Rabbim gönlüne göre versin canım dualarım seninle inşallah güzel haberini alacaz seninde en kısa süredeOhoo ovulasyon, doktor takibi, femara, çatlatma iğnesi hepsi sıra ile denendi kaybettiğim gebelik de ovulasyon takibi ile olmuştu zaten, bakalım nasip aşılamaya artık
İnşallah canımmSağlıkla ilerlesin.Sağ salim kucağımıza alırız inşallah bu sefer miniklerimizi
Bugun mu verdın kanı, aşılama olacaksın oyleyse bu ay.. İnşallahh bu sefer olacak kuzum listeyi kapatıcaz az kaldı, ben bile hamıle kaldıysam herkes kalır o yuzden ben Hıc umutsuz deılım senın ıcın.Direk kan verdim bu kez arada bırakacak bir değer bile yok hoş bu ay zaten yumurtlama ağrısı da çekmedim tuhaf bir aydıinşallah o tabloda çakılı kalmam
İhtimal var, silikleşme oldu mu pekı bugun? Yoksa cıft cızgı mı bugun?merhaba bugunovulsyon testi yaptim ve cift cizgiyi gordum
esim sabah bi kac gunluk icin mecbur sehir disina cikti
ama dun aksma degerlendirmistik
bu sekulde hamilelik olusurmu
bi bilginiz varmi
cok merak ediyorum
cift cizgi bugun oldu canimİhtimal var, silikleşme oldu mu pekı bugun? Yoksa cıft cızgı mı bugun?
Aynen maşallah bu Eylül ayı listede yuvarlanan bebelerle doluBugun mu verdın kanı, aşılama olacaksın oyleyse bu ay.. İnşallahh bu sefer olacak kuzum listeyi kapatıcaz az kaldı, ben bile hamıle kaldıysam herkes kalır o yuzden ben Hıc umutsuz deılım senın ıcın.
Silikleşme yı de takıp edin yarınn aynı saatte yapın, belkı yıne pik olabılır yarın, çatlama gunune yetişir belki eşinizcift cizgi bugun oldu canim
Yumurtlama öncesi ilk iki gün ve sonraki iki günde önemli diyorlar canım dün değerlendirdiysen ve şuan pik günüyse olma ihtimali büyük canımmerhaba bugunovulsyon testi yaptim ve cift cizgiyi gordum
esim sabah bi kac gunluk icin mecbur sehir disina cikti
ama dun aksma degerlendirmistik
bu sekulde hamilelik olusurmu
bi bilginiz varmi
cok merak ediyoruy
Aynen canım bu yola baş koyduk, o bebişler kucagımıza gelecek insallah saglıcaklaAynen maşallah bu Eylül ayı listede yuvarlanan bebelerle doluİnşallah gelecektir zamanı vakti vardır canım hayırlısıyla sağlıkla gelsin de bende nedende inanıyorum çünkü zor olabiliyor süreç ama oluyor ve olmaya devam edecek inşallah
malesef cumartesi gunune kadar gelemiycekSilikleşme yı de takıp edin yarınn aynı saatte yapın, belkı yıne pik olabılır yarın, çatlama gunune yetişir belki eşiniz
insallahhYumurtlama öncesi ilk iki gün ve sonraki iki günde önemli diyorlar canım dün değerlendirdiysen ve şuan pik günüyse olma ihtimali büyük canım
Hiç aklımda yokken yolum düştü madem vereyim ona göre plan yapayım dedim çünkü tam 1 Ekim bat o gün de kardeşimle ev arayacağız doktor işi ile o karıştıBugun mu verdın kanı, aşılama olacaksın oyleyse bu ay.. İnşallahh bu sefer olacak kuzum listeyi kapatıcaz az kaldı, ben bile hamıle kaldıysam herkes kalır o yuzden ben Hıc umutsuz deılım senın ıcın.
Herşey zamanı geldiğinde oluyor cnm dualarimdasin, en güzel zamanda güzel haberler alicaz inşallah senden deHiç aklımda yokken yolum düştü madem vereyim ona göre plan yapayım dedim çünkü tam 1 Ekim bat o gün de kardeşimle ev arayacağız doktor işi ile o karıştıbende umutsuz değilim aslında ama ne bileyim işte
İkinci günü veya ücüncü gunu hormon testı vereceksin cnsım, aşılama icin ilac o gun baslar zaten.. Hersey yoluna giriyor merak etme, olacakHiç aklımda yokken yolum düştü madem vereyim ona göre plan yapayım dedim çünkü tam 1 Ekim bat o gün de kardeşimle ev arayacağız doktor işi ile o karıştıbende umutsuz değilim aslında ama ne bileyim işte
Herşey zamanı geldiğinde oluyor cnm dualarimdasin, en güzel zamanda güzel haberler alicaz inşallah senden de
Allah razı olsun kızlarİkinci günü veya ücüncü gunu hormon testı vereceksin cnsım, aşılama icin ilac o gun baslar zaten.. Hersey yoluna giriyor merak etme, olacakdualarım seninle
Bir ebenin günlüğünde ovulasyon testleri örnekler var pik vs örnekleri ordanda inceleyin isterseniz rabbim çok bekletmeden yardımcı olsun canımmalesef cumartesi gunune kadar gelemiycek
ilkkez bu ay ovulasyon testi kullanmaya basladim
yumurtlama bende kac gun suruyo bilmiyorum
burda okudum bazilarinda 3 gun suruyomus
benimkide 3 gun surerse catlamaya yetisir
insallahh
agutosta dusuk yaptim
1 ay regl oldum
bu 2.ay ve ilkkez ovulasyon testi kullaniyorum
İnşallah vanım sizlerin haberleriyle daha da umut doluyorum umarım bu mucizeler bizi de bulur.Aynen canım bu yola baş koyduk, o bebişler kucagımıza gelecek insallah saglıcaklaCidden soyluyorum ıcınızdeki en umutsuz vaka bendim kendılıgınden asla hamıle kalamadım.. Şükürler olsun ki tedavısız hamıle kalabılıyoorsunuz, yıne olur, nasıp, vaktı gelınce mutlu haberı payalsıcaz birer birer
amin insalalh camimBir ebenin günlüğünde ovulasyon testleri örnekler var pik vs örnekleri ordanda inceleyin isterseniz rabbim çok bekletmeden yardımcı olsun canım
Canım ben şimdi vermeyeyim, eşim henüz toparlanmadı, Bat verince etiketlerim seni ama bu ay zor görünüyor sağlık olsun da
Bişey olmaz kuzum doktorla konus kesın baslıyoruz derse, ilacını al, ama buzdolabı gerek onun ıcın de.. Onu haledersen gıttıgın yerde yaparsın ıgneni.. Dur bakalım belkı dedıgın gıbı gecıkır.. Cumartesi gelse bıle olur.. Pazartesı hormon testı verırsınızAllah razı olsun kızlarnasipte ne varsa o olacak bakalım
Sohrab işte işler öyle karıştı ki cumadan itibaren pazartesi ye kadar başka şehirde olacağım ve mecburum tek başına ev bulamaz hadi buldu kiralamada ilk başta ciddiye alınmaz eşimle kardeşime yardım edeceğiz, cuma adet gelirse 2. Ve 3. Gün nasıl kan vereceğim bakalım oralarda inşallah cumartesi olursa pazartesi dönünce hallederim hepsini umudum ilk gün leke olup sökülememesine