İnşallah csnim sutun olur annen de çok iyi motive ediyor seniEşime benzesin istiyorum cnm ama bide görümceme kaynanama benzerse diyorumsağlıklı olsun da cnm kime benzerse sıkıntı yok ya, ınsallah emer ya annem şimdiden strese sokuyor beni, benim sütüm yoktu senin de olmaz diyor
İnsalalah csnim uğur şans getirirÇok şükür canım sorun olmamasına eve dönmenize sevindim şimdi bir heyecan bir alışma süreciMinnak evine hoş gelsin Uğur getirsin
Amin insalah canım çok teşekkür ederimGözün aydın canım benımartık güzel güzel büyütürsün paşamızı
Allah razı olsun canımcanımm Rabbim sağlıkla büyütmek nasip etsin inşallah
maşallah ne güzel doğmuş inşallah benimki de güzel kiloyla doğar
sağ salim büyüsünler inşallah Allaha emanet kuzumm
Hayırlısı olsun kuzumCanım ben şimdi vermeyeyim, eşim henüz toparlanmadı, Bat verince etiketlerim seni ama bu ay zor görünüyor sağlık olsun da
Geçmiş olsun kuzum, erkekler bizim gibi düşünemiyor malesef, kızlar bi an önce toparlasın inşallahİnşallah csnim sutun olur annen de çok iyi motive ediyor seni
İnsalalah csnim uğur şans getirir
Amin insalah canım çok teşekkür ederim
Allah razı olsun canımdarsi başına inşallah
Kizlar eve geldim pazar gününden beri hiç beklediğim gibi olmadıeşim sağolsun kızlar mutlu olsun diye hep parka çıkarmış buranun havasıda bir soğuk bir sıcak çocuklar ceketleri üstünde oynuyorlar parkta ikisinde usutmus öksürük ateş var huysuzluk var kucugunde hep ağlıyor bende esime çok kızgınım 4gunde çocukları ne hale getirmiş ona dedim evden cikma evde otursinalr okula gidip gelsinler diye iki gün büyük kızı okual göndermemiz kucugu götürmüş çocuklarında satlercr parkta otnatmis arkadaşı gilın evi Varya orda takılmslar cocukslr ne anladın terlemisler usutmusler hastalar eve geldiğimden beri soylenyom kızıyorum ben zaten hastayım dikislerden dolayı sürekli ayakta dolasamam küçük kız hep agliyo benden ilgi istiyor sarılıyorum beraber yatmak istiyor ama sağa sola uzanipta yatamıyorum rahatça karnıma vuruyor başını yasliyot bende yatiramiyorum uzak tutuyorum kendimden bebeği hasta ederler diye ayrı odalarda yatıyoz benle bebek onlarla beraber yatmiyotuz
Çocuklar babaları sağolsun bu hafta okula gitmeyrcrk ilaç aldık ama hala öksürük ateş 3gundir devam öğretmenleri de dedi ateş varsa yollamayın
Hastane ortamı benim için daha rahattı eve geldiğimden beri uzanAmiıyorum öğlen uykusu yapmıyorum odur gece yatiyotum sonrası bebek uyanıyor birkaç kaz emziriyom birde bu boyun agrimla emzirmek işkence valalhi kafayı yicem yabu coucklsri böyle hasta etti gece küçüğü hep ağlıyor huysuz beni görmüyor ya yatakta bebeğim aglama sesini diğer odadan duyuo uyanıyor başlıyor ağlamaya beni istiyor anlıyor bebeğin yanındayım çok sinirliyim esime karşı bu kızları hasta edip okula göndermemis birde bende hastayım dinlenemiyom hep ayaktayım küçük kızı şimdi yatırdım yeni aldım telefonu elime çok zor durumdayım biran önce iyilesseler haftaya basladalar okula gitseler bende bebekle evde tek kalır işimi guvumu o zamana kadar toparlaniri yaparım ne zormuş ya bu halimle birde kızlar hasta onlarla ilgilen eşim yemek temizlik yapar gece de onlsirn yanında ystoyot ilaçlarını veriyor çok sinir pldum ons birde bana diyor ben ne yaptım gül gibi baktım diyor hepsi mutlulardi jeyifleri yerindedi dio
