Doğrusu pek saklama taraftarı değilim, çünkü o zmanki eşimden kaynaklı sperm kalitesi baya düşüktü canım o yüzden biraz guvenemedim. Şimdilik kararım böyle bakalımEmbrıyoları saklamaya devam mı ozaman
Ya kendini bize bağlama kuzumHıc sanmıyorum kuzu, herkesten sonra belki beno yuzden sen ve random calisin cabalayın. Sıra bana gelsin
Amin canım benimEn doğru zaman hazır hissettiğin zaman canım, stres başlı başına hormonları alt üst ediyor zaten. Eşim de tüp bebek istiyor ama ben de doğal hamile kaldığımı görünce çok o sürece girmek istemedim şimdilik. Hakkımızda hayırlısı olsun
Ayy geliyor minnak yaa inanamıyorum ne çabuk geçtisağlıkla al kucağına güzel haberlerini heyecanla bekliyoruz
Amin kuzum, sen kavusta bı inşallahSen kendini nasıl rahat edeceksen malum herkes öyle diyor en iyi sen hazır hissedince ve nasip olacak olunca oluyor malum stres olacaksan tüp yapılsa da ne faydası olacak o stres ile, şu bebekler hepimize en hayırlı zamanda en sağlıklı şekilde gelsin inşallah
Sağlıkla al bebeğini inşallah kucağına. Geriye gittim ama mesajlarını göremedim. Bir kayıp yaşamssn sanıırm. Süreç nasıl oldu acaba kısaca yazar mısın lütfen. Kayıptan ne kadar süre sonra hamile kaldın. Hangi vitaminleri kullandn vsKizlaaaaaaarrrrrrr
Merhaba ben 2 kayıp yaşadım ne yazık ki biri 8 haftalikti ikizdi kese şekil bozukluğu oldu ve düştü. Diğeri 3 aylıkken cinsiyet ogrenmeye gittiğimizde kalbinin durduğunu öğrendim. Sebepsiz hepsi kan testleri pıhtılaşma vs yapıldı bir sorun yok . Ağustos sonunda kürtaj oldum 3 ay korunduk doktorun tekrar deneyin dediği ay hamile kaldım. Mfk diye bir doktor var onun bi takviyesini kıllandım adendo adı d vitamini kullandim bi de folidoce diye folik asit.Sağlıkla al bebeğini inşallah kucağına. Geriye gittim ama mesajlarını göremedim. Bir kayıp yaşamssn sanıırm. Süreç nasıl oldu acaba kısaca yazar mısın lütfen. Kayıptan ne kadar süre sonra hamile kaldın. Hangi vitaminleri kullandn vs
İnşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına. Ben de 5 aralıkta düşük yaptm 10 haftalıktı. Pembe lekem var diye doktora gittim 5 aralıkta hiç bir sorun yoktu. Ara ara kahverengi lekelerim oluyor diye progestan kullanıyordm zaten ona devam et dedi. 2li test randevumu aldm eve geldim. 1 saat snra fln bir pıhtı geldi apar topar yine hastaneye gittik. Kalp atışı yerinde bir sıkıntı yok. Kanama alanı yok. İğne yaptı doktorum her ihtimale karşı. Eve gönderdi. Bi kaç saat snra kanamam arttı sancı başladı. Hastaneye gittiğimde düşmüştü maalesef.Merhaba ben 2 kayıp yaşadım ne yazık ki biri 8 haftalikti ikizdi kese şekil bozukluğu oldu ve düştü. Diğeri 3 aylıkken cinsiyet ogrenmeye gittiğimizde kalbinin durduğunu öğrendim. Sebepsiz hepsi kan testleri pıhtılaşma vs yapıldı bir sorun yok . Ağustos sonunda kürtaj oldum 3 ay korunduk doktorun tekrar deneyin dediği ay hamile kaldım. Mfk diye bir doktor var onun bi takviyesini kıllandım adendo adı d vitamini kullandim bi de folidoce diye folik asit.
Sohrab bana bir vitamin önerdi onu da alıyorum burdan bir arkadaş ama suan evde değilim adını bilmiyorum gidince bakayım.İnşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına. Ben de 5 aralıkta düşük yaptm 10 haftalıktı. Pembe lekem var diye doktora gittim 5 aralıkta hiç bir sorun yoktu. Ara ara kahverengi lekelerim oluyor diye progestan kullanıyordm zaten ona devam et dedi. 2li test randevumu aldm eve geldim. 1 saat snra fln bir pıhtı geldi apar topar yine hastaneye gittik. Kalp atışı yerinde bir sıkıntı yok. Kanama alanı yok. İğne yaptı doktorum her ihtimale karşı. Eve gönderdi. Bi kaç saat snra kanamam arttı sancı başladı. Hastaneye gittiğimde düşmüştü maalesef.
Doktorum ilk adetten snra korunmayı bırakabilirsin dedi. Bakalım ilk adetimi ne zaman olucam bekliyorum.
Gyno ferro kullanıyorum şimdi ek olarak da diafol kullanabilirsin dedi doktor.
Ben de araştırıyorum iyi bir vitamin ne diye. Folidoce yi ilk hamileliğimde de kullanmştm. Düşükte de hep kullandım. D vit önemli diyorlar. Değerlerime baktırıcam ben de. Mfk yı ben de takip ediyorum. Videolarını izliyorum. Ama ürünleri konusunda kararsızm. Bide ilişki düzeni öneriyoruz. Siz uyguladınz mı onu
Anladım. Benim de bir oğlum var 4 yaşında. 2.yi istiyoruz işte kısmet olursa. Adendo yu araştıraym ben de bi. İlk regl imden snra gidip tüm değerlerime baktıracağm ona göre da bir yol izleriz.Sohrab bana bir vitamin önerdi onu da alıyorum burdan bir arkadaş ama suan evde değilim adını bilmiyorum gidince bakayım.
