Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu arada ben tüp fikrinden vazgeçtim kızlar, bı heyecanla paylaştım ama şimdiden çok strese girdim kafaya taktım hala normal yoldan olma umudum var gibi, şimdilik zor geliyor

Bende artık giderek heyecanlıyım bugün son kez bi değerlerine bakalım dedi doktor kan verdim o bile heyecanlandırdı

Bu arada ben tüp fikrinden vazgeçtim kızlar, bı heyecanla paylaştım ama şimdiden çok strese girdim kafaya taktım hala normal yoldan olma umudum var gibi, şimdilik zor geliyor
Sen kendini nasıl rahat edeceksen malum herkes öyle diyor en iyi sen hazır hissedince ve nasip olacak olunca oluyor malum stres olacaksan tüp yapılsa da ne faydası olacak o stres ile, şu bebekler hepimize en hayırlı zamanda en sağlıklı şekilde gelsin inşallah

Yaaa zaman aktı gitti doğum için tarih verildi mi seni takipteyim
Haftaya salı 37 olunca verecek doktorumun 39u bekleyesi var sezeryan için ama ben dayanacak mı diye korkmuyor değilim çünkü kasılma arttı, karnımda sertleşme arttı bunlar biraz ürkütüyor bugün bide gaz sancım olmuş gece ne bileyim hiç başıma da gelmedi bir uyandım karın ağrısından ölüyorum o korku ile de 10 yılım gitti yaşlandım galibahenüz coraspirini de kesmedi bak

ah bu gaz sancıları , geçti zaman gitti benimde aşırı kuyruk sokumu ağrım var birde dikiş acısını hissetmeye başladım fazlasıyla alacak dikişleri iki haftaya, sonrada doğum kısmetse, hiç ürkme canım artık sağlıkla doğar canı ne zaman isterse

Ben gerçekten bugün o gaz sancısı ile tamam ölüyorum dedim ya tövbe yarabbim dikişli alınca ne zaman gelecek acaba bak ocak grubunda denk gelmişsindir birine dikiş değil de pessear mı ne yazılışı yanlış yazmış olabilirim onu taktılar sonra çıktı ben anında gelir sandım 3 4 gün durdu gibi hemde fıldır fıldır evde iş yaptı yok beni ani bişey olursa diye korkutan tek şey bir küsür saatlik yol ve yağmur korkusu malum Antalya yağmuru fena

Ay okudum onu dr 40 ı bile geçebilir diyor dikişten sonra çok sağlam kapanmış dedi, normal doğum olmazsa sezeryana yönlenirsek ocak son hafta olacak kısmet artık, yol uzun senin canım benim 10 dk eve ama yinede korkuyor insan benim derdim kar falan yağarsa geçen sene 4-5 gün yoğun yağdı.

Bide kar riski olsa benim tamam artık oh sağlam olduğu iyi olmuş valla şükür

En doğru zaman hazır hissettiğin zaman canım, stres başlı başına hormonları alt üst ediyor zaten. Eşim de tüp bebek istiyor ama ben de doğal hamile kaldığımı görünce çok o sürece girmek istemedim şimdilik. Hakkımızda hayırlısı olsun
Bende artık giderek heyecanlıyım bugün son kez bi değerlerine bakalım dedi doktor kan verdim o bile heyecanlandırdı
Ayy geliyor minnak yaa inanamıyorum ne çabuk geçti sağlıkla al kucağına güzel haberlerini heyecanla bekliyoruz

Şu son aya kadar çok hızlı geçmişti ama son ay yok geçmiyor amin amin artık hepimiz hep güzel haberler verelim tek duam o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…