• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aminn kuzum sağol🥰🥰
Sen maxijuno takviye kullanmış mıydın? Memnun muydun? Onun İçeriğini beğendim pco yoktu deni sende?
Valla cnm gittiğim 2 doktor sağda pko var demişti, benim solda cikolata kisti vardı.. Evet kullandım vesile oldu oğluma kavuşmama, yanlış hatırlamıyorsam 2 yada 3 kutu kullandım

Aminn kuzum sağol🥰🥰
Sen maxijuno takviye kullanmış mıydın? Memnun muydun? Onun İçeriğini beğendim pco yoktu deni sende?
Selam canım nasılsın?
Onun içeriği gayet güzel ben ikinci kutuya başlayacağım biraz ara vermiştim ama detaylı inceleme sonrası devam kararı aldım.

Valla cnm gittiğim 2 doktor sağda pko var demişti, benim solda cikolata kisti vardı.. Evet kullandım vesile oldu oğluma kavuşmama, yanlış hatırlamıyorsam 2 yada 3 kutu kullandım
Pco olmayanlarda sorun olmaz herhalde dimi? Ay ne güzel banada vesile olsun inşallah 🥰☺️ Alayım hemen.
Selam canım nasılsın?
Onun içeriği gayet güzel ben ikinci kutuya başlayacağım biraz ara vermiştim ama detaylı inceleme sonrası devam kararı aldım.
İyiyim canım sen nasılsın🥰
Bende beğendim alayım en iyisi pco olmayanlarla ilgili burada bişey yazmış da inositolle alakalı sanırım ama zararı olacağını sanmam hatta insülin direncine iyi bile geliyormuş 😊 eşin kullanıyor mu senin ona da alayım diyorum takviye doktor bitane önerdi ama pek bilinmedik birşey

Pco olmayanlarda sorun olmaz herhalde dimi? Ay ne güzel banada vesile olsun inşallah 🥰☺️ Alayım hemen.

Bende beğendim alayım en iyisi pco olmayanlarla ilgili burada bişey yazmış da inositolle alakalı sanırım ama zararı olacağını sanmam hatta insülin direncine iyi bile geliyormuş 😊 eşin kullanıyor mu senin ona da alayım diyorum takviye doktor bitane önerdi ama pek bilinmedik birşey
Evet o ikinci kutusunu bitirmek üzere

Olmaz cnm bence nolcak ki, içerik olarak gerçekten baya guzel içeriği, ben melek kizima da impryl kullanarak hamile kalmıştım, onu doktorum önermişti, maxijuno kadar içerik yok ama oda cok faydaliymis

Kızlar o kadar bildirim olmuş ki diğer sayfadan burayı görmemişim yazılanları şimdi gördüm.

Valla nasıl oldu anlamadım geçen hafta tertemizdi test 13 gün gecikme oldu.

Bu sabaha kadar sabrettim test yaptım ikinci çizgiyi gördüm hala şoktayım.

Sohrab Sohrab @Ha-ri canlarım sırada siz varsınız inşallah rabbim tez zamanda yeniden güzel haberleri nasip etsin.

İçimde secinç ve şok olma duygusunu bastıran bir korku var, yeniden kaybetme korkusu. İnşallah tekrar aynı şeyleri yaşamam diye dua ediyorum
Süper haber canım çok sevindim hayırlı olsun sağlıkla devam etsin inşallahhh 🤲🏻💙🥰

Selam canım kızlar ben ikinci aşılamaya başladım umarım sonu güzel olur 🌿🌿🌿

Grupta pek çok kişi gebe inşallah sağlıklı doğumlar yakındır 🙏🏻
Hayırlı uğurlu olsun sürecin, sağlıkla ve mutlu haberlerle de sonlansın inşallah 🙏🥰

Back
X