Maşallah kuzucuk eğer kız ise cidden erkek egemen tablomuz biraz daha kırmızı renklenirKızlarSohrab @sutlaacc Ha-ri burcusami Teneffus Zili
Dün doktora gittik 12 haftalık tam, ense kalınlığı, burun kemiği normal görüldü, doktor kıza benzetti, bir daha ki ay daha netleşir, 11 haftalık gittiğimde de kıza bemzetmişti, bakalım hayırlısı olsun
Benımde iki aşılama oldu, birinde pozitfti ama diğerinde döngüde bir aksama olmamıstı, gününde adet olmustum. Stres etkilemiştir belkı, kullandıgın farklı bi ılac yuzunden olmus olabılır, bılemıyorum kı.. Sen onları Hıc dusunme sımdı, yumurtan olmussun rahım yeterli kalınlıgı gelsın, nasşpse Rabbım oldurur merak etme..pozitif mesaj yolla rahmine, otur hergün sev yumurtanıİnşallah canım, çok soru işaretli başladım sürece ama bakalım.. reglim oldu olmadı gibi ilk aşılamadan sonra çok etkilendi regl süreci aşılama bitimi adet 22. Gün geldi sonraki ay gene 22 bu süreçte akışa bırakmıştım takip vs olmadı.
Sonra nisan için aşılama yaptığım doktorla tanışmak adına iki kontrol yaptım ve 20. Günde Progesteron 0.3 yumurtlama olmadı.
26. Günde regl geldi gibi oldu ama kahverengi Ve çok çok az…
Değişik oldu her şey bakalım nasip..
Bir yandan bu aşılamam devlette sayılması için duyduğum endişe.. stres mi etkiledi rehli diyorum bilemedim gerçekten
Bana da stres yükü gibi geliyor artık..Benımde iki aşılama oldu, birinde pozitfti ama diğerinde döngüde bir aksama olmamıstı, gününde adet olmustum. Stres etkilemiştir belkı, kullandıgın farklı bi ılac yuzunden olmus olabılır, bılemıyorum kı.. Sen onları Hıc dusunme sımdı, yumurtan olmussun rahım yeterli kalınlıgı gelsın, nasşpse Rabbım oldurur merak etme..pozitif mesaj yolla rahmine, otur hergün sev yumurtanı
Aaa maşallah canım sağlıkla gelsin inş.prenses.KızlarSohrab @sutlaacc Ha-ri burcusami Teneffus Zili
Dün doktora gittik 12 haftalık tam, ense kalınlığı, burun kemiği normal görüldü, doktor kıza benzetti, bir daha ki ay daha netleşir, 11 haftalık gittiğimde de kıza bemzetmişti, bakalım hayırlısı olsun
Ne olursa olsun olumlu mesaj yolla minik yumurtana olur muBana da stres yükü gibi geliyor artık..
Bir bunu yapamadım sadece ihtiyaç bu
Sen nasılsın? Umarım her şey yolundadır
Olur canımNe olursa olsun olumlu mesaj yolla minik yumurtana olur mu
Dogum kontrol ılacı kullanıyorum canım ben de ilk kutu bitmek üzere, sonra gebelik planlamaya gecıcez ınsallah, yazı bulur yanı
Cnm nasılsın ne zamandır yazmadınAaa maşallah canım sağlıkla gelsin inş.prenses.
İyiyim canım uğraşıp duruyoruz işte Ramazanda geldi koşturmaca tatlı telaşlar falan:) sen nasılsın? Ömer nasıl?Cnm nasılsın ne zamandır yazmadın
Valla Ömer büyüyor ama büyükçe fenalaşıyorİyiyim canım uğraşıp duruyoruz işte Ramazanda geldi koşturmaca tatlı telaşlar falan:) sen nasılsın? Ömer nasıl?Biraz büyüttün mü oğlanı?
Benim şahsi fikrim doktorunuz da demiş en az bir adet korunmalı çünkü enfeksiyona en açık dönemde olmuş oluyor rahim bir an önce gebelik olsun derken süreç daha da sıkıntılı bir hal alabilirHerkese merhaba kızlar 8 Nisan'da kürtaj olmak zorunda kaldım bebeğin gelişmemesi nedeni ile. Dr um bir adet korun sonra çalışmalara başla dedi. Yalnız bazı sayfalarda da zaten rahim hazır değilse gebelik oluşmaz hazır ise oluşur diye okudum. Korunup korunmakta kararsızım. Bi an önce sağlıklı gebelik istiyorum inşallah nasip olur isteyen herkese. Gebe olanlara da sağlıklı doğumlar diliyorum
Teşekkür ederim sanırım haklısınız öyle yapayımBenim şahsi fikrim doktorunuz da demiş en az bir adet korunmalı çünkü enfeksiyona en açık dönemde olmuş oluyor rahim bir an önce gebelik olsun derken süreç daha da sıkıntılı bir hal alabilir
Rica ederim hem rahim dinlenmiş olur sonuçta bir operasyon geçirdiniz bir adet kadar süre tanımak işleri çok da geriye atmaz, çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın inşallahTeşekkür ederim sanırım haklısınız öyle yapayım
Amin inşallah Allah razı olsunRica ederim hem rahim dinlenmiş olur sonuçta bir operasyon geçirdiniz bir adet kadar süre tanımak işleri çok da geriye atmaz, çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah
Maşallah canım yerime öp kuzuyuValla Ömer büyüyor ama büyükçe fenalaşıyorher geçen gün bi öncekini arar oldum özelikle heceleri baya zorluyor, siz nasılsınız büyümüş maşallah bebeğin
Yaaa çok heyecanlıBildirim gelmemiş 20 sayfa okudum resmenBen yarın doğuruyorum kızlar. Bebek iri sezeryanla alalım dedi doktor. Riske atmak istemedim, öyle dediyse bildiği vardır. Hakkımızda hayırlısı budur inşallah.
Doğum bekleyen herkes sağlıkla bebeğini kucağına alsın, pozitif görmeyi bekleyen arkadaşlarım da en yakın zamanda güzel haberi alsın inşallahRabbim bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine listeyi kapatıp gitmeyi nasip etsin
Allah razı olsun canım inşallahYaaa çok heyecanlıbizi haberdar et olur mu saat kaçta doğum, rabbim seni de bebeği de korusun sağlıkla çıkın inşallah hastahaneden
Sağlıkla gelsin bebişBildirim gelmemiş 20 sayfa okudum resmenBen yarın doğuruyorum kızlar. Bebek iri sezeryanla alalım dedi doktor. Riske atmak istemedim, öyle dediyse bildiği vardır. Hakkımızda hayırlısı budur inşallah.
Doğum bekleyen herkes sağlıkla bebeğini kucağına alsın, pozitif görmeyi bekleyen arkadaşlarım da en yakın zamanda güzel haberi alsın inşallahRabbim bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine listeyi kapatıp gitmeyi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?