Allah analı babalı büyütsünKızlar ben doğurdum birazcık9-9.30 gibi tuvaletten kalktım birden suyum geldi. Apar topar geldik hastaneye. Açılman başlamış dediler sonra nöbetçi doktor geldi, ne demişlerdi dedi. Dedim yarın alalım bu çocuk iri dediler. Nstye bağlıydım zaten sonra kalp atışları biraz sıkıntılı alıyorum o zaman dedi. İyi dedim. Hemen aldılar. 3900 küsur doğmuş eşim heyecandan anlamamış iki uç tur emzirdim. Şimdi uyuyor ikimizde iyiyiz çok şükür. Yatarken dua ettim sizlere unutmadım. Zaten o an içimden dua etmekten başka birşey gelmedi. Rabbim hepinizi evlatlarınıza sağlıkla kavuştursun
Amin çok teşekkür ederimAllah analı babalı büyütsüngözleriniz aydın
Gözün aydın canım benimmmKızlar ben doğurdum birazcık9-9.30 gibi tuvaletten kalktım birden suyum geldi. Apar topar geldik hastaneye. Açılman başlamış dediler sonra nöbetçi doktor geldi, ne demişlerdi dedi. Dedim yarın alalım bu çocuk iri dediler. Nstye bağlıydım zaten sonra kalp atışları biraz sıkıntılı alıyorum o zaman dedi. İyi dedim. Hemen aldılar. 3900 küsur doğmuş eşim heyecandan anlamamış iki uç tur emzirdim. Şimdi uyuyor ikimizde iyiyiz çok şükür. Yatarken dua ettim sizlere unutmadım. Zaten o an içimden dua etmekten başka birşey gelmedi. Rabbim hepinizi evlatlarınıza sağlıkla kavuştursun
Çok sağol canımmmm, inşallahGözün aydın canım benimmmsağlıklı mutlu uzun ömrü olsun analı babalı büyüsün inşallahhh
Yaaaa canım beniiim gözünüz aydıın Allah analı babalı büyütsüüün darısı hepimizin başına inşallahKızlar ben doğurdum birazcık9-9.30 gibi tuvaletten kalktım birden suyum geldi. Apar topar geldik hastaneye. Açılman başlamış dediler sonra nöbetçi doktor geldi, ne demişlerdi dedi. Dedim yarın alalım bu çocuk iri dediler. Nstye bağlıydım zaten sonra kalp atışları biraz sıkıntılı alıyorum o zaman dedi. İyi dedim. Hemen aldılar. 3900 küsur doğmuş eşim heyecandan anlamamış iki uç tur emzirdim. Şimdi uyuyor ikimizde iyiyiz çok şükür. Yatarken dua ettim sizlere unutmadım. Zaten o an içimden dua etmekten başka birşey gelmedi. Rabbim hepinizi evlatlarınıza sağlıkla kavuştursun
Çok tebrik ederim. Allah sağlıklı, uzun bir ömür nasip etsinKızlar ben doğurdum birazcık9-9.30 gibi tuvaletten kalktım birden suyum geldi. Apar topar geldik hastaneye. Açılman başlamış dediler sonra nöbetçi doktor geldi, ne demişlerdi dedi. Dedim yarın alalım bu çocuk iri dediler. Nstye bağlıydım zaten sonra kalp atışları biraz sıkıntılı alıyorum o zaman dedi. İyi dedim. Hemen aldılar. 3900 küsur doğmuş eşim heyecandan anlamamış iki uç tur emzirdim. Şimdi uyuyor ikimizde iyiyiz çok şükür. Yatarken dua ettim sizlere unutmadım. Zaten o an içimden dua etmekten başka birşey gelmedi. Rabbim hepinizi evlatlarınıza sağlıkla kavuştursun
Ahh canım benim nasıl duygulandımKızlar ben doğurdum birazcık9-9.30 gibi tuvaletten kalktım birden suyum geldi. Apar topar geldik hastaneye. Açılman başlamış dediler sonra nöbetçi doktor geldi, ne demişlerdi dedi. Dedim yarın alalım bu çocuk iri dediler. Nstye bağlıydım zaten sonra kalp atışları biraz sıkıntılı alıyorum o zaman dedi. İyi dedim. Hemen aldılar. 3900 küsur doğmuş eşim heyecandan anlamamış iki uç tur emzirdim. Şimdi uyuyor ikimizde iyiyiz çok şükür. Yatarken dua ettim sizlere unutmadım. Zaten o an içimden dua etmekten başka birşey gelmedi. Rabbim hepinizi evlatlarınıza sağlıkla kavuştursun
Benimki doğuştan atakliOff bizde de öyleydi.Sanırım gazı çoktur erkek bebeklerde daha çok oluyor galiba.3.ayda rahatlarsınız merak etme.Ama 4.ayda uyku gerilemesi var 6.ayda bi düzelme oluyormuş bende onu bekliyorum.Atak haftalarına bak canım takvimi var belki atak haftasındadır.Bizim kız hiçbir atak haftasını es geçmiyor. Banada uyuyan bi bebiş denk gelmedi.
