İnşallah canım çok teşekkür ederimHayırlı uğurlu olsun sürecin, sağlıkla ve mutlu haberlerle de sonlansın inşallah
Hayırlı olsun canım inşallah bu sefer olacakSelam canım kızlar ben ikinci aşılamaya başladım umarım sonu güzel olur
Grupta pek çok kişi gebe inşallah sağlıklı doğumlar yakındır
Canım sürecin hayırlı olsun, ikincide olacak inşallah. Olmasa da önünü görmen ve sonuca ulaşman açısından güzel yollar bunlarSelam canım kızlar ben ikinci aşılamaya başladım umarım sonu güzel olur
Hayırlı olsun kuzu sürecin, güzel haberler alırsın inşallah. İğneli mi?Selam canım kızlar ben ikinci aşılamaya başladım umarım sonu güzel olur
Üç dört güne bende yetişirim arkandanSelam canım kızlar ben ikinci aşılamaya başladım umarım sonu güzel olur
Güzel haberlere vesile olsun inşallah canım benimSelam canım kızlar ben ikinci aşılamaya başladım umarım sonu güzel olur
Evet canımHayırlı olsun kuzu sürecin, güzel haberler alırsın inşallah. İğneli mi?
Güzel haberlere vesile olsunSelam canım kızlar ben ikinci aşılamaya başladım umarım sonu güzel olur
İnşallah çok teşekkür ederimGüzel haberlere vesile olsun
Çok teşekkürler tatlımGüzel haberlere vesile olsun inşallah canım benim
Çok şükür canımKızlarSohrab sutlaacc Ha-ri burcusami Teneffus Zili
Dün doktora gittik 12 haftalık tam, ense kalınlığı, burun kemiği normal görüldü, doktor kıza benzetti, bir daha ki ay daha netleşir, 11 haftalık gittiğimde de kıza bemzetmişti, bakalım hayırlısı olsun
tutturamadım bu seferKızlarSohrab sutlaacc Ha-ri burcusami Teneffus Zili
Dün doktora gittik 12 haftalık tam, ense kalınlığı, burun kemiği normal görüldü, doktor kıza benzetti, bir daha ki ay daha netleşir, 11 haftalık gittiğimde de kıza bemzetmişti, bakalım hayırlısı olsun
Hayırlı olsun bebegımSelam canım kızlar ben ikinci aşılamaya başladım umarım sonu güzel olur
Cok şükür cnm önemli olan sağlıklı olmasıKızlarSohrab sutlaacc Ha-ri burcusami Teneffus Zili
Çok şükür iyi gidiyor kuzucum bildiğimiz kadarıylaÇok teşekkürler tatlım
Senin nasıl gidiyor?
İnşallah canım, çok soru işaretli başladım sürece ama bakalım.. reglim oldu olmadı gibi ilk aşılamadan sonra çok etkilendi regl süreci aşılama bitimi adet 22. Gün geldi sonraki ay gene 22 bu süreçte akışa bırakmıştım takip vs olmadı.Hayırlı olsun bebegımbebeğine vesşle olsun inşalllah
Oh oh ne mutlu sanaKızlarSohrab sutlaacc Ha-ri burcusami Teneffus Zili
Çok şükür canımHadi bakalım sağlıkla gelsin
tutturamadım bu sefer
Sağlıkla gelsin de, cinsiyetin önemi yok
Cok şükür cnm önemli olan sağlıklı olması
Sağolun kızlar, darısı en kısa sürede hayırlısıyla sağlıkla kolaylıkla size olsun, cinsiyet benim içinde hiç önemli değil, yeter ki sağlıkla doğsun tek dileğim buOh oh ne mutlu sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?