Ben boş kese görmüştüm diğer hafta hem bebek hem kalp atışı görmüştük canımİnsallah bunu ben çalıştığım hastanedeki radyologa baktırdım zaten. Cuma kendi doktoruma randevum var bakalım
Doktor da olumsuz bir şey söylemedi zaten haftaya bebek gözükür sonraki hafta da kalp atışı duyulur dedi ama yine de insan tedirgin oluyor
Bende oyleyım canım hem zihnim hem bedenım o kadar yorgun ki ama artık az kaldı bebegımıze kavuscaz inşallahBenimde kurtaj olali 1 yil olacak. Tekrardan hamile kalamadim. Etrafimdaki herkesin cocuk haberi almasindan benim deneyip deneyip olmamasindan o kadar yoruldum ki. Ama vardir bir vakti zamani diyorum artik.
Insallah canim :) her ay ovulasyonla takip yapiyorum yumurtlama xa goruyorum ama bir gelisme yok. Kurtaj sonrasi bir sikinti mi oldu acaba diyorumBende oyleyım canım hem zihnim hem bedenım o kadar yorgun ki ama artık az kaldı bebegımıze kavuscaz inşallah
Kürtajdan sonra kontrole gittin mi ya da rahım filmi cekıldın. IInsallah canim :) her ay ovulasyonla takip yapiyorum yumurtlama xa goruyorum ama bir gelisme yok. Kurtaj sonrasi bir sikinti mi oldu acaba diyorum
Benim 6+1 de gözükmemişti sonraki hafta gözüktü canım umarım her şey güzel ilerleyecekİnsallah bunu ben çalıştığım hastanedeki radyologa baktırdım zaten. Cuma kendi doktoruma randevum var bakalım
Doktor da olumsuz bir şey söylemedi zaten haftaya bebek gözükür sonraki hafta da kalp atışı duyulur dedi ama yine de insan tedirgin oluyor
Aslında belki de vermez iğne bilmiyorum hiç pıhtılaşma yok ama ben içimi rahatlatacağını söyleyeceğim iğne kullanmanın bakalım insallah dediğiniz gibi olucakKorkma benim 5+3 de bebek gözükmüyordu yolk kesesi de gözükmüyordu bir hafta sonra gel kalp atışı bakalım dedi hatta bebek gözükmüyor kalp mi duyulacak dedim içimden ama o hafta hem bebek hem kalp atışı oluşmuş hiç vesvese verme kendinebana iğneyi ne zaman verdi unuttum bak ama ya kese ya bebek gözükünce vermişti
Ya o zaman strese girmeyeyim doktor da zaten cok sakin konuştu da. Ben her iki gebeliğimde de 5. Haftada o yuzuk görüntüsünü görmüştüm sanirim ondan biraz hayal kırıklığına uğradım. Ama 4bucuk haftalık daha normal hcg değeri de haftayla uyumlu zaten cuma haber ederim. Cok teşekkür ediyorumBenim 6+1 de gözükmemişti sonraki hafta gözüktü canım umarım her şey güzel ilerleyecek
İste keseyi kendi doktorum görmedi ben hastanedeki başka bir doktora gonderdimBen boş kese görmüştüm diğer hafta hem bebek hem kalp atışı görmüştük canımgenelde keseyle iğneye başlıyorlar ama olsun bir haftadan bir şey olmaz Allahın izniyle.
Bencede sen stres yapma canım. Eğer o bebek sağlıklıysa her türlü güzelce ilerleyecekİste keseyi kendi doktorum görmedi ben hastanedeki başka bir doktora gonderdim
Hatta ben keseyi görünce israel beyi aradım dedim 2 dusugum var kese gözüktü daha erken geleyim mi5 haftan olsun bi kızım sakin ol senin kayıpların 8 haftadan sonra olmus hep stres yapma dedi.
Merhaba, ben de ovulasyon takibi yaptım. Bazen eşime test pik hadi dediğimde normal zamandaki gibi olmuyordu. Stres bizi olduğu kadar onları da etkiliyor. Şuan bir oğlum var çok şükür. Hamile kaldığım ilişkide ovulasyon pikti, ben asla bebek fikrine odaklanmadım o gün(öncesinde zarıl zarıl ağlamış ve neden diye defalarca sormuş biri olarak) ve eşime testi söylemedim. O günkü ilişkiyle hamile kaldım. Öncesinde 1 sene olmadı ilk gebelikte de bebek oluşmadığı için kürtaj oldum. 2 adet geçti 3. Adeti görmedim. Ben de her ay düşünürdüm sorun mu var, olmuyor diye ama sorun benim kafamdaymış. Benim yanma problemim de var ve şimdiye kadar hiç sıkıntısız ilişkin hangisi desen o gün derim. Bunu belki çok duydun ama ben de söyleyeyim; kafanı boşalt gerisi gelirInsallah canim :) her ay ovulasyonla takip yapiyorum yumurtlama xa goruyorum ama bir gelisme yok. Kurtaj sonrasi bir sikinti mi oldu acaba diyorum
Çok güzel artmış maşallahKızlar bugün keseyi gördük dün hcg 3651 geldi. 26 200
28 568
31 I de 3651
Daha bebek oluşmamış ama 4bucuk haftalık falan dedi doktor yine de kesenin içi boş diyince icin bir şey oldu ama bakalım.
