valla ver cezaSana ceza verıcem demek kı 10 gundur buralara ugramıyorsun
Sağol kuzum şanslı geldi senin bebiş bizede sağlıkla ilerlesinler inşallahTebrıkler canım benım maşallahcıkacagı belliydi hayırlı olsun
Allah razı olsun canım benım, çok şükür oldu , daha ilk kontrolum cumartesi, cok korkuyorum, cok heyecanlıyım, ınsallah hersey yolundadır, veoylece devam edervalla ver cezaama niye uğrayamıyorum bi yandan bebeğin işleri bi yandan çalışıyorum bi yandan ev bi yandan eşimin ameliyat işleri şu sıra kendime hiç vaktim yok kuzummm.
ama öyle çok sevindim öyle çok sevindim ki anlatamammmm canım arkadaşım benim mucizen geldi sonunda Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah. buraya ''sağ salim kavuştum'' yazdığın günleri görelim canım benimm.
Eylül güzel bir aySağol kuzum şanslı geldi senin bebiş bizede sağlıkla ilerlesinler inşallah
inşallah canım inşallah sen gönlünü ferah tut herşey yolunda gider. dinlen bol bol zaten yapılması gereken herşeyi biliyorsun fındıkta içerde büyüsün güzelceee annesine kavuşsun.Allah razı olsun canım benım, çok şükür oldu , daha ilk kontrolum cumartesi, cok korkuyorum, cok heyecanlıyım, ınsallah hersey yolundadır, veoylece devam eder
Valla dinlenme işi pek olmuyor kuzum transferin 5.gununden berı calısıyorum.. Eve gelır gelmez kendımı yataga atıyorum.. Oyle ıdare edıyorum artık.inşallah güzel güzel büyüyordurinşallah canım inşallah sen gönlünü ferah tut herşey yolunda gider. dinlen bol bol zaten yapılması gereken herşeyi biliyorsun fındıkta içerde büyüsün güzelceee annesine kavuşsun.
yaa ama olsun napalım sen gene dikkat edersin artıkValla dinlenme işi pek olmuyor kuzum transferin 5.gununden berı calısıyorum.. Eve gelır gelmez kendımı yataga atıyorum.. Oyle ıdare edıyorum artık.inşallah güzel güzel büyüyordur
Gercekten de mucizeyaa ama olsun napalım sen gene dikkat edersin artık
bekleyince nasıl kıymetli oluyorlar dimine güzel bi mucize
Birkaç gündür girmiyordum foruma grubu okuyayım dedim şimdi maşallah ne güzel gebelik haberleri varmış. Sağlıkla ilerlesinler maşallah
Kısmet olursa inşallah hazirana denk gelecekEylül güzel bir ayinşallah saglıcakla kucagımıza da alırız.. Sen hazıran annesi oluyorsun o zaman benımkı 29 mayıs cıkıyor
Görüyorum ama, liste guncellemesı yapıyordum o yuzden yazdım canım, burda olduguna dikkat etmemiştimBirkaç gündür girmiyordum foruma grubu okuyayım dedim şimdi maşallah ne güzel gebelik haberleri varmış. Sağlıkla ilerlesinler maşallahSen etiketledin o esnada sohrab sen görüyor musun kim bakıyor diye gruba merak ettim
Ben bu ay ilk defa yumurta takibine başladım canım o yüzden ne zaman yumurtlarım hiç kestiremiyorum doktor kontrolünden sonra söyleyeyim yeni bat.
Oyy yerim senin yaşınıKısmet olursa inşallah hazirana denk gelecek40 yaşına girmeden alacam inşallah Kucağıma
Listenin daimi elemanı olarak bende yakında güncel bat veririm çünkü bu ay da birşey yokGörüyorum ama, liste guncellemesı yapıyordum o yuzden yazdım canım, burda olduguna dikkat etmemiştim
O zaman yumurtlamanı bekliyoruz saglıcakla
Test yaptın mı da yok diyorsunListenin daimi elemanı olarak bende yakında güncel bat veririm çünkü bu ay da birşey yok
Direk kan verdim bu kez arada bırakacak bir değer bile yok hoş bu ay zaten yumurtlama ağrısı da çekmedim tuhaf bir aydıTest yaptın mı da yok diyorsun
Ovulasyon testi denedin mi kuzum ben bu ay onunla takip yaptımDirek kan verdim bu kez arada bırakacak bir değer bile yok hoş bu ay zaten yumurtlama ağrısı da çekmedim tuhaf bir aydıinşallah o tabloda çakılı kalmam
Ohoo ovulasyon, doktor takibi, femara, çatlatma iğnesi hepsi sıra ile denendi kaybettiğim gebelik de ovulasyon takibi ile olmuştu zaten, bakalım nasip aşılamaya artıkOvulasyon testi denedin mi kuzum ben bu ay onunla takip yaptım
Sağlıkla ilerlesin.Sağ salim kucağımıza alırız inşallah bu sefer miniklerimiziKızlar kan verdim sonuç 60.55 çıkmış