Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sana ceza verıcem demek kı 10 gundur buralara ugramıyorsun
valla ver ceza ama niye uğrayamıyorum bi yandan bebeğin işleri bi yandan çalışıyorum bi yandan ev bi yandan eşimin ameliyat işleri şu sıra kendime hiç vaktim yok kuzummm.
ama öyle çok sevindim öyle çok sevindim ki anlatamammmm canım arkadaşım benim mucizen geldi sonunda Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah. buraya ''sağ salim kavuştum'' yazdığın günleri görelim canım benimm.

Allah razı olsun canım benım, çok şükür oldu , daha ilk kontrolum cumartesi, cok korkuyorum, cok heyecanlıyım, ınsallah hersey yolundadır, veoylece devam eder

Allah razı olsun canım benım, çok şükür oldu , daha ilk kontrolum cumartesi, cok korkuyorum, cok heyecanlıyım, ınsallah hersey yolundadır, veoylece devam eder
inşallah canım inşallah sen gönlünü ferah tut herşey yolunda gider. dinlen bol bol zaten yapılması gereken herşeyi biliyorsun fındıkta içerde büyüsün güzelceee annesine kavuşsun.

inşallah canım inşallah sen gönlünü ferah tut herşey yolunda gider. dinlen bol bol zaten yapılması gereken herşeyi biliyorsun fındıkta içerde büyüsün güzelceee annesine kavuşsun.
Valla dinlenme işi pek olmuyor kuzum transferin 5.gununden berı calısıyorum.. Eve gelır gelmez kendımı yataga atıyorum.. Oyle ıdare edıyorum artık.inşallah güzel güzel büyüyordur

Valla dinlenme işi pek olmuyor kuzum transferin 5.gununden berı calısıyorum.. Eve gelır gelmez kendımı yataga atıyorum.. Oyle ıdare edıyorum artık.inşallah güzel güzel büyüyordur
yaa ama olsun napalım sen gene dikkat edersin artık

bekleyince nasıl kıymetli oluyorlar dimi ne güzel bi mucize

Birkaç gündür girmiyordum foruma grubu okuyayım dedim şimdi maşallah ne güzel gebelik haberleri varmış. Sağlıkla ilerlesinler maşallah Sen etiketledin o esnada sohrab sen görüyor musun kim bakıyor diye gruba merak ettim

Ben bu ay ilk defa yumurta takibine başladım canım o yüzden ne zaman yumurtlarım hiç kestiremiyorum doktor kontrolünden sonra söyleyeyim yeni bat.

Görüyorum ama, liste guncellemesı yapıyordum o yuzden yazdım canım, burda olduguna dikkat etmemiştim
O zaman yumurtlamanı bekliyoruz saglıcakla

Görüyorum ama, liste guncellemesı yapıyordum o yuzden yazdım canım, burda olduguna dikkat etmemiştim
O zaman yumurtlamanı bekliyoruz saglıcakla
Listenin daimi elemanı olarak bende yakında güncel bat veririm çünkü bu ay da birşey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…