- 4 Kasım 2020
- 3.887
- 4.505
- 31
İnşallah csnim sutun olur annen de çok iyi motive ediyor seniEşime benzesin istiyorum cnm ama bide görümceme kaynanama benzerse diyorum sağlıklı olsun da cnm kime benzerse sıkıntı yok ya, ınsallah emer ya annem şimdiden strese sokuyor beni, benim sütüm yoktu senin de olmaz diyor
İnsalalah csnim uğur şans getirirÇok şükür canım sorun olmamasına eve dönmenize sevindim şimdi bir heyecan bir alışma süreci Minnak evine hoş gelsin Uğur getirsin
Amin insalah canım çok teşekkür ederimGözün aydın canım benımartık güzel güzel büyütürsün paşamızı
Allah razı olsun canım darsi başına inşallahcanımm Rabbim sağlıkla büyütmek nasip etsin inşallah
maşallah ne güzel doğmuş inşallah benimki de güzel kiloyla doğar
sağ salim büyüsünler inşallah Allaha emanet kuzumm
Kizlar eve geldim pazar gününden beri hiç beklediğim gibi olmadı eşim sağolsun kızlar mutlu olsun diye hep parka çıkarmış buranun havasıda bir soğuk bir sıcak çocuklar ceketleri üstünde oynuyorlar parkta ikisinde usutmus öksürük ateş var huysuzluk var kucugunde hep ağlıyor bende esime çok kızgınım 4gunde çocukları ne hale getirmiş ona dedim evden cikma evde otursinalr okula gidip gelsinler diye iki gün büyük kızı okual göndermemiz kucugu götürmüş çocuklarında satlercr parkta otnatmis arkadaşı gilın evi Varya orda takılmslar cocukslr ne anladın terlemisler usutmusler hastalar eve geldiğimden beri soylenyom kızıyorum ben zaten hastayım dikislerden dolayı sürekli ayakta dolasamam küçük kız hep agliyo benden ilgi istiyor sarılıyorum beraber yatmak istiyor ama sağa sola uzanipta yatamıyorum rahatça karnıma vuruyor başını yasliyot bende yatiramiyorum uzak tutuyorum kendimden bebeği hasta ederler diye ayrı odalarda yatıyoz benle bebek onlarla beraber yatmiyotuz
Çocuklar babaları sağolsun bu hafta okula gitmeyrcrk ilaç aldık ama hala öksürük ateş 3gundir devam öğretmenleri de dedi ateş varsa yollamayın
Hastane ortamı benim için daha rahattı eve geldiğimden beri uzanAmiıyorum öğlen uykusu yapmıyorum odur gece yatiyotum sonrası bebek uyanıyor birkaç kaz emziriyom birde bu boyun agrimla emzirmek işkence valalhi kafayı yicem yabu coucklsri böyle hasta etti gece küçüğü hep ağlıyor huysuz beni görmüyor ya yatakta bebeğim aglama sesini diğer odadan duyuo uyanıyor başlıyor ağlamaya beni istiyor anlıyor bebeğin yanındayım çok sinirliyim esime karşı bu kızları hasta edip okula göndermemis birde bende hastayım dinlenemiyom hep ayaktayım küçük kızı şimdi yatırdım yeni aldım telefonu elime çok zor durumdayım biran önce iyilesseler haftaya basladalar okula gitseler bende bebekle evde tek kalır işimi guvumu o zamana kadar toparlaniri yaparım ne zormuş ya bu halimle birde kızlar hasta onlarla ilgilen eşim yemek temizlik yapar gece de onlsirn yanında ystoyot ilaçlarını veriyor çok sinir pldum ons birde bana diyor ben ne yaptım gül gibi baktım diyor hepsi mutlulardi jeyifleri yerindedi dio