İşte iğne işi çok sıkıntı olacak o yüzden inşallah cumartesi gelir de pazartesi hepsini gelip halleder iğneye başlarım yine 9 çarşamba bir araya dolandıBişey olmaz kuzum doktorla konus kesın baslıyoruz derse, ilacını al, ama buzdolabı gerek onun ıcın de.. Onu haledersen gıttıgın yerde yaparsın ıgneni.. Dur bakalım belkı dedıgın gıbı gecıkır.. Cumartesi gelse bıle olur.. Pazartesı hormon testı verırsınız
Vardır bunda da bir hayır, bu bebısler heyecanlı işleri seviyor zatenİşte iğne işi çok sıkıntı olacak o yüzden inşallah cumartesi gelir de pazartesi hepsini gelip halleder iğneye başlarım yine 9 çarşamba bir araya dolandı
Oyy kıyamam yaa, ya işte o da bılememıstır canım, baktı parkta cocuklar mutlu, ilerisini dusunmeden hareket etmıstır. Havalar burda bıle sogudu, orası buzdur zaten.. Toparlanırsınız ınsallah en kısa süredeİnşallah csnim sutun olur annen de çok iyi motive ediyor seni
Kizlar eve geldim pazar gününden beri hiç beklediğim gibi olmadıeşim sağolsun kızlar mutlu olsun diye hep parka çıkarmış buranun havasıda bir soğuk bir sıcak çocuklar ceketleri üstünde oynuyorlar parkta ikisinde usutmus öksürük ateş var huysuzluk var kucugunde hep ağlıyor bende esime çok kızgınım 4gunde çocukları ne hale getirmiş ona dedim evden cikma evde otursinalr okula gidip gelsinler diye iki gün büyük kızı okual göndermemiz kucugu götürmüş çocuklarında satlercr parkta otnatmis arkadaşı gilın evi Varya orda takılmslar cocukslr ne anladın terlemisler usutmusler hastalar eve geldiğimden beri soylenyom kızıyorum ben zaten hastayım dikislerden dolayı sürekli ayakta dolasamam küçük kız hep agliyo benden ilgi istiyor sarılıyorum beraber yatmak istiyor ama sağa sola uzanipta yatamıyorum rahatça karnıma vuruyor başını yasliyot bende yatiramiyorum uzak tutuyorum kendimden bebeği hasta ederler diye ayrı odalarda yatıyoz benle bebek onlarla beraber yatmiyotuz
Çocuklar babaları sağolsun bu hafta okula gitmeyrcrk ilaç aldık ama hala öksürük ateş 3gundir devam öğretmenleri de dedi ateş varsa yollamayın
Hastane ortamı benim için daha rahattı eve geldiğimden beri uzanAmiıyorum öğlen uykusu yapmıyorum odur gece yatiyotum sonrası bebek uyanıyor birkaç kaz emziriyom birde bu boyun agrimla emzirmek işkence valalhi kafayı yicem yabu coucklsri böyle hasta etti gece küçüğü hep ağlıyor huysuz beni görmüyor ya yatakta bebeğim aglama sesini diğer odadan duyuo uyanıyor başlıyor ağlamaya beni istiyor anlıyor bebeğin yanındayım çok sinirliyim esime karşı bu kızları hasta edip okula göndermemis birde bende hastayım dinlenemiyom hep ayaktayım küçük kızı şimdi yatırdım yeni aldım telefonu elime çok zor durumdayım biran önce iyilesseler haftaya basladalar okula gitseler bende bebekle evde tek kalır işimi guvumu o zamana kadar toparlaniri yaparım ne zormuş ya bu halimle birde kızlar hasta onlarla ilgilen eşim yemek temizlik yapar gece de onlsirn yanında ystoyot ilaçlarını veriyor çok sinir pldum ons birde bana diyor ben ne yaptım gül gibi baktım diyor hepsi mutlulardi jeyifleri yerindedi dio
