Amiin insallah Allah razı olsunÇok sevindim canım sağlıkla devam etsin süper haber
Ay ben heyecanla bekliyorum kalp mavi mi kırmızı mı olacak ben tahmin yapamıyorum kendimi bile tutturamadımBismillah❣
Nasıl gidiyor canım son haftalarAy ben heyecanla bekliyorum kalp mavi mi kırmızı mı olacak ben tahmin yapamıyorum kendimi bile tutturamadım
Her yeni hafta girdiğinde farklı şeyler oluyor son 2 3 haftadır kasılmalar arttı ama nedense sona yaklaştıkça kaygım azaldı üstümde bir sakinlik var daha çok tevekkül halindeyimNasıl gidiyor canım son haftalarÇok heyecanlııı
Artık kavuşmaya az kaldı canımHer yeni hafta girdiğinde farklı şeyler oluyor son 2 3 haftadır kasılmalar arttı ama nedense sona yaklaştıkça kaygım azaldı üstümde bir sakinlik var daha çok tevekkül halindeyimişin beden kısmı nasıl dersen gece bir taraftan bir tarafa kemiklerimin takırtısına uyanıyorum heyecan kısmı gerçekten zirve
Hiç biri gözümde değil inan asla şikayet etmiyorum yeterki sonu sağlıkla kavuşmak olsunArtık kavuşmaya az kaldı canımsağlıkla kavuşun inşallah unutulacak tüm sıkıntılar
Allah razı olsunAllahım inşallah her aşaması sağlıkla ilerlesin yaa hep dua edeceğim
Sağlıkla ilerlesin inşallah cnmAllah razı olsun
İnşallah Allah razı olsunSağlıkla ilerlesin inşallah cnm
Kız maşallah sanaKizlaaaaaaarrrrrrr
Evet doktor korunmayi bıraktırmıştı bize ilk aydan olacağını düşünmedim progesteron da dusuk çıkınca umudum yoktu bu ay. Sabah doktoru arayacağım tahlil vs bir seyler isteyebilir. Bu arada adendo kullanmaya başlamıştım etkisi oldu mu bilmiyorum bir kutu daha bitmedi ama az kalmıştı senin dediğin vitamini aldım ve folik asit.Kız maşallah sanatebrıkler
Daha gecen hafta ne konusuyoduk
Bat 26aralik
Adendoya devam et, tutunma ıcın etkisi olabilir elbetteEvet doktor korunmayi bıraktırmıştı bize ilk aydan olacağını düşünmedim progesteron da dusuk çıkınca umudum yoktu bu ay. Sabah doktoru arayacağım tahlil vs bir seyler isteyebilir. Bu arada adendo kullanmaya başlamıştım etkisi oldu mu bilmiyorum bir kutu daha bitmedi ama az kalmıştı senin dediğin vitamini aldım ve folik asit.
Ay super ya 2022yı yakaladınBat 26aralikbel agriyordu ha bugün ha yarın olucam diye düşünürken bakalım iki gün sonra tekrar kan vereyim de duruma bakarız haber ederim yine
Sabah akşam devam edeceğim insallah. Bakalım umarım kalbim pırpır teşekkür ediyorum tez zamanda allahim isteyen nerede her kim varsa nasip etsin inşallahAdendoya devam et, tutunma ıcın etkisi olabilir elbettebelkı progestan destegı veır doktorun, ınsallah Saglıkla devam edecek kalbimiz sizinle
Güzel günler göreceğizSabah akşam devam edeceğim insallah. Bakalım umarım kalbim pırpır teşekkür ediyorum tez zamanda allahim isteyen nerede her kim varsa nasip etsin inşallah
Beni daha çok bekleriz gibi
Yaa çok sevindim çoook. Güzel haberler ver bize, dualarımız seninleBat 26aralikbel agriyordu ha bugün ha yarın olucam diye düşünürken bakalım iki gün sonra tekrar kan vereyim de duruma bakarız haber ederim yine