sen de korkma senin inşallah çok mutlu tatlı telaşlı bir yıl olacak amiiin öpüyorum çok
Ben şimdi yine doktordan çıktım 38+0 nts de bir tane sancı çıktı, suyu iyi ama ne güzel kurultulmuştu son dk yine boynunda bir kordon var, pazartesi 16 ocak sezeryan günü inşallah şu 5 gün aksiyon olmaz da kordon ile benim aklımı almaz