Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay Allahım cidden verilmiş sadakan varmış duşakabin camı durduk yere nasıl öyle patladı öyle bir tesadüf ki bende az önce pat küt duşakabini temizliyordum kireç vs ama hiç patlayabileceği aklıma gelmedi görünmez kaza işte şuan iyisin ama değil mi elinde çok sıkıntı var mı

Gecen yıl bı dairede daha olmustu, ben de şok ıcınde kıpırdamadan kaldım oylece.. Derin kesik bi taraf ama derı parası gerı üzerine yapıstıgı ıcın dıkıse gerek yok dedıler. İyiyim canım okula da gıttım, her sınıfta acıklama yaparak ders anlattım, cocuklarım da dua edıyolar cabucak ıyılessın dıye

Olacağı varmış cidden aman şuan iyisin ya önemli olan o mesajın başını görünce acaba ayağı mı kaydı diye aklım çıktı hoş bu da kolay değil ama geçmiş gitmiş olsun Rabbim daha beterinden korusun valla

Çok geçmiş olsun canım Allah korumuş çok şükür
dediğin gibi yüzüne gözüne daha tehlikeli olabilirdi Allah muhafaza
Rabbim seni de bebeğini de korusun

Çok geçmiş olsun canım Allah korumuş çok şükür
dediğin gibi yüzüne gözüne daha tehlikeli olabilirdi Allah muhafaza
Rabbim seni de bebeğini de korusun
Çok saolun kızlar Allah razı olsun, beterinden korudu Rabbım

Allah razı olsun canım benım Rabbım sana da nasip edecek en saglıklı sekılde ınsallah

Tamm canım, saol.

20 gun sonra bebişler senınle o zaman ankaraya ne zaman geleceksin, transfere yakın mı gelırsın
Rica ederim ne demek. Hepimiz birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz.
O nasıl bir şey öyle hiç duymamıştım patladığını geçmiş olsun. Allah korumuş Nazara inanır mısın bilmem ama bana öyle gibi geldi. Senin takipçilerin gözü yine buralarda heralde…

Yavrum nazara mı geliyorsun ya dua ediyoruz tabiki aman dikkat kendini de oku sürekli sen eşin Çok geçmiş olsun gerçekten bu camlar çok tehlikeli şükür sorun olmadan atlatmışsınız

Belli olmaz canım bence hsg sonrası ilk üç ay olma ihtimali artıyor diyorlar ya inşallah olur bakalım olmazsa da küretaj düşük vs gibi durum yaşamaktansa kendi kendine adet olmak en iyisiymiş şimdi daha iyi anlıyorum

Çok teşekkür ederim canım amin insalalh dualarım seninle insalalh naisp olur sanada doğumu beklemek yaşamak kucsgina almak
Amin canım benim ne güzel dualar inşallah Az kaldık ya bizde ilk başa bi bebe bi kalp koyalım artık Senin doğumunda sağlıcakla geçsin bizim içinde koklarsın aerık

Benimde sizinkilere ek olarak faktör v heterozigot. Neden b 12 ve folik asit e dikkat etmek gerekir ne oluyor ki benim B12 çok yüksek pıhtılaşmadan mi ki

Çok geçmiş olsun canım bence nazardir ya dikskt et yine milletin gözü var dusmanlairnin seni ssvmeyenlerin herjaldey kırıldığında göre nazar çıktı demek bu da iyi anlamda demek insalalh üzerinden kalkmıştır o nazar kem göz
Şükür küçük sıyrıklarla atlattın insan çok korkar kalır öyle donar insalalh birdaha başına boylr birşey gelmez

Aynen canımm eşimin de ilk soyledıgı sey nazar, çenemeizi tutamıyoruz dun güzel haber aldık bugun boyle oldu dıyor
Senın dedıgın durum da olur mu olur
Yavrum nazara mı geliyorsun ya dua ediyoruz tabiki aman dikkat kendini de oku sürekli sen eşin Çok geçmiş olsun gerçekten bu camlar çok tehlikeli şükür sorun olmadan atlatmışsınız
Çok şükür kuzum, rabbim daha kötüsünden korudu
Allah razı olsun canım benım İnşallahh rabiim korur hep böyle

Çok geçmiş olsun nazar değmiş resmen Allah korumuş sizi. Rabbim saglicakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Canım çok geçmiş olsun nazar çıkmıştır sana bişey olmamış şükür bol bol Oku okut kendini kötü gözle bakanın gözü çıksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…