Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım hayırlı olsuuuun çok sevindim ya Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah bir oh bee daha diyoruz grup için

Oyy canım benım, dıger sayfadada yazmıstım, Rabbım saglıcakla ve hayırlısıyla devam etmesini nasıp etsın, aklına kotu seyler getirme, pozitirf düşün hep, hep diyorum düşük yapanların daha cok ihtiyacı var bu mutlulugu yasamaya, bak herkes saglıcakla kucagına alıyor sen de alıcaksın sen sımdı bizr dua etmeye basla Ha-ri R Random3 sutlaacc ejce ve ben
Grubun müdavimi olup gebelik bekleyen Baska kim var, düşünüyorum da aklıma gelmeyen varsa kusuruma bakmasınlar

Bu oluyor demekki öncekinde bende ilk rüyamda görmüştüm elinde değil biliyorum ama sen yine de kendini zorla bak lütfen olumlu bakmaya çalış şu güzel şeye hiç olumsuzluk çekme hadi bakalım başlasın macera kese kalp cinsiyet sıra ile

Eğer kaybetmeseydim önümüzdeki ay doğum olacaktı. Rabbim yöne yüzümü güldürdü, hepimizin güldürsün
Canım benim, mübarek Ramazan ayınca aldın güzel haberi. İnan dün gece aklımda sen vardın sabah Selizay test yapacaktı diye uyandım

Travmalarımız var düşünmekte korkmakta çok haklısın ben de öyleyim hala ama bu grup bunları aşmak İçin var, sağlıkla devam etsin gebeliğin.
En azından bugün bunları düşünmeden bu güzel haberin tadını çıkar

Hepinizin sıcaklığını varlığını hiç görmesem de yanımda hissediyorum. İyi ki varsınız iyi ki

Bir kişi daha olumlu haber alınca içimi bir huzur kaplıyortamam diyorum ya bir kişi daha yırttı tablonun bir tane daha bebişi oldu diyorum ne güzel valla Sohrab ne iyi etmişsin zamanında burayı açarak bana o kadar iyi geliyor ki

Çoook sevindim gözün aydın, hiç kötü şeyler getirme aklına. Sağlıkla ilerlesin, içine kokusunu çekmek de nasip olsun inşallah bizden de dualarını eksik etme

Ben de cok mutlu oluyorum en cok hakenden bırı daha bır adım yaklastı diyorum hep, ınsallah darısı bizlere de olsun canım benım

Ben de cok mutlu oluyorum en cok hakenden bırı daha bır adım yaklastı diyorum hep, ınsallah darısı bizlere de olsun canım benım
O da olur inşallah yeterki Rabbim sağlıklı bir şekilde vermek istesinsadece bizim azıcık daha zamanımız var demekki bizde bekliyoruz, önemli olan hayırlı zamanda kavuşmak

O da olur inşallah yeterki Rabbim sağlıklı bir şekilde vermek istesinsadece bizim azıcık daha zamanımız var demekki bizde bekliyoruz, önemli olan hayırlı zamanda kavuşmak
Aynen oyle canım benım, surda az kısı kaldık, grubu kapatırız boylelıkle ınsallah

Hoşgeldin cnm

Sağlıkla ilerlesin insallah cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…