Cidden hep bir adrenalin bakalım ama çok şükür kardeşimin süreci yüzünden hiç aşılama işine odaklanamıyorum çok iyi oldu yoksa sürekli düşünürdümVardır bunda da bir hayır, bu bebısler heyecanlı işleri seviyor zaten
Ayy ona ayrı sevındım, insallah yakında hayırlı bir kısmet de cıkarCidden hep bir adrenalin bakalım ama çok şükür kardeşimin süreci yüzünden hiç aşılama işine odaklanamıyorum çok iyi oldu yoksa sürekli düşünürdüm
Bende atanmasına çok mutluyum ama bize iki saat olmasına ayrı bir keyifliyimAyy ona ayrı sevındım, insallah yakında hayırlı bir kısmet de cıkar
Aynen, biraz gezsin tozsun, parasının keyfini cıkarsınBende atanmasına çok mutluyum ama bize iki saat olmasına ayrı bir keyifliyimo işler de artık onun nasibine kalmış inşallah hayırlı zamanda hayırlı düzgün insan olsun o oluncaya kadar da emeklerinin karşılığını almanın bol bol tadını çıkarsın
Annem hep böyledir malesefİnşallah csnim sutun olur annen de çok iyi motive ediyor seni
Kesinlikle gezmeli hep diyorum ilk yıllık izinde hep ailem demek yok bir kısmı ile doğru tura diyeAynen, biraz gezsin tozsun, parasının keyfini cıkarsınyakın olmanız senın ıcın de cok ıyı, her ihtiyacınız oldugunda birbirinize 2 saatte yanyanasınız
Canım adet olunca yenı bat vermedin diye sildim, kasıtlı bir durum deıl kı. Neden oyle dedın sımdıListeden silinmişim ben yaaSohrab
Evet vazgeçtim artık çabalamaktan ama belki, küçük bir ihtimal de olsa kendiliğinden gelir belki bi günhem ben hepinizin haberini alana kadar buradayım. Formaliteden bat vereyim bari 14 Ekim
Ekledim yeni batınıListeden silinmişim ben yaaSohrab
Evet vazgeçtim artık çabalamaktan ama belki, küçük bir ihtimal de olsa kendiliğinden gelir belki bi günhem ben hepinizin haberini alana kadar buradayım. Formaliteden bat vereyim bari 14 Ekim
Geçmiş olsunHerkese merhaba
En son Haziran ayında 8 haftalık bebeğimin yine kalbi durmuştu. İlaçla düşük yaptım. Aşılarımı tamamladım. Bu ay ki adetten sonra histeroskopi olucam ve yeni bir süreç başlayacak yine benim için.
Çok geçmiş olsunHerkese merhaba
En son Haziran ayında 8 haftalık bebeğimin yine kalbi durmuştu. İlaçla düşük yaptım. Aşılarımı tamamladım. Bu ay ki adetten sonra histeroskopi olucam ve yeni bir süreç başlayacak yine benim için.
Çok tşk ederim. Daha önce histeroskopi ile septum yani zar alındı. Rahmim kalp şeklinde üstten basık ve bebekte hep sağ üste yerleşiyo ve 8. Haftada kalbi duruyo. Tekrar bakılacak. Acaba bnmle aynı durumu yaşayıp sağlıkla bebeğini kucağına alan var mıdır?Çok geçmiş olsuninşallah histeroskopi de birşey varsa belli olur zaten yoksa da doktorunuz ona göre bir yol çizer
Benim histeroskopi de yapışıklık çıktı iki ay önce Ekim ile aşılama süreci başlayacak nasipse o yüzden şöyle oldu diyemem, tekrar bakınca ona göre müdehale edecektir hiç stres yapma ben burada çok okudum histeroskopi ile şekil bozukluğu giderilip hamile kalan iyi düşün doktoruna güveniyorsan sakin ol önce bir histeroskopiye gir bakalımÇok tşk ederim. Daha önce histeroskopi ile septum yani zar alındı. Rahmim kalp şeklinde üstten basık ve bebekte hep sağ üste yerleşiyo ve 8. Haftada kalbi duruyo. Tekrar bakılacak. Acaba bnmle aynı durumu yaşayıp sağlıkla bebeğini kucağına alan var mıdır?