Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nasıl gidiyor canım son haftalar Çok heyecanlııı
Her yeni hafta girdiğinde farklı şeyler oluyor son 2 3 haftadır kasılmalar arttı ama nedense sona yaklaştıkça kaygım azaldı üstümde bir sakinlik var daha çok tevekkül halindeyim işin beden kısmı nasıl dersen gece bir taraftan bir tarafa kemiklerimin takırtısına uyanıyorum heyecan kısmı gerçekten zirve

Artık kavuşmaya az kaldı canım sağlıkla kavuşun inşallah unutulacak tüm sıkıntılar

Artık kavuşmaya az kaldı canım sağlıkla kavuşun inşallah unutulacak tüm sıkıntılar
Hiç biri gözümde değil inan asla şikayet etmiyorum yeterki sonu sağlıkla kavuşmak olsunhepimiz sağlıkla kavuşalım bekleyen herkese de Rabbim sağlıklı hayırlı versin hep duam o

Kız maşallah sana tebrıkler
Daha gecen hafta ne konusuyoduk
Evet doktor korunmayi bıraktırmıştı bize ilk aydan olacağını düşünmedim progesteron da dusuk çıkınca umudum yoktu bu ay. Sabah doktoru arayacağım tahlil vs bir seyler isteyebilir. Bu arada adendo kullanmaya başlamıştım etkisi oldu mu bilmiyorum bir kutu daha bitmedi ama az kalmıştı senin dediğin vitamini aldım ve folik asit.

Hatta dün tabloya baktım, 2022 diye kayıtlıaınız sen ve random, kızlardan haber gelir mi dedim acaba, gebelik listesinden silmedim ikinizi sırada R Random3 var
Bat 26aralik bel agriyordu ha bugün ha yarın olucam diye düşünürken bakalım iki gün sonra tekrar kan vereyim de duruma bakarız haber ederim yine

Adendoya devam et, tutunma ıcın etkisi olabilir elbette belkı progestan destegı veır doktorun, ınsallah Saglıkla devam edecek kalbimiz sizinle

Adendoya devam et, tutunma ıcın etkisi olabilir elbette belkı progestan destegı veır doktorun, ınsallah Saglıkla devam edecek kalbimiz sizinle
Sabah akşam devam edeceğim insallah. Bakalım umarım kalbim pırpır teşekkür ediyorum tez zamanda allahim isteyen nerede her kim varsa nasip etsin inşallah

Hatta dün tabloya baktım, 2022 diye kayıtlıaınız sen ve random, kızlardan haber gelir mi dedim acaba, gebelik listesinden silmedim ikinizi sırada R Random3 var
Beni daha çok bekleriz gibi bu aralar bebek fikrinden koptum baya. Kendimle ilgileniyorum uzun zamandır yaptırmak istediklerimi yapıyorum. Korkuyorum da açıkçası aynı şeyleri yaşamaktan. Ayrıca sadece ben değil, biz kaldık kuzum. Bence sıra senin
Bat 26aralik bel agriyordu ha bugün ha yarın olucam diye düşünürken bakalım iki gün sonra tekrar kan vereyim de duruma bakarız haber ederim yine
Yaa çok sevindim çoook. Güzel haberler ver bize, dualarımız seninle sağlıkla büyüsün gözünüz aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…