Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba benim de ilkinde hiç kalbini duymadım 6.haftada gelişimi durdu bikaç hafta bekledikten sonra kürtaj oldum. İkincisinde de yine aynı şekilde hiç kalbini duymadık 6.haftada gelişimi durdu düşük.Bi türlü 6 haftaya geçemiyorduk. Ben sonrasında fakülteye genetik test ve pıhtılaşma testi vermek için gittim.Doktor sonucu beklemeden kan sulandırıcı tedavisi başladı şimdi 9+5 olduk. İlk düşükte genetik test yapmasalar bile pıhtılaşma testini yaparlar

Sağolasın cnm bende en azından pıhtılaşma testini yaptırmayı düşünüyorum

maşallah subanalllah Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
ahh canım ahh daha da fazlalaşacak şuan 3 yastıkla yatıyorum ben. oda uyumama izin verirse
iyi olsunlar sağlıklı olsunlar da herşeye razıyız kuzum
senin nasıl gidiyor kontroller filan herşey yolunda dimi

Sohrab kuzummmm sen hamilemisinnnn
ayyy alllahım nasıl sevindimmmm bilemezsinnnn
Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallahhh beklediğine deysin gönlündeki gelsin inşallah kuzum ay çok duygulandımmmm

canımm Rabbim sağlıkla büyütmek nasip etsin inşallah
maşallah ne güzel doğmuş inşallah benimki de güzel kiloyla doğar
sağ salim büyüsünler inşallah Allaha emanet kuzumm

Oo simdiden hamile yastığı yla yatıyorum ben+bi sürü yastık aynen cnm iyi olsunlar da.. 6 ekimde ayrıntılı ultrasonum var cnm ins güzel haberler alirim, en son bi ay önce görmüştüm yakışıklımi, özledim valla

ah analar baş tacı baş inşallah rabbim her kontrolünden yüzünü güldürerek çıkarsın canım
benimde 9 unda kontrolüm var nasipse ama asla kendini göstermiyor iki eliyle yüzünü kapatıyor çok utangaç galiba 1 kere gördüm yüzünü onla yetiniyorum bende:)
şu aylarda kendini gösterdiğinde alabildiğin kadar resim al büyüdükçe saklıyor kendini canım :)
bizim kontroller 2 haftada 1 e düştü artık ona rağmen kendini göstermeyince üzülüyom valla

İnşallah cnm inşallah bu kez güzel olur herşey haklısın yüzünü görmeyince insan üzülür elbet ama napalım sağlıklı olduğunu bilelim de.. En son 17 haftalık kontrolde cok tatlı bi Poz verdi eşim bakıp durma nazar degdircen diyo benim doktorum riskli gebelik uzmanı, baya kaliteli ultrasonu, güzel resimler alıyoruz, o konuda sansliyizbakalım inşallah ayrıntılıda da güzel haberler güzel pozlar alırız

Sana ceza verıcem demek kı 10 gundur buralara ugramıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…