İsrael bey Cuma’ya randevu verdi Sekreterine iki kaybım var dedim hanı pıhtılaşmam yok ama klesksan falan kullanacak miyim dedim bebek oluşmadan doktor bey vermiyor dedi bi ince tedirgin oldum
Hep gidiyorum ama bir ksreKürtajdan sonra kontrole gittin mi ya da rahım filmi cekıldın. I
Benimde niyetim bu ay doktora gittigimde hersey normal cikarsa esime soylememekMerhaba, ben de ovulasyon takibi yaptım. Bazen eşime test pik hadi dediğimde normal zamandaki gibi olmuyordu. Stres bizi olduğu kadar onları da etkiliyor. Şuan bir oğlum var çok şükür. Hamile kaldığım ilişkide ovulasyon pikti, ben asla bebek fikrine odaklanmadım o gün(öncesinde zarıl zarıl ağlamış ve neden diye defalarca sormuş biri olarak) ve eşime testi söylemedim. O günkü ilişkiyle hamile kaldım. Öncesinde 1 sene olmadı ilk gebelikte de bebek oluşmadığı için kürtaj oldum. 2 adet geçti 3. Adeti görmedim. Ben de her ay düşünürdüm sorun mu var, olmuyor diye ama sorun benim kafamdaymış. Benim yanma problemim de var ve şimdiye kadar hiç sıkıntısız ilişkin hangisi desen o gün derim. Bunu belki çok duydun ama ben de söyleyeyim; kafanı boşalt gerisi gelir
Amin insallah cok teşekkür ediyorumÇok güzel artmış maşallahben 6+3te gidip kalp atışı duymuştum. İnşallah sen de duyarsın pıt pıtları ve sorunsuz devam eder
HAYIRLI OLSUN SAĞLIKLI HAYIRLI EVLAT OLSUN İNŞALLAH. BİZEDE NASİP OLSUN İNŞALLAH EN KISA ZAMANDAKızlar selam olur da hatırlamazsanız ben venev
Rabbim nasip etti tekrar hamile kalabilmeyi ve size de söylemek istedim bugün 5 haftalık olduk. Sabah akşam fitil atıyorum ve her gün oksapar vuruyorum kendime.
İnşallah bu sefer nasip olur kucaklamak
1 sağlıklı evlat 2 melek annesi olarak sağlıklı bir şekilde 4. Yü dünya gözüyle görmek Allah’tan dileğim.
Rabbim bizi mucizelerimize kavuştursun
Bizim yolumuz biraz zorlu ama rabbim güzelleştiriyor kuzumKızlar selam olur da hatırlamazsanız ben venev
Rabbim nasip etti tekrar hamile kalabilmeyi ve size de söylemek istedim bugün 5 haftalık olduk. Sabah akşam fitil atıyorum ve her gün oksapar vuruyorum kendime.
1 sağlıklı evlat 2 melek annesi olarak sağlıklı bir şekilde 4. Yü dünya gözüyle görmek Allah’tan dileğim.
Gönülden amin çiçeğim dualarına bu yılı evlatlarımızla kapatmak nasip olsunBizim yolumuz biraz zorlu ama rabbim güzelleştiriyor kuzumbu kez her şey yolunda gidecek, sağlıkla mis kokusuyla kucağına almak nasip olacak sen moralini hep yüksek tut geçmiş tecrübelerini aklını getirme ve bolca dinlen güzel beslen. Ayağını sürü aşkom biz de gelelim peşinden
Amin amin inşallah sağlıkla sıhhatle en güzeli en rahatı en sorunsuzu nasip olsun inşallahHAYIRLI OLSUN SAĞLIKLI HAYIRLI EVLAT OLSUN İNŞALLAH. BİZEDE NASİP OLSUN İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA
Öyle deme, ben eminim burda senin de tatlı heyecanlarını okuyacağız…Arada bakıyorum güzel haberini almak için, alacağız bir günBenim umudum bile yok kendimden, o derece.. Kimler geldi, kimle gectı, bir arpa boyu yol alamadık.. Sitenın müzmin kısırı benım..
Yaaa sağlıkla ilerlesin inşallahKızlar selam olur da hatırlamazsanız ben venev