Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benimmm aslında bugündü ama doktorun operasyonu varmış isim dolayisiyla ben de erken gidemeyince yarına kaldı.Melikeben kontrol günün ne zaman şimdi
Sağlıkla gelsin inşallah allahim bize de bu günleri göstersin cok sevindimKızlar geçen salı 37+0 da nts de sancı yoktu, suyu iyiydi, hareketleri de düzgün şükür bu salı tekrar randevu var bir sorun yoksa 39+0 da sezeryan istiyor doktorum yani 17 ocak bakalım bu salı duruma göre herşey netleşecek, salı gün coraspirin bırakacak olmak biraz korkutuyor ama tevekkülden başka şansımız yok tabi
Bitmiş basana senin süreç kolay sağlıklı sıkıntısız bir doğum nasip etsin rabbim bize de senin gördüğün günleri görmek nasip olsun inşallah Allah yardımcın olsun kolaylaştırsın inşallahYaaa sağlıkla ilerlesin inşallah ben de ilk 4 ay sabah akşam fitil kullandım hemde ikişer tane, coraspirin ve oksapar ile bu günlere geldik şükür salı coraspirin de kesilecek, inşallah sağlıkla sonunu görmek de nasip olsun
Hadi bakalım çok az kalmış cnm sağlıkla kavuşunKızlar geçen salı 37+0 da nts de sancı yoktu, suyu iyiydi, hareketleri de düzgün şükür bu salı tekrar randevu var bir sorun yoksa 39+0 da sezeryan istiyor doktorum yani 17 ocak bakalım bu salı duruma göre herşey netleşecek, salı gün coraspirin bırakacak olmak biraz korkutuyor ama tevekkülden başka şansımız yok tabi
Ohh mis gibi olumlu düşün bu kez minik sağlıkla ilerliyor yarın da sonraki günler de Rabbimin de izni ile hep güzel haberler ver inşallahCanım benimmm aslında bugündü ama doktorun operasyonu varmış isim dolayisiyla ben de erken gidemeyince yarına kaldı.
Sabah 11 de guzel haberleri vereceğim insallah
Lekelenmem vs de yok bu kez sadece beyaz akıntım oluyor.
Sağlıkla gelsin inşallah allahim bize de bu günleri göstersin cok sevindim
Benim eşim de 15 Ocak doğumlu. Oğlak Burcu olcak sanırım cok şanslısın
Çok sağolun kızlar gerçekten geçen her bir günümde burası için de dua ettim hep Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bekleyen canım arkadaşlarıma da öyle güzel şekilde getirsin ki bu mucizeyi Rabbim değdi diyelim hepimizBitmiş basana senin süreç kolay sağlıklı sıkıntısız bir doğum nasip etsin rabbim bize de senin gördüğün günleri görmek nasip olsun inşallah Allah yardımcın olsun kolaylaştırsın inşallah
Az kaldı ama geçmiyor resmen son haftalar zaman akışına bişey oldubir yandan da bu son içerde kıpır kıpır hissetmelerHadi bakalım çok az kalmış cnm sağlıkla kavuşun
Yaa kıymetini bil çıkınca neler yapıcak neler gerçekten güzel bi süreç hamilelik, insan karnındaki hareketlerini özlüyorAz kaldı ama geçmiyor resmen son haftalar zaman akışına bişey oldubir yandan da bu son içerde kıpır kıpır hissetmeler
Bari inanamıyorum nasılda geçti zaman, şu günleri gösteren Rabbime hamd olsun, sağlıkla hayırlarla kucağına al, dualarına bizi de katKızlar geçen salı 37+0 da nts de sancı yoktu, suyu iyiydi, hareketleri de düzgün şükür bu salı tekrar randevu var bir sorun yoksa 39+0 da sezeryan istiyor doktorum yani 17 ocak bakalım bu salı duruma göre herşey netleşecek, salı gün coraspirin bırakacak olmak biraz korkutuyor ama tevekkülden başka şansımız yok tabi
Canımmm senin de hayırlı olsun, yazmamıştım, sende güzel haberlerle gelCanım benimmm aslında bugündü ama doktorun operasyonu varmış isim dolayisiyla ben de erken gidemeyince yarına kaldı.
Sabah 11 de guzel haberleri vereceğim insallah
Lekelenmem vs de yok bu kez sadece beyaz akıntım oluyor.
Yaa canımm 21 haftalık yazıyor maşallah maşallah sağlıkla gelsin kuzular
Sağol kuzum hayırlısıyla sağlıkla gelsinler inşallahBari inanamıyorum nasılda geçti zaman, şu günleri gösteren Rabbime hamd olsun, sağlıkla hayırlarla kucağına al, dualarına bizi de kat
Canımmm senin de hayırlı olsun, yazmamıştım, sende güzel haberlerle gel
Sağlıkla vakitlice hayırlarla gelsin minnoşlar
Arada 2 aylık bebeği olan arkadaşa gidiyorum da fragmandan baya anladım başıma gelecekleriYaa kıymetini bil çıkınca neler yapıcak neler gerçekten güzel bi süreç hamilelik, insan karnındaki hareketlerini özlüyor
Etmezmiyim canım arkadaşım hep aklımda duamdasınız inanher bebek için mutlu olduğum an sizi anıyorum resmenBari inanamıyorum nasılda geçti zaman, şu günleri gösteren Rabbime hamd olsun, sağlıkla hayırlarla kucağına al, dualarına bizi de kat
Canımmm senin de hayırlı olsun, yazmamıştım, sende güzel haberlerle gel
Sağlıkla vakitlice hayırlarla gelsin minnoşlar
Insallah uslu bi bebek olur cnm gerçekten zor yaramaz çocukla uğraşmak hele bide Uyku problemi varsa.. Ömer baya sıkıntılı, 1 yaşına giricek hala uykuları berbatArada 2 aylık bebeği olan arkadaşa gidiyorum da fragmandan baya anladım başıma gelecekleri
Merhaba cok geçmiş olsun ben mfk nin adendo diye takviyesi var onu kullandığım ay hamile kaldım suan cok yeni ama devam ediyorum. Allahim size de en yakın zamanda nasip etsin inşallah.Ben de Ekim'de kimyasal, Kasım'da da sagliksiz gebelikten dolayı kürtaj oldum. Aslında kurtaja gerek yoktu ama doktor dış gebelikten suphelenince kürtaj yaptırmak zorunda kaldık. Kürtajdan sonra dış gebelik olmadığı ortaya çıktı. Bir adet geçirdim. Özele iyi bir doktora kontrole gittim. Doktor herşey normal,bir sıkıntı görünmüyor. İkisinde de kese oluşmadığı için kimyasal sayıyoruz ve kimyasal gebeliğin peşine düşmeye gerek yok şu anda dedi. 1 adet gecirdikten sonra çocuk dusunebilirsin dedi. Aynı seyleri yaşamaktan korkuyorum ama 2. adetten sonra yine deneyeceğiz büyük ihtimal. Embriyonun rahime tutunması için onerebilceginiz takviye ilaç ya da başka birşey var mı acaba?