Demi ya ne ara büyüdü, çok güzel ama çok zor bi seneydi benim içinOnun bile doğumu daha dün gibi değil mi yaaçok sağolasın
Benim umudum bile yok kendimden, o derece.. Kimler geldi, kimle gectı, bir arpa boyu yol alamadık.. Sitenın müzmin kısırı benım..Beni daha çok bekleriz gibibu aralar bebek fikrinden koptum baya. Kendimle ilgileniyorum uzun zamandır yaptırmak istediklerimi yapıyorum. Korkuyorum da açıkçası aynı şeyleri yaşamaktan. Ayrıca sadece ben değil, biz kaldık kuzum. Bence sıra senin
Hıc sanmıyorum kuzu, herkesten sonra belki ben
Embrıyoları saklamaya devam mı ozamanBu arada ben tüp fikrinden vazgeçtim kızlar,bı heyecanla paylaştım ama şimdiden çok strese girdim kafaya taktım hala normal yoldan olma umudum var gibi, şimdilik zor geliyor
Hiç öyle deme hayat ummadığın yerden başlar , vardır bir zamanı sen ne kadar güçlüsün unutma, sadecw planlarla hayat yürümüyormuş kul plan yaparken kader gülermiş bizimki o hesaptı..Benim umudum bile yok kendimden, o derece.. Kimler geldi, kimle gectı, bir arpa boyu yol alamadık.. Sitenın müzmin kısırı benım..
Bekliyorz bakalım, gıttıgı yere kadarHiç öyle deme hayat ummadığın yerden başlar , vardır bir zamanı sen ne kadar güçlüsün unutma, sadecw planlarla hayat yürümüyormuş kul plan yaparken kader gülermiş bizimki o hesaptı..
Öyle deme kendine lütfen.. hamile kalmak da dert benim gibiler için. 3 kere kaldım da noldu? Sağlıkla gelsin hepsi gelecekseBenim umudum bile yok kendimden, o derece.. Kimler geldi, kimle gectı, bir arpa boyu yol alamadık.. Sitenın müzmin kısırı benım..
Deme öyle cnm herşey nasip kısmet, hiç sorunu yokken olmayanlar yada bi sürü sıkıntısı varken olanlar var.. Beklemek çok zor ama nasipten ötesi yok malesefBenim umudum bile yok kendimden, o derece.. Kimler geldi, kimle gectı, bir arpa boyu yol alamadık.. Sitenın müzmin kısırı benım..
Sohrab lütfen öyle deme. Tabiki herkes kendi çektiğini bilir ama İnan devam etmemesi de cok büyük sorun. HakkimiZda hayırlısı neyse. O olsun diyelim allahim gonlumuzdekini hayırlı etsin diyelim kötü şeyler olumsuz şeyler düşünmeyelimBenim umudum bile yok kendimden, o derece.. Kimler geldi, kimle gectı, bir arpa boyu yol alamadık.. Sitenın müzmin kısırı benım..
Öyle deme kendine lütfen.. hamile kalmak da dert benim gibiler için. 3 kere kaldım da noldu? Sağlıkla gelsin hepsi gelecekseben de hamile kalmaktan korkar oldum artık
Deme öyle cnm herşey nasip kısmet, hiç sorunu yokken olmayanlar yada bi sürü sıkıntısı varken olanlar var.. Beklemek çok zor ama nasipten ötesi yok malesef
Sohrab lütfen öyle deme. Tabiki herkes kendi çektiğini bilir ama İnan devam etmemesi de cok büyük sorun. HakkimiZda hayırlısı neyse. O olsun diyelim allahim gonlumuzdekini hayırlı etsin diyelim kötü şeyler olumsuz şeyler düşünmeyelim
Neden başkalarının bakış açısıyla değerlendiriyoruz ki yaşadıklarımızı? Yaşadığımız acıyı, zorlukları, sabrı sadece biz yaşıyoruz kimsenin ruhu bile duymuyor. Ne düşündükleri de zerre umrumuzda olmamalı. Ama nasıl hissettiğini yürekten anlıyorum kuzum, tevekkül ve sabır çok mühim. Elbet size de bahar gelecek en güzelindenÇok sağolun kızlar, ben demesem de insanların dusundugu bu.. Artık birilerine ben hamile kalabıldım demekten de yoruldum, evet benim cocugum olmuyor diyorum, susuyorlar.. Kımbılır nasıl acıyorlardır ıclerınden neler gecırıyolardır.. Onlar ıcın hamile kalmanın Bı onemi yok, kaybettiklerin kimsenin umurunda deıl, var mı yok mu ona bakıyorlar...gercekten tükendim artık.. Bazen yaşama amacım sadece buymus gıbı hissediyorum, ısın ıcınden cıkamıyorum.. İnancı bir insan olmasaydım. Suan burda konusuyo olamazdım adım gibi eminim.. Aman neyse boşverın herkes iyi olsun, herkes mutlu olsun
