• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba hayırlı olsun sağlıkla gelsin 🙏🏻🙏🏻 ne zaman düşük yapmıştınız ben de eylülde yaptım
Ben iki düşük yapmıştım daha önce sonrasında bir kızım oldu şimdi tekrar hamileyim.
Son düşüğüm ağustosta olmuştu kızıma 3 ay sonra hamile kaldım. 3 ay korunmuştuk korunmadığım ay hamile kaldım yani.

Kızlar merhaba hatırlarsınız belki beni. Ben tekrar hamileyim 5 haftalık inşallah sağlıkla ilerler. Düşük yapanlara umut olsun diye size de haber vermek istedim💕💕
Yaaa sağlıkla ilerlesin inşallah 🥰🥰🥰ben kızımdan sonra bir daha cesaret edemeyeceğim galiba 🤣

Yaaa sağlıkla ilerlesin inşallah 🥰🥰🥰ben kızımdan sonra bir daha cesaret edemeyeceğim galiba 🤣
Ben de asla diyordum beşiğini kıyafetlerini her şeyi verdim göğüs pompasına kadar zıpzıptı ana kucağıydı neler 😂ama sonra bi gözümüzü kararttık eşimle kardeşi olsun tek kalmasın dünya hali dedik çok şükür oldu bakalım sağlıkla ilerlesin inşallah darısı isteyen herkese inşallah 💕

Kızlar merhaba hatırlarsınız belki beni. Ben tekrar hamileyim 5 haftalık inşallah sağlıkla ilerler. Düşük yapanlara umut olsun diye size de haber vermek istedim💕💕

Tebrik ederim 🤩 sağlıkla hayırla ilerlesin inşallah. Hep derim, bir anne babanın çocuğuna vereceği en güzel şey kardeştir. Çok iyi olacak inşallah 💖

Back
X