Demek o güzel gün geldi sonunda, saglıkla kucagına al yavrunu canım benmBildirim gelmemiş 20 sayfa okudum resmenBen yarın doğuruyorum kızlar. Bebek iri sezeryanla alalım dedi doktor. Riske atmak istemedim, öyle dediyse bildiği vardır. Hakkımızda hayırlısı budur inşallah.
Doğum bekleyen herkes sağlıkla bebeğini kucağına alsın, pozitif görmeyi bekleyen arkadaşlarım da en yakın zamanda güzel haberi alsın inşallahRabbim bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine listeyi kapatıp gitmeyi nasip etsin
Ay hadi hayırlısıyla kavuşun miniğinle canımBildirim gelmemiş 20 sayfa okudum resmenBen yarın doğuruyorum kızlar. Bebek iri sezeryanla alalım dedi doktor. Riske atmak istemedim, öyle dediyse bildiği vardır. Hakkımızda hayırlısı budur inşallah.
Doğum bekleyen herkes sağlıkla bebeğini kucağına alsın, pozitif görmeyi bekleyen arkadaşlarım da en yakın zamanda güzel haberi alsın inşallahRabbim bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine listeyi kapatıp gitmeyi nasip etsin
Ay ben yeni bitirdim canım ya nerede oturuyor kiKızlar elinde estroferm olan var mı? Bir arkadaş için arıyoruz ama piyasada bulunmuyor. Bulamazsa transferi ertelenecekmiş
İstanbulda canım. Ama bulunmuyormuş piyasada ya.Ay ben yeni bitirdim canım ya nerede oturuyor ki
Yaa tek tek eczane gezmiştik bizde zor bulunuyor canım .İstanbulda canım. Ama bulunmuyormuş piyasada ya.
Hangi eczanede bulmuştunuz canım sen de Eskişehir’deydin dimi?Yaa tek tek eczane gezmiştik bizde zor bulunuyor canım .
İnşallah çok sağolSağlıkla gelsin bebiş
Vallaha da geldi. Elinden gelse bu akşam doğurtcaktı beniDemek o güzel gün geldi sonunda, saglıkla kucagına al yavrunu canım benmdoguma girmeden once dualarında unutma bizi de
Çok sağol canım benimAy hadi hayırlısıyla kavuşun miniğinle canım
Allah razı bitanemVallaha da geldi. Elinden gelse bu akşam doğurtcaktı beniHep dua ediyorum zaten, yarın yine dualarımda olacaksınız
Canım acıbadem yakınlarında olabiliyor bulamazsanız ogu yakınlarında olabilir ben Gökmeydan eczanesinde bulmuştum en sonHangi eczanede bulmuştunuz canım sen de Eskişehir’deydin dimi?
Yaa hayatının en güzel günü olacakBildirim gelmemiş 20 sayfa okudum resmenBen yarın doğuruyorum kızlar. Bebek iri sezeryanla alalım dedi doktor. Riske atmak istemedim, öyle dediyse bildiği vardır. Hakkımızda hayırlısı budur inşallah.
Merhaba gecmis olsun. Ayni stunlari bende yasadim. 2kurtajdan sonra rahim duvari cok ince oldugundan 3senedir hamile kalamiyorum.rahim inceligi 6mm gecmiyordu ilaclarla. Ama bu ay saracoglunun tavsiye verdiklerini yapdim. Bu gun reglin 9cu gununde 7.3mm idi cok sasirdim ise yaradi bende sukurler olsun. Ustelik bende tsh yuksek o sorunuda tedavi ediyorum .insallah isteyen her kese allah tez vakitde kolaylika nasib etsin bebiwHerkese merhaba, 2 düşük ve 2 kürtajdan sonra bu hafta kadın doğuma mauayene oldum . Bana rahmin incelmiş dedi . Yapışıklık olabilir, bu durum geçmezse müdahale ederiz açılır dedi. Ama bir işlem yapmadı şimdilik .
Folibol, B12 vitamini ve Omega3 takviyesi verdi. 1 ay süreyle bunları kullanmamı sonrasında 2 ay içinde gebelik olmazsa gelmemi söyledi .
Sorum şu , rahim inceldiyse ve yapışıksa nasıl bir gebelik olabilir ? Ya da kullandığım ilaçlarla rahim duvarı kalınlaşır mı ?
Bir de adetimden bir gün önce vajinal ultrasonda bakıldı . Bu da etken midir rahmin incelemesine .
Lütfen yardım edin….
Aman benim şimdiden öyle zaten dalıp uyumuyor ne gündüz ne gece ya o zaman napar artık bilmemMaşallah canım yerime öp kuzuyuBizimde sizden hiçbir eksiğimiz yok canım büyüdükçe fenalaşıyor.Şimdi diş etleri kaşınmaya başladı bayağ huzursuz.Sen bi de diş çıkarma dönemini gör hiç söylemim uykular harap.
Yaa rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah cnm güzel haberlerini bekliyoruzBildirim gelmemiş 20 sayfa okudum resmenBen yarın doğuruyorum kızlar. Bebek iri sezeryanla alalım dedi doktor. Riske atmak istemedim, öyle dediyse bildiği vardır. Hakkımızda hayırlısı budur inşallah.
Bu kadar mı olmuş artık yaaKızlar elinde estroferm olan var mı? Bir arkadaş için arıyoruz ama piyasada bulunmuyor. Bulamazsa transferi ertelenecekmiş
Allahım nasıl heyecanlıAllah razı olsun canım inşallahsaat vermedi sabah erken gelin yatış ve tahliller yapılsın dedi. 9 da mesaiye başlıyor o civarda yapar sanırım
Off bizde de öyleydi.Sanırım gazı çoktur erkek bebeklerde daha çok oluyor galiba.3.ayda rahatlarsınız merak etme.Ama 4.ayda uyku gerilemesi var 6.ayda bi düzelme oluyormuş bende onu bekliyorum.Aman benim şimdiden öyle zaten dalıp uyumuyor ne gündüz ne gece ya o zaman napar artık bilmemne güzel bazı çocuklar uyuyor ya çok özeniyorum ya
Yaaaaaa canımBildirim gelmemiş 20 sayfa okudum resmenBen yarın doğuruyorum kızlar. Bebek iri sezeryanla alalım dedi doktor. Riske atmak istemedim, öyle dediyse bildiği vardır. Hakkımızda hayırlısı budur inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?