Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhaba bugunovulsyon testi yaptim ve cift cizgiyi gordum
esim sabah bi kac gunluk icin mecbur sehir disina cikti
ama dun aksma degerlendirmistik
bu sekulde hamilelik olusurmu
bi bilginiz varmi
cok merak ediyorum

Direk kan verdim bu kez arada bırakacak bir değer bile yok hoş bu ay zaten yumurtlama ağrısı da çekmedim tuhaf bir aydı inşallah o tabloda çakılı kalmam
Bugun mu verdın kanı, aşılama olacaksın oyleyse bu ay.. İnşallahh bu sefer olacak kuzum listeyi kapatıcaz az kaldı, ben bile hamıle kaldıysam herkes kalır o yuzden ben Hıc umutsuz deılım senın ıcın.

bi bilginiz varmi
cok merak ediyorum
İhtimal var, silikleşme oldu mu pekı bugun? Yoksa cıft cızgı mı bugun?

Aynen maşallah bu Eylül ayı listede yuvarlanan bebelerle dolu İnşallah gelecektir zamanı vakti vardır canım hayırlısıyla sağlıkla gelsin de bende nedende inanıyorum çünkü zor olabiliyor süreç ama oluyor ve olmaya devam edecek inşallah

bi bilginiz varmi
cok merak ediyoruy
Yumurtlama öncesi ilk iki gün ve sonraki iki günde önemli diyorlar canım dün değerlendirdiysen ve şuan pik günüyse olma ihtimali büyük canım

Aynen canım bu yola baş koyduk, o bebişler kucagımıza gelecek insallah saglıcaklaCidden soyluyorum ıcınızdeki en umutsuz vaka bendim kendılıgınden asla hamıle kalamadım.. Şükürler olsun ki tedavısız hamıle kalabılıyoorsunuz, yıne olur, nasıp, vaktı gelınce mutlu haberı payalsıcaz birer birer

Silikleşme yı de takıp edin yarınn aynı saatte yapın, belkı yıne pik olabılır yarın, çatlama gunune yetişir belki eşiniz
malesef cumartesi gunune kadar gelemiycek
ilkkez bu ay ovulasyon testi kullanmaya basladim
yumurtlama bende kac gun suruyo bilmiyorum
burda okudum bazilarinda 3 gun suruyomus
benimkide 3 gun surerse catlamaya yetisir
Yumurtlama öncesi ilk iki gün ve sonraki iki günde önemli diyorlar canım dün değerlendirdiysen ve şuan pik günüyse olma ihtimali büyük canım
insallahh
agutosta dusuk yaptim
1 ay regl oldum
bu 2.ay ve ilkkez ovulasyon testi kullaniyorum

Hiç aklımda yokken yolum düştü madem vereyim ona göre plan yapayım dedim çünkü tam 1 Ekim bat o gün de kardeşimle ev arayacağız doktor işi ile o karıştı bende umutsuz değilim aslında ama ne bileyim işte

Herşey zamanı geldiğinde oluyor cnm dualarimdasin, en güzel zamanda güzel haberler alicaz inşallah senden de

İkinci günü veya ücüncü gunu hormon testı vereceksin cnsım, aşılama icin ilac o gun baslar zaten.. Hersey yoluna giriyor merak etme, olacak dualarım seninle

Herşey zamanı geldiğinde oluyor cnm dualarimdasin, en güzel zamanda güzel haberler alicaz inşallah senden de
İkinci günü veya ücüncü gunu hormon testı vereceksin cnsım, aşılama icin ilac o gun baslar zaten.. Hersey yoluna giriyor merak etme, olacak dualarım seninle
Allah razı olsun kızlar nasipte ne varsa o olacak bakalım

Sohrab işte işler öyle karıştı ki cumadan itibaren pazartesi ye kadar başka şehirde olacağım ve mecburum tek başına ev bulamaz hadi buldu kiralamada ilk başta ciddiye alınmaz eşimle kardeşime yardım edeceğiz, cuma adet gelirse 2. Ve 3. Gün nasıl kan vereceğim bakalım oralarda inşallah cumartesi olursa pazartesi dönünce hallederim hepsini umudum ilk gün leke olup sökülememesine

Bir ebenin günlüğünde ovulasyon testleri örnekler var pik vs örnekleri ordanda inceleyin isterseniz rabbim çok bekletmeden yardımcı olsun canım

İnşallah vanım sizlerin haberleriyle daha da umut doluyorum umarım bu mucizeler bizi de bulur. Güzel haberlerin içinde sabırsızlanıyorum takipteyim

Bişey olmaz kuzum doktorla konus kesın baslıyoruz derse, ilacını al, ama buzdolabı gerek onun ıcın de.. Onu haledersen gıttıgın yerde yaparsın ıgneni.. Dur bakalım belkı dedıgın gıbı gecıkır.. Cumartesi gelse bıle olur.. Pazartesı hormon testı verırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…