Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçmiş olsun inşallah histerekopı size de şifa olur, rahmın durumunu da gormus olursunuz, bır sorun varsa da cozulur ınsallah
Tşk ederim. Ewt septum vardı alındı ama bu seferde rahmim kalp şeklinde ve üstten basık. Rahmin sağ üst köşesine yerleşiyo bebek ve 8. Haftada kalbi duruyo

Canım bn de septum vardı alındı ama dediğim gibi rahimde kalp şeklinde olduğu için sağ üste yerleşiyo. Dr uma güveniyorum. Umarım bu sefer herşey güzel olur

Septum dedıgınız perde mı? Pekı o histerekopı de şekli neden duzeltmedıler
Ewt perde. İlk gebeliğimde de 8. Haftada kalbi durmuştu ve kürtajım çok zor oldu. Kürtajda anlaşıldı hatta. Bayağı yoğun bir zarmış. Zaten rahmim kalp şeklindeymiş üstten basıkmış. Dr um alabildiğimi aldım. Belli noktalara müdahale edemedim hamileliğin 6. Ayından sonra sıkıntı olur demişti. 2 kez histeroskopi oldum ben. 2 sinde de hem rahmime bakıldı hem dr alabildiğimi tekrar aldım demişti. Bnde hamile kalamama korkusu yok ama bebeğin 2. Kez kalbini duyamama korkusu var. Hep 1 kez duyabildim.

İnşallah bu sefer nihai cözüm olur rahimde, gebelıgıniz saglıcakla ilerler

Canım bn de septum vardı alındı ama dediğim gibi rahimde kalp şeklinde olduğu için sağ üste yerleşiyo. Dr uma güveniyorum. Umarım bu sefer herşey güzel olur
İnşallah bu kez o basıklık için tam anlamı ile çare bulunur da önünüze bakabilirsiniz

kızlar , kürtajdan sonra ikinci adette hormon testi verilebilirmiş bunu çok aradım bulamamıştım cevabını kürtaj sonrası ilk adetim 29. Gün geldi heyecanla diğer adet döngüsünü bekleyeceğim kan sulandırıcı iğne kullanıp deneyeceğim bir de inşallah nasip olur ya Çevremde benim gibi ilk başta zor hamile kalıp şuan gayet sağlıkla süreci ilerleyen arkadaşlarım ve siz canlarım varsınız bugün umutla uyandım Umudumuz hep olsun

Ah canım geçmiş olsun geldi mi her şey üst üste gelir böyle babalar çocuk mutluysa o zaman sorun yok diye düşünüyor ayrıntılı düşünemiyor terledi mi hasta mı olur yorulur mu sen de bundan sonra dersin bakın bütün gün parkta oynayınca böyle oluyor ana sözü dinleyin biraz diye

Yaa tabiki de umudun hep olsun Ben şahsen Kasımda kürtajdan 3 ay sonrasından beri şu tablodayım rahim mi kalınlaşmadı, yumurta mı kaybolmadı, femarlar çatlatma iğneleri, rahim filmi, ters rahim olma, histeroskopi, pıhtılaşma genetik testler, en son hormonlar manyak çıktı şimdi geldik aşılamaya ama hiç hep olumsuz oldu kesin bunda da olmayacak demiyorum evet belki ilk aşılama tutmaz, 3 haktan birinde olacak ya inanıyorum modundayım

Bunca şey oldu kesin olmayacak, kesin aynı şeyleri yaşayacağım modu oldu mu bilinçaltı bedeni etkiliyor sonra hormonlar yine alt üst gerek yok olumlu bakmak en iyisi

Canım adet olunca yenı bat vermedin diye sildim, kasıtlı bir durum deıl kı. Neden oyle dedın sımdı
Ayy tatlım benim takıldım yaa ciddiye alma kıyamam sana böyle birşeyin tribini atacak değilim heralde tatlı anne, güzel anne hassas olma bu kadar yerim sizi

Geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun işin zor kendin toparlanmış olsan yine idare edersin inşallah geçer tez zamanda Allah şifa versin

Geçmiş olsun sağlıklı bir şekilde nasip olsun inşallah tekrardan

Çok geçmiş olsun canım ya ne zordur şimdi dikişlerde ağrı yapar. Dikkat et ayaklarına sırtına üşütme sende.Böyle zamanlarda insan biri yardım etsin istiyor. Allah şifalar versin kızlara da sana da. Bu da geçecektir inş.

Erkek dayıya kız halaya benzer derlermiş. Bizim oğlan dayılarını anımsatıyor. Ahh benim anneminde sütü çok yokmuş.Sütüm azaldı demiştim galiba babam annesine çekmiş dedi banadaAma tam olarak anlayamadım inş.bu bebişte anlarım sütümün az yada yeterli olduğunu.Çünkü meme reddi yaptı bizimki 3.ayda.Erkek bebekleri biraz sinirli olabiliyor. Emerken ilk aylardan sonra bi gözleri açılıyor.Aman sakın biberon vermeyin canım.O hızlı akışı tadınca paşalara emmek zor geliyor.Tatmin olmuyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…