Onu hamile kaldıktan sonra aldım.
Cok geçmiş olsun size de bana her ikisinde de 3 ay korunma vermişlerdi rahim kendini toplayana kada zaten hamile kalkamıyorsun 3 aya anca tiple oldu olmadı diye strese girme en azından demişti doktorum. Folik asit bebeğin zeka gelişimi icin önemli bi de sırt açıklığı diye bir hastalık var onu önlüyor diye hamile kalmaya yardımcı olmuyor yanı aklınızda olsun. Biz mfk yöntemine uymadık gün olarak ama genelde her gün iliskiye gireriz yumurtlama zamanı gün aşırıya düşürdük bir gün dolu bir gün boş şeklinde .
Adendo vitamin yumurta kalitesini arttırıyor ve tutunmayı sağlıyor yine burdan tanıştığım biri önerdi bana da . Bi çocuğu varmış sonrasında sebebi bilinmeyen 7 dusuk. 8. Adendo ile tutunmuş onun da. Bakalım insallah sağlıkla ilerler bu kez benim de .
Size de en yakın zamanda nasip olur.
Umarım insallah iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum. Allah bağışlasın yavrunuzu da size en kısa sürede kardeşi de gelsin insallahAnladım. Benim de bir oğlum var 4 yaşında. 2.yi istiyoruz işte kısmet olursa. Adendo yu araştıraym ben de bi. İlk regl imden snra gidip tüm değerlerime baktıracağm ona göre da bir yol izleriz.
Yeni yılda bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırdınız inşallah. İyi seneler
Merhaba, ainara jel uyuşturuyor mu?Evet ainara da kullandım, geleitgelen de. Ainara genel nem dengesini sağlamak için haftada iki üç gün vajina içine sık sabaha kadar bırak prensibiyle de uygulanıyor, kayganlaştırıcı niyetine de. Geleitgelen direk kayganlaştırıcı.
Tek degılsın canım benımde yaşama amacım buymuş gibi hissedıyorum 4 senedir ugrasıyorum artık o kadar sıkıldım kiÇok sağolun kızlar, ben demesem de insanların dusundugu bu.. Artık birilerine ben hamile kalabıldım demekten de yoruldum, evet benim cocugum olmuyor diyorum, susuyorlar.. Kımbılır nasıl acıyorlardır ıclerınden neler gecırıyolardır.. Onlar ıcın hamile kalmanın Bı onemi yok, kaybettiklerin kimsenin umurunda deıl, var mı yok mu ona bakıyorlar...gercekten tükendim artık.. Bazen yaşama amacım sadece buymus gıbı hissediyorum, ısın ıcınden cıkamıyorum.. İnancı bir insan olmasaydım. Suan burda konusuyo olamazdım adım gibi eminim.. Aman neyse boşverın herkes iyi olsun, herkes mutlu olsun
4.5 haftalık falansa bikaç güne gözükür bence canım. Bu hafta tekrar gidecek misin? İçini ferah tut olumsuz düşünme bebişin seninledirKızlar bugün keseyi gördük dün hcg 3651 geldi. 26 200
28 568
31 I de 3651
Daha bebek oluşmamış ama 4bucuk haftalık falan dedi doktor yine de kesenin içi boş diyince icin bir şey oldu ama bakalım.
İsrael bey Cuma’ya randevu verdi Sekreterine iki kaybım var dedim hanı pıhtılaşmam yok ama klesksan falan kullanacak miyim dedim bebek oluşmadan doktor bey vermiyor dedi bi ince tedirgin oldum
İnsallah bunu ben çalıştığım hastanedeki radyologa baktırdım zaten. Cuma kendi doktoruma randevum var bakalım4.5 haftalık falansa bikaç güne gözükür bence canım. Bu hafta tekrar gidecek misin? İçini ferah tut olumsuz düşünme bebişin seninledir
Korkma benim 5+3 de bebek gözükmüyordu yolk kesesi de gözükmüyordu bir hafta sonra gel kalp atışı bakalım dedi hatta bebek gözükmüyor kalp mi duyulacak dedim içimden ama o hafta hem bebek hem kalp atışı oluşmuş hiç vesvese verme kendineKızlar bugün keseyi gördük dün hcg 3651 geldi. 26 200
28 568
31 I de 3651
Daha bebek oluşmamış ama 4bucuk haftalık falan dedi doktor yine de kesenin içi boş diyince icin bir şey oldu ama bakalım.
İsrael bey Cuma’ya randevu verdi Sekreterine iki kaybım var dedim hanı pıhtılaşmam yok ama klesksan falan kullanacak miyim dedim bebek oluşmadan doktor bey vermiyor dedi bi ince tedirgin oldum
Benimde kurtaj olali 1 yil olacak. Tekrardan hamile kalamadim. Etrafimdaki herkesin cocuk haberi almasindan benim deneyip deneyip olmamasindan o kadar yoruldum ki. Ama vardir bir vakti zamani diyorum artik.Tek degılsın canım benımde yaşama amacım buymuş gibi hissedıyorum 4 senedir ugrasıyorum artık o kadar sıkıldım kidüşük yaptım hersey oldu, 2 hafta sonra transferım var ama cok mutlu muyum hayır degılım hevesım bıle eskısı gibi yok butun hayatım bu oldu eskıden ne guzel bi yaşamım varmış dıyorum hep. Allah nasip ederse ol derse olcak zaten dua edıyorum olması için sadece, hevessiz mutsuzda verır heralde dıyorum