İnşallah canım sen nasılsın bebiş nasılHayırlısı olsun hakkında cnm zamani gelince olucak inşallah..
Tebrik ediyorum canım, Allah sağlıkla devam etmeyi nasip etsin çok mutlu oldum senin içinEğer kaybetmeseydim önümüzdeki ay doğum olacaktı. Rabbim yöne yüzümü güldürdü, hepimizin güldürsün
İyiyiz çok şükür cnm uğraşıyoruz işte, 2 buçuk aylık oldu büyüdü artık teyzesiİnşallah canım sen nasılsın bebiş nasıl
Tüm güzel dileklerim sizlerle kızlarAynen oyle canım benım, surda az kısı kaldık, grubu kapatırız boylelıkle ınsallah
Oy maşallahİyiyiz çok şükür cnm uğraşıyoruz işte, 2 buçuk aylık oldu büyüdü artık teyzesi
Cok güzelmiş annelik, herkese nasip etsin rabbim, her zaman dualarımdasiniz her zamanOy maşallahBayramda tam sevmelik olacak
Aminn kuzum sağolCok güzelmiş annelik, herkese nasip etsin rabbim, her zaman dualarımdasiniz her zaman
Valla cnm gittiğim 2 doktor sağda pko var demişti, benim solda cikolata kisti vardı.. Evet kullandım vesile oldu oğluma kavuşmama, yanlış hatırlamıyorsam 2 yada 3 kutu kullandımAminn kuzum sağol
Sen maxijuno takviye kullanmış mıydın? Memnun muydun? Onun İçeriğini beğendim pco yoktu deni sende?
Selam canım nasılsın?Aminn kuzum sağol
Sen maxijuno takviye kullanmış mıydın? Memnun muydun? Onun İçeriğini beğendim pco yoktu deni sende?
Pco olmayanlarda sorun olmaz herhalde dimi? Ay ne güzel banada vesile olsun inşallahValla cnm gittiğim 2 doktor sağda pko var demişti, benim solda cikolata kisti vardı.. Evet kullandım vesile oldu oğluma kavuşmama, yanlış hatırlamıyorsam 2 yada 3 kutu kullandım
İyiyim canım sen nasılsınSelam canım nasılsın?
Onun içeriği gayet güzel ben ikinci kutuya başlayacağım biraz ara vermiştim ama detaylı inceleme sonrası devam kararı aldım.
Evet o ikinci kutusunu bitirmek üzerePco olmayanlarda sorun olmaz herhalde dimi? Ay ne güzel banada vesile olsun inşallahAlayım hemen.
İyiyim canım sen nasılsın
Bende beğendim alayım en iyisi pco olmayanlarla ilgili burada bişey yazmış da inositolle alakalı sanırım ama zararı olacağını sanmam hatta insülin direncine iyi bile geliyormuşeşin kullanıyor mu senin ona da alayım diyorum takviye doktor bitane önerdi ama pek bilinmedik birşey
Aynısının erkek halini mi kullanıyor?Evet o ikinci kutusunu bitirmek üzere
Evet evet onun adı maxigoAynısının erkek halini mi kullanıyor?
Olmaz cnm bence nolcak ki, içerik olarak gerçekten baya guzel içeriği, ben melek kizima da impryl kullanarak hamile kalmıştım, onu doktorum önermişti, maxijuno kadar içerik yok ama oda cok faydaliymisPco olmayanlarda sorun olmaz herhalde dimi? Ay ne güzel banada vesile olsun inşallahAlayım hemen.
İyiyim canım sen nasılsın
Bende beğendim alayım en iyisi pco olmayanlarla ilgili burada bişey yazmış da inositolle alakalı sanırım ama zararı olacağını sanmam hatta insülin direncine iyi bile geliyormuşeşin kullanıyor mu senin ona da alayım diyorum takviye doktor bitane önerdi ama pek bilinmedik birşey
Tamam canım bide onu alırızEvet evet onun adı maxigo
Evet onu da duymuştum canım,sağolOlmaz cnm bence nolcak ki, içerik olarak gerçekten baya guzel içeriği, ben melek kizima da impryl kullanarak hamile kalmıştım, onu doktorum önermişti, maxijuno kadar içerik yok ama oda cok faydaliymis
Süper haber canım çok sevindim hayırlı olsun sağlıkla devam etsin inşallahhhKızlar o kadar bildirim olmuş ki diğer sayfadan burayı görmemişim yazılanları şimdi gördüm.
Valla nasıl oldu anlamadım geçen hafta tertemizdi test 13 gün gecikme oldu.
Bu sabaha kadar sabrettim test yaptım ikinci çizgiyi gördüm hala şoktayım.
Sohrab @Ha-ri canlarım sırada siz varsınız inşallah rabbim tez zamanda yeniden güzel haberleri nasip etsin.
İçimde secinç ve şok olma duygusunu bastıran bir korku var, yeniden kaybetme korkusu. İnşallah tekrar aynı şeyleri yaşamam diye dua ediyorum
İnşallah CMUK çoook teşekkür ederimSüper haber canım çok sevindim hayırlı olsun sağlıkla devam etsin inşallahhh
Hayırlı uğurlu olsun sürecin, sağlıkla ve mutlu haberlerle de sonlansın inşallahSelam canım kızlar ben ikinci aşılamaya başladım umarım sonu güzel olur
Grupta pek çok kişi gebe inşallah sağlıklı doğumlar yakındır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?