Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba hayırlı olsun sağlıkla gelsin ne zaman düşük yapmıştınız ben de eylülde yaptım
Ben iki düşük yapmıştım daha önce sonrasında bir kızım oldu şimdi tekrar hamileyim.
Son düşüğüm ağustosta olmuştu kızıma 3 ay sonra hamile kaldım. 3 ay korunmuştuk korunmadığım ay hamile kaldım yani.

Kızlar merhaba hatırlarsınız belki beni. Ben tekrar hamileyim 5 haftalık inşallah sağlıkla ilerler. Düşük yapanlara umut olsun diye size de haber vermek istedim
Yaaa sağlıkla ilerlesin inşallah ben kızımdan sonra bir daha cesaret edemeyeceğim galiba

Yaaa sağlıkla ilerlesin inşallah ben kızımdan sonra bir daha cesaret edemeyeceğim galiba
Ben de asla diyordum beşiğini kıyafetlerini her şeyi verdim göğüs pompasına kadar zıpzıptı ana kucağıydı neler ama sonra bi gözümüzü kararttık eşimle kardeşi olsun tek kalmasın dünya hali dedik çok şükür oldu bakalım sağlıkla ilerlesin inşallah darısı isteyen herkese inşallah

Kızlar merhaba hatırlarsınız belki beni. Ben tekrar hamileyim 5 haftalık inşallah sağlıkla ilerler. Düşük yapanlara umut olsun diye size de haber vermek istedim

Tebrik ederim sağlıkla hayırla ilerlesin inşallah. Hep derim, bir anne babanın çocuğuna vereceği en güzel şey kardeştir. Çok iyi olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…