Senin bu ruh halin anormal değil anormal olan çevrenin bu konularda bakış açısı, tabiki bazen bu şekilde serzenişte bulunacaksın içini dökeceksin ben ne zaman daralsam kardeşim hep derdi sakın içine atma dök yoksa ilerleyemezsin senin için de bu geçerli biz burada neye varız. Seni ben kızlar anlamayacaksa kim anlayacak ki zaten.Çok sağolun kızlar, ben demesem de insanların dusundugu bu.. Artık birilerine ben hamile kalabıldım demekten de yoruldum, evet benim cocugum olmuyor diyorum, susuyorlar.. Kımbılır nasıl acıyorlardır ıclerınden neler gecırıyolardır.. Onlar ıcın hamile kalmanın Bı onemi yok, kaybettiklerin kimsenin umurunda deıl, var mı yok mu ona bakıyorlar...gercekten tükendim artık.. Bazen yaşama amacım sadece buymus gıbı hissediyorum, ısın ıcınden cıkamıyorum.. İnancı bir insan olmasaydım. Suan burda konusuyo olamazdım adım gibi eminim.. Aman neyse boşverın herkes iyi olsun, herkes mutlu olsun
İnsanlar cok acımasız ağzına geleni söylüyorlar, daha geçen gün yeğenim kaç yıllık evlisin hala dedi 7 dedim demek Ömeri 7 yıl beklediniz he diyor, ne diyebilceksin ki küçük çocuk bile bunu diyebiliyor.. Boşver takma insanlari, uzaklaş biraz çocuk düşüncesinden, geçenlerde diyete baslicam diyodun, kafan dağılır belki birazÇok sağolun kızlar, ben demesem de insanların dusundugu bu.. Artık birilerine ben hamile kalabıldım demekten de yoruldum, evet benim cocugum olmuyor diyorum, susuyorlar.. Kımbılır nasıl acıyorlardır ıclerınden neler gecırıyolardır.. Onlar ıcın hamile kalmanın Bı onemi yok, kaybettiklerin kimsenin umurunda deıl, var mı yok mu ona bakıyorlar...gercekten tükendim artık.. Bazen yaşama amacım sadece buymus gıbı hissediyorum, ısın ıcınden cıkamıyorum.. İnancı bir insan olmasaydım. Suan burda konusuyo olamazdım adım gibi eminim.. Aman neyse boşverın herkes iyi olsun, herkes mutlu olsun
Sohrab canım bak sakin tuzun kuru gibi düşünme akşam tekrar test vereceğim artışa bakmak icin 2 gün yemin ediyorum 2 yıl gibi gecti.Çok sağolun kızlar, ben demesem de insanların dusundugu bu.. Artık birilerine ben hamile kalabıldım demekten de yoruldum, evet benim cocugum olmuyor diyorum, susuyorlar.. Kımbılır nasıl acıyorlardır ıclerınden neler gecırıyolardır.. Onlar ıcın hamile kalmanın Bı onemi yok, kaybettiklerin kimsenin umurunda deıl, var mı yok mu ona bakıyorlar...gercekten tükendim artık.. Bazen yaşama amacım sadece buymus gıbı hissediyorum, ısın ıcınden cıkamıyorum.. İnancı bir insan olmasaydım. Suan burda konusuyo olamazdım adım gibi eminim.. Aman neyse boşverın herkes iyi olsun, herkes mutlu olsun
Seni çok iyi anlıyorum takma demek takmıyorum demek kolay ama herkesin yaralı olduğu bir yer, yumuşak karnı var ve insanlar oraya oynamaya bayılıyor… Farkında olmadan biz bile kimlerin ne yaralarına dokunuyoruz ki bunu bile bile yapan insanlar çok… Ben artık mutluluğumu da mutsuzluğumu da isteklerimi de hayallerimi de paylaşmaya korkar hale geldim. Benim işyerimde heyet raporu alınca hiç yakınım olmayan biri arkamdan hamiledir zaten ne zamandır çocuk yapmaya çalışıyorlardı demiş ve ben bir kişiye bile söylememiştim. Bu nasıl bi rahatlık uydurup söylüyor gerçek de olmayabilir bir de duyan da sanacak ben onla paylaşmışım istiyorum olmuyor diye. Onu da geçtim ben senle paylaşmış olsam bile ya da sen bir şekilde anladıysan bile bu ulu orta denecek şey mi benim kulağıma gelir diye korkmuyor. Arkadaşım duyunca şaşırmış bana söyledi de öyle haberim oldu. Diyeceğim o ki bunlar bitmeyecek bugün bu konuda yarın başka konuda insanlar hep hassas olduğun konuyu bulacak ve canını sıkacak. Yarın da sen bebişine kavuştuğunda (amiiin kalpten inanıyorumÇok sağolun kızlar, ben demesem de insanların dusundugu bu.. Artık birilerine ben hamile kalabıldım demekten de yoruldum, evet benim cocugum olmuyor diyorum, susuyorlar.. Kımbılır nasıl acıyorlardır ıclerınden neler gecırıyolardır.. Onlar ıcın hamile kalmanın Bı onemi yok, kaybettiklerin kimsenin umurunda deıl, var mı yok mu ona bakıyorlar...gercekten tükendim artık.. Bazen yaşama amacım sadece buymus gıbı hissediyorum, ısın ıcınden cıkamıyorum.. İnancı bir insan olmasaydım. Suan burda konusuyo olamazdım adım gibi eminim.. Aman neyse boşverın herkes iyi olsun, herkes mutlu olsun
Ohh miss geliyor gelmekte olanKızlar 200 du 26sinda bugun 558 betam
Ooo süperKızlar 200 du 26sinda bugun 558 betam
Kızlar 200 du 26sinda bugun 558 betam
Amin insallah cok teşekkür ediyorumMaşallah canım gözün aydın, rabbim kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsin inşallah