Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağlıkla kucağına alcaksın inşallah, inancım tamBismillah ❣
Çok güzel haber çok şükürKizlaaaaaaarrrrrrr
İnsallah çok teşekkür ediyorumSağlıkla kucağına alcaksın inşallah, inancım tam
Cok sukur teşekkürlerÇok güzel haber çok şükür
Bende artık giderek heyecanlıyım bugün son kez bi değerlerine bakalım dedi doktor kan verdim o bile heyecanlandırdı
Sen kendini nasıl rahat edeceksen malum herkes öyle diyor en iyi sen hazır hissedince ve nasip olacak olunca oluyor malum stres olacaksan tüp yapılsa da ne faydası olacak o stres ile, şu bebekler hepimize en hayırlı zamanda en sağlıklı şekilde gelsin inşallahBu arada ben tüp fikrinden vazgeçtim kızlar, bı heyecanla paylaştım ama şimdiden çok strese girdim kafaya taktım hala normal yoldan olma umudum var gibi, şimdilik zor geliyor
Yaaa zaman aktı gitti doğum için tarih verildi mi seni takipteyimBende artık giderek heyecanlıyım bugün son kez bi değerlerine bakalım dedi doktor kan verdim o bile heyecanlandırdı
Haftaya salı 37 olunca verecek doktorumun 39u bekleyesi var sezeryan için ama ben dayanacak mı diye korkmuyor değilim çünkü kasılma arttı, karnımda sertleşme arttı bunlar biraz ürkütüyor bugün bide gaz sancım olmuş gece ne bileyim hiç başıma da gelmedi bir uyandım karın ağrısından ölüyorum o korku ile de 10 yılım gitti yaşlandım galibahenüz coraspirini de kesmedi bakYaaa zaman aktı gitti doğum için tarih verildi mi seni takipteyim
ah bu gaz sancıları , geçti zaman gitti benimde aşırı kuyruk sokumu ağrım var birde dikiş acısını hissetmeye başladım fazlasıyla alacak dikişleri iki haftaya, sonrada doğum kısmetse, hiç ürkme canım artık sağlıkla doğar canı ne zaman isterseHaftaya salı 37 olunca verecek doktorumun 39u bekleyesi var sezeryan için ama ben dayanacak mı diye korkmuyor değilim çünkü kasılma arttı, karnımda sertleşme arttı bunlar biraz ürkütüyor bugün bide gaz sancım olmuş gece ne bileyim hiç başıma da gelmedi bir uyandım karın ağrısından ölüyorum o korku ile de 10 yılım gitti yaşlandım galibahenüz coraspirini de kesmedi bak
Ben gerçekten bugün o gaz sancısı ile tamam ölüyorum dedim ya tövbe yarabbim dikişli alınca ne zaman gelecek acaba bak ocak grubunda denk gelmişsindir birine dikiş değil de pessear mı ne yazılışı yanlış yazmış olabilirim onu taktılar sonra çıktı ben anında gelir sandım 3 4 gün durdu gibi hemde fıldır fıldır evde iş yaptı yok beni ani bişey olursa diye korkutan tek şey bir küsür saatlik yol ve yağmur korkusu malum Antalya yağmuru fenaah bu gaz sancıları , geçti zaman gitti benimde aşırı kuyruk sokumu ağrım var birde dikiş acısını hissetmeye başladım fazlasıyla alacak dikişleri iki haftaya, sonrada doğum kısmetse, hiç ürkme canım artık sağlıkla doğar canı ne zaman isterse
Ay okudum onu dr 40 ı bile geçebilir diyor dikişten sonra çok sağlam kapanmış dedi, normal doğum olmazsa sezeryana yönlenirsek ocak son hafta olacak kısmet artık, yol uzun senin canım benim 10 dk eve ama yinede korkuyor insan benim derdim kar falan yağarsa geçen sene 4-5 gün yoğun yağdı.Ben gerçekten bugün o gaz sancısı ile tamam ölüyorum dedim ya tövbe yarabbim dikişli alınca ne zaman gelecek acaba bak ocak grubunda denk gelmişsindir birine dikiş değil de pessear mı ne yazılışı yanlış yazmış olabilirim onu taktılar sonra çıktı ben anında gelir sandım 3 4 gün durdu gibi hemde fıldır fıldır evde iş yaptı yok beni ani bişey olursa diye korkutan tek şey bir küsür saatlik yol ve yağmur korkusu malum Antalya yağmuru fena
Bide kar riski olsa benim tamam artık oh sağlam olduğu iyi olmuş valla şükürAy okudum onu dr 40 ı bile geçebilir diyor dikişten sonra çok sağlam kapanmış dedi, normal doğum olmazsa sezeryana yönlenirsek ocak son hafta olacak kısmet artık, yol uzun senin canım benim 10 dk eve ama yinede korkuyor insan benim derdim kar falan yağarsa geçen sene 4-5 gün yoğun yağdı.
Senin tahmini doğum tarihinde doğurmak istiyorum dua et çok hazırladım o tarihe sezeryan normal o tarihe denk gelsinBide kar riski olsa benim tamam artık oh sağlam olduğu iyi olmuş valla şükür
En doğru zaman hazır hissettiğin zaman canım, stres başlı başına hormonları alt üst ediyor zaten. Eşim de tüp bebek istiyor ama ben de doğal hamile kaldığımı görünce çok o sürece girmek istemedim şimdilik. Hakkımızda hayırlısı olsunBu arada ben tüp fikrinden vazgeçtim kızlar, bı heyecanla paylaştım ama şimdiden çok strese girdim kafaya taktım hala normal yoldan olma umudum var gibi, şimdilik zor geliyor
Ayy geliyor minnak yaa inanamıyorum ne çabuk geçti sağlıkla al kucağına güzel haberlerini heyecanla bekliyoruzBende artık giderek heyecanlıyım bugün son kez bi değerlerine bakalım dedi doktor kan verdim o bile heyecanlandırdı
Evet ya ömer beye ne kaldı bak maşaAllah ona valla bizim dr normal yap sen diyor burcu bakalım ne olacak sonumuzHa-ri Y Yazin Sevinci sağlıkla kabusun ınsallah kızlar, benim paşanın da 1 yaş doğum gününe kaldı 1 ay
Şu son aya kadar çok hızlı geçmişti ama son ay yok geçmiyor amin amin artık hepimiz hep güzel haberler verelim tek duam oEn doğru zaman hazır hissettiğin zaman canım, stres başlı başına hormonları alt üst ediyor zaten. Eşim de tüp bebek istiyor ama ben de doğal hamile kaldığımı görünce çok o sürece girmek istemedim şimdilik. Hakkımızda hayırlısı olsun
Ayy geliyor minnak yaa inanamıyorum ne çabuk geçti sağlıkla al kucağına güzel haberlerini heyecanla bekliyoruz
Onun bile doğumu daha dün gibi değil mi yaa çok sağolasınHa-ri Y Yazin Sevinci sağlıkla kabusun ınsallah kızlar, benim paşanın da 1 yaş doğum gününe kaldı 1 ay
Aral hoca normal doğumu destekler bana da dedi ama ben kızımda suni sancı aldım ya cesaret edemedim, inşallah sen yaparsınEvet ya ömer beye ne kaldı bak maşaAllah ona valla bizim dr normal yap sen diyor burcu bakalım ne olacak sonumuz