Merhaba benim de ilkinde hiç kalbini duymadım 6.haftada gelişimi durdu bikaç hafta bekledikten sonra kürtaj oldum. İkincisinde de yine aynı şekilde hiç kalbini duymadık 6.haftada gelişimi durdu düşük.Bi türlü 6 haftaya geçemiyorduk. Ben sonrasında fakülteye genetik test ve pıhtılaşma testi vermek için gittim.Doktor sonucu beklemeden kan sulandırıcı tedavisi başladı şimdi 9+5 olduk. İlk düşükte genetik test yapmasalar bile pıhtılaşma testini yaparlarKızlar ilk gebeliğimde kalp atışını duyamadık ve bebek büyümedi 6 haftalıktı 5 e düştü sonra kürtaj oldum neden kaynaklandığına dair nelere baktırmam lazım doktorumada sorucam ama en azından fikrim olsun gitmeden
Sağolasın cnm bende en azından pıhtılaşma testini yaptırmayı düşünüyorumMerhaba benim de ilkinde hiç kalbini duymadım 6.haftada gelişimi durdu bikaç hafta bekledikten sonra kürtaj oldum. İkincisinde de yine aynı şekilde hiç kalbini duymadık 6.haftada gelişimi durdu düşük.Bi türlü 6 haftaya geçemiyorduk. Ben sonrasında fakülteye genetik test ve pıhtılaşma testi vermek için gittim.Doktor sonucu beklemeden kan sulandırıcı tedavisi başladı şimdi 9+5 olduk. İlk düşükte genetik test yapmasalar bile pıhtılaşma testini yaparlar
Aynen canım yaptırman iyi olur. İnşallah güzel şeylerle karşılaşır bir sonraki hamileliğini sağlıkla geçirirsinSağolasın cnm bende en azından pıhtılaşma testini yaptırmayı düşünüyorum
İnş canımAynen canım yaptırman iyi olur. İnşallah güzel şeylerle karşılaşır bir sonraki hamileliğini sağlıkla geçirirsin
maşallah subanalllah Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahSevındım cnm arada yaz merak ettirme biziiyiyiz cok şükür bizde büyümeye çalışıyoruz oğlumla biraz zorlamaya başladı agrilarim, miğde bulantim geçti diye sevinirken şimdi de yanma ve reflu başladı
canımm Rabbim sağlıkla büyütmek nasip etsin inşallahSlm kizlar mesajlarınızı okuyamadım şükür iyiyiz Allah razı olsun sizden dua edenlerden
Bebeğim çok iyi ikimizde iyiyiz sağlıklıyiz
Bebeğim 3,685 Gr doğdu 53 cm doğdu kafası 35 cm
Narkozu etkileri yavaş yavaş ayağımdan kesildi daha yürümeye başlamadım bebeğim emiyor şükür sıkıntı yok
Kıllı bebeğim varbeklediğim gibi Behlül gibi değil
Allaha şükür kavuştum
Rabb insalalh sizlerede nasip eder
Çok dua ettim hepinize insalah sağ salim bebeklerinizi dogurursunuz , insalalh bebek sahibo olursunuz hamile kalırsınız kazasız belasız kavuşursunuzşimdiden kendinize iyi bakın görüşmek üzere
Oo simdiden hamile yastığı yla yatıyorum ben+bi sürü yastıkmaşallah subanalllah Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
ahh canım ahh daha da fazlalaşacak şuan 3 yastıkla yatıyorum ben. oda uyumama izin verirse
iyi olsunlar sağlıklı olsunlar da herşeye razıyız kuzum
senin nasıl gidiyor kontroller filan herşey yolunda dimi
ah analar baş tacı başOo simdiden hamile yastığı yla yatıyorum ben+bi sürü yastıkaynen cnm iyi olsunlar da.. 6 ekimde ayrıntılı ultrasonum var cnm ins güzel haberler alirim, en son bi ay önce görmüştüm yakışıklımi, özledim valla
İnşallah cnm inşallah bu kez güzel olur herşeyah analar baş tacı başinşallah rabbim her kontrolünden yüzünü güldürerek çıkarsın canım
benimde 9 unda kontrolüm var nasipse ama asla kendini göstermiyor iki eliyle yüzünü kapatıyor çok utangaç galiba 1 kere gördüm yüzünü onla yetiniyorum bende:)
şu aylarda kendini gösterdiğinde alabildiğin kadar resim al büyüdükçe saklıyor kendini canım :)
bizim kontroller 2 haftada 1 e düştü artık ona rağmen kendini göstermeyince üzülüyom valla
Sağlıkla ilerlesin insallah cnmKızlar kan verdim sonuç 60.55 çıkmış
Aminn inşallah canım❤Sağlıkla ilerlesin insallah cnm
Gözün aydın canım, gününe göre çok güzel çıkmış. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişiniKızlar kan verdim sonuç 60.55 çıkmış
Yaaa gördün mü iyiki de verdinKızlar kan verdim sonuç 60.55 çıkmış
Sağol canım Amin inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza aldığımız günleride görelimGözün aydın canım, gününe göre çok güzel çıkmış. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini
İnşallah canım darısı sana ve isteyen bütün arkadaşlara olsunYaaa gördün mü iyiki de verdininşallah güzel güzel artar
Çok sevindim süper haber canım hayırlı olsun inşallahKızlar kan verdim sonuç 60.55 çıkmış
Sağol canımÇok sevindim süper haber canım hayırlı olsun inşallahiki gün sonra tekrar kan ver artış nasıl olacak ona da bakmış olursun
Sana ceza verıcem demek kı 10 gundur buralara ugramıyorsunSohrab kuzummmm sen hamilemisinnnn
ayyy alllahım nasıl sevindimmmm bilemezsinnnn
Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallahhh beklediğine deysin gönlündeki gelsin inşallah kuzum ay çok duygulandımmmm
Tebrıkler canım benım maşallahKızlar kan verdim sonuç 60.55 çıkmış