Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Demek o güzel gün geldi sonunda, saglıkla kucagına al yavrunu canım benm doguma girmeden once dualarında unutma bizi de

Ay hadi hayırlısıyla kavuşun miniğinle canım

C celiklady canım yarın su gibi geçsin gitsin bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah, nerden nereye zaman çok çabuk geçiyor
Habersiz bırakma bizi de, merak ederiz.

Yaa hayatının en güzel günü olacak sağlıkla, su gibi aksın geçsin inşallah. Bizim yerimize de mis gibi kokusunu çek içine

Merhaba gecmis olsun. Ayni stunlari bende yasadim. 2kurtajdan sonra rahim duvari cok ince oldugundan 3senedir hamile kalamiyorum.rahim inceligi 6mm gecmiyordu ilaclarla. Ama bu ay saracoglunun tavsiye verdiklerini yapdim. Bu gun reglin 9cu gununde 7.3mm idi cok sasirdim ise yaradi bende sukurler olsun. Ustelik bende tsh yuksek o sorunuda tedavi ediyorum .insallah isteyen her kese allah tez vakitde kolaylika nasib etsin bebiw

Aman benim şimdiden öyle zaten dalıp uyumuyor ne gündüz ne gece ya o zaman napar artık bilmem ne güzel bazı çocuklar uyuyor ya çok özeniyorum ya

Yaa rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah cnm güzel haberlerini bekliyoruz

Kızlar elinde estroferm olan var mı? Bir arkadaş için arıyoruz ama piyasada bulunmuyor. Bulamazsa transferi ertelenecekmiş
Bu kadar mı olmuş artık yaa benim 1.5 kutu civarı kaldı aşılama arkası yine kullandırır diye tutuyorum rahim inceliğim malum halbuki basit de bir ilaçtı nasıl böyle oldu

Aman benim şimdiden öyle zaten dalıp uyumuyor ne gündüz ne gece ya o zaman napar artık bilmem ne güzel bazı çocuklar uyuyor ya çok özeniyorum ya
Off bizde de öyleydi.Sanırım gazı çoktur erkek bebeklerde daha çok oluyor galiba.3.ayda rahatlarsınız merak etme.Ama 4.ayda uyku gerilemesi var 6.ayda bi düzelme oluyormuş bende onu bekliyorum. Atak haftalarına bak canım takvimi var belki atak haftasındadır.Bizim kız hiçbir atak haftasını es geçmiyor. Banada uyuyan bi bebiş denk gelmedi.

Yaaaaaa canım hadi bakalım kavuşuyorsunuz sonunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…