• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bildirim gelmemiş 20 sayfa okudum resmen:işsiz: Ben yarın doğuruyorum kızlar. Bebek iri sezeryanla alalım dedi doktor. Riske atmak istemedim, öyle dediyse bildiği vardır. Hakkımızda hayırlısı budur inşallah.
Doğum bekleyen herkes sağlıkla bebeğini kucağına alsın, pozitif görmeyi bekleyen arkadaşlarım da en yakın zamanda güzel haberi alsın inşallah:dua: Rabbim bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine listeyi kapatıp gitmeyi nasip etsin:KK200:
Demek o güzel gün geldi sonunda, saglıkla kucagına al yavrunu canım benm 😘 doguma girmeden once dualarında unutma bizi de ❤️😘🤲🏻

Bildirim gelmemiş 20 sayfa okudum resmen:işsiz: Ben yarın doğuruyorum kızlar. Bebek iri sezeryanla alalım dedi doktor. Riske atmak istemedim, öyle dediyse bildiği vardır. Hakkımızda hayırlısı budur inşallah.
Doğum bekleyen herkes sağlıkla bebeğini kucağına alsın, pozitif görmeyi bekleyen arkadaşlarım da en yakın zamanda güzel haberi alsın inşallah:dua: Rabbim bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine listeyi kapatıp gitmeyi nasip etsin:KK200:
Ay hadi hayırlısıyla kavuşun miniğinle canım🥰♥️🤗

C celiklady canım yarın su gibi geçsin gitsin bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah, nerden nereye zaman çok çabuk geçiyor💓
Habersiz bırakma bizi de, merak ederiz.

Yaa hayatının en güzel günü olacak ❤️ sağlıkla, su gibi aksın geçsin inşallah. Bizim yerimize de mis gibi kokusunu çek içine 🥰

Herkese merhaba, 2 düşük ve 2 kürtajdan sonra bu hafta kadın doğuma mauayene oldum . Bana rahmin incelmiş dedi . Yapışıklık olabilir, bu durum geçmezse müdahale ederiz açılır dedi. Ama bir işlem yapmadı şimdilik .
Folibol, B12 vitamini ve Omega3 takviyesi verdi. 1 ay süreyle bunları kullanmamı sonrasında 2 ay içinde gebelik olmazsa gelmemi söyledi .
Sorum şu , rahim inceldiyse ve yapışıksa nasıl bir gebelik olabilir ? Ya da kullandığım ilaçlarla rahim duvarı kalınlaşır mı ?
Bir de adetimden bir gün önce vajinal ultrasonda bakıldı . Bu da etken midir rahmin incelemesine .
Lütfen yardım edin….
Merhaba gecmis olsun. Ayni stunlari bende yasadim. 2kurtajdan sonra rahim duvari cok ince oldugundan 3senedir hamile kalamiyorum.rahim inceligi 6mm gecmiyordu ilaclarla. Ama bu ay saracoglunun tavsiye verdiklerini yapdim. Bu gun reglin 9cu gununde 7.3mm idi cok sasirdim ise yaradi bende sukurler olsun. Ustelik bende tsh yuksek o sorunuda tedavi ediyorum .insallah isteyen her kese allah tez vakitde kolaylika nasib etsin bebiw🙏🏻

Maşallah canım yerime öp kuzuyu😘 Bizimde sizden hiçbir eksiğimiz yok canım büyüdükçe fenalaşıyor.Şimdi diş etleri kaşınmaya başladı bayağ huzursuz.Sen bi de diş çıkarma dönemini gör hiç söylemim uykular harap.🤣
Aman benim şimdiden öyle zaten dalıp uyumuyor ne gündüz ne gece ya o zaman napar artık bilmem 😀ne güzel bazı çocuklar uyuyor ya çok özeniyorum ya

Yaa rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah cnm güzel haberlerini bekliyoruz💙

Kızlar elinde estroferm olan var mı? Bir arkadaş için arıyoruz ama piyasada bulunmuyor. Bulamazsa transferi ertelenecekmiş 🥺
Bu kadar mı olmuş artık yaa 😳benim 1.5 kutu civarı kaldı aşılama arkası yine kullandırır diye tutuyorum rahim inceliğim malum 🤷‍♀️halbuki basit de bir ilaçtı nasıl böyle oldu

Aman benim şimdiden öyle zaten dalıp uyumuyor ne gündüz ne gece ya o zaman napar artık bilmem 😀ne güzel bazı çocuklar uyuyor ya çok özeniyorum ya
Off bizde de öyleydi.Sanırım gazı çoktur erkek bebeklerde daha çok oluyor galiba.3.ayda rahatlarsınız merak etme.Ama 4.ayda uyku gerilemesi var 6.ayda bi düzelme oluyormuş bende onu bekliyorum.😁 Atak haftalarına bak canım takvimi var belki atak haftasındadır.Bizim kız hiçbir atak haftasını es geçmiyor.😅 Banada uyuyan bi bebiş denk gelmedi.

Yaaaaaa canım 😍😍😍😍 hadi bakalım kavuşuyorsunuz sonunda ❤️

Back
X