Gözünüz aydın cnm cok şükür sağlıkla kavuştunKızlar ben doğurdum birazcık9-9.30 gibi tuvaletten kalktım birden suyum geldi. Apar topar geldik hastaneye. Açılman başlamış dediler sonra nöbetçi doktor geldi, ne demişlerdi dedi. Dedim yarın alalım bu çocuk iri dediler. Nstye bağlıydım zaten sonra kalp atışları biraz sıkıntılı alıyorum o zaman dedi. İyi dedim. Hemen aldılar. 3900 küsur doğmuş eşim heyecandan anlamamış iki uç tur emzirdim. Şimdi uyuyor ikimizde iyiyiz çok şükür. Yatarken dua ettim sizlere unutmadım. Zaten o an içimden dua etmekten başka birşey gelmedi. Rabbim hepinizi evlatlarınıza sağlıkla kavuştursun
Maşallah canım gözünüz aydın.Kızlar ben doğurdum birazcık9-9.30 gibi tuvaletten kalktım birden suyum geldi. Apar topar geldik hastaneye. Açılman başlamış dediler sonra nöbetçi doktor geldi, ne demişlerdi dedi. Dedim yarın alalım bu çocuk iri dediler. Nstye bağlıydım zaten sonra kalp atışları biraz sıkıntılı alıyorum o zaman dedi. İyi dedim. Hemen aldılar. 3900 küsur doğmuş eşim heyecandan anlamamış iki uç tur emzirdim. Şimdi uyuyor ikimizde iyiyiz çok şükür. Yatarken dua ettim sizlere unutmadım. Zaten o an içimden dua etmekten başka birşey gelmedi. Rabbim hepinizi evlatlarınıza sağlıkla kavuştursun
Yaaa yerim ben onu, duramamıs sabaha kadarKızlar ben doğurdum birazcık9-9.30 gibi tuvaletten kalktım birden suyum geldi. Apar topar geldik hastaneye. Açılman başlamış dediler sonra nöbetçi doktor geldi, ne demişlerdi dedi. Dedim yarın alalım bu çocuk iri dediler. Nstye bağlıydım zaten sonra kalp atışları biraz sıkıntılı alıyorum o zaman dedi. İyi dedim. Hemen aldılar. 3900 küsur doğmuş eşim heyecandan anlamamış iki uç tur emzirdim. Şimdi uyuyor ikimizde iyiyiz çok şükür. Yatarken dua ettim sizlere unutmadım. Zaten o an içimden dua etmekten başka birşey gelmedi. Rabbim hepinizi evlatlarınıza sağlıkla kavuştursun
Eee hatırlasana ben histeroskopi öncesi kullandım doktor bana geceye çek ilacı o zaman demişti öyle perişan olmuştum insanlar nasıl düzenli kullanıyor demiştimKızlar bu dogum kontrol ilacı feci mide bulantısı yapıyor, kullanan oldu mu, ben hamileyken boyle bulantı cekmedim yaa, kafayı yastığa koyunca baslıyor
Gözümüz aydın çok şükür sağlıkla kavuştunuzKızlar ben doğurdum birazcık9-9.30 gibi tuvaletten kalktım birden suyum geldi. Apar topar geldik hastaneye. Açılman başlamış dediler sonra nöbetçi doktor geldi, ne demişlerdi dedi. Dedim yarın alalım bu çocuk iri dediler. Nstye bağlıydım zaten sonra kalp atışları biraz sıkıntılı alıyorum o zaman dedi. İyi dedim. Hemen aldılar. 3900 küsur doğmuş eşim heyecandan anlamamış iki uç tur emzirdim. Şimdi uyuyor ikimizde iyiyiz çok şükür. Yatarken dua ettim sizlere unutmadım. Zaten o an içimden dua etmekten başka birşey gelmedi. Rabbim hepinizi evlatlarınıza sağlıkla kavuştursun
Ayy evet sen de perisan olmustun. 19 gundur kullanıyorum, vucudun alısması gerekmez mi, daha beter oluyor.. Ben de gece ıcıyorum ama ıctıkten 1 saat sonra baslıyor.. 1. Kutu bitmek üzere neyse kiEee hatırlasana ben histeroskopi öncesi kullandım doktor bana geceye çek ilacı o zaman demişti öyle perişan olmuştum insanlar nasıl düzenli kullanıyor demiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?