Ay Allahım cidden verilmiş sadakan varmışKızlar bugun sabah dustan tam cıkacakken duşakabının camı elımde patladı buz oldu heryer ıkı parmağımda derin kesik var, apar topar gıyındık saglık ocagına gıttım pansuman yaptık.. Kan sulandırıcı kullanmama ragmen ve kesının de derım olmasına ragmen kan durdu çok şükür.. Verilmiş sadakamız varmıs, yüzüme gözüme, vucuduma sıcramadı neyseki... Ama o şok anı cok kotuydu, eşim panik ben şok içinde kaldıkdualarınızı beklıyorum sagsalim kavusayım ben de
1 kontrol yetecek mı acaba canım, belkı kalman gerekır transfere kadar..Malasef ya aslında hiç yapmak istemiyorum ama bir hafta birdaha rapor almak istemiyorum.benim doktorda tramsfer olanlara baktım genelde transferden 1 hafta önce çağırmış kontrole
Gecen yıl bı dairede daha olmustu, ben de şok ıcınde kıpırdamadan kaldım oylece.. Derin kesik bi taraf ama derı parası gerı üzerine yapıstıgı ıcın dıkıse gerek yok dedıler. İyiyim canım okula da gıttım, her sınıfta acıklama yaparak ders anlattım, cocuklarım da dua edıyolar cabucak ıyılessın dıyeAy Allahım cidden verilmiş sadakan varmışduşakabin camı durduk yere nasıl öyle patladı öyle bir tesadüf ki bende az önce pat küt duşakabini temizliyordum kireç vs ama hiç patlayabileceği aklıma gelmedi görünmez kaza işte şuan iyisin ama değil mi elinde çok sıkıntı var mı
Olacağı varmış cidden aman şuan iyisin ya önemli olan o mesajın başını görünce acaba ayağı mı kaydı diye aklım çıktı hoş bu da kolay değil ama geçmiş gitmiş olsun Rabbim daha beterinden korusun vallaGecen yıl bı dairede daha olmustu, ben de şok ıcınde kıpırdamadan kaldım oylece.. Derin kesik bi taraf ama derı parası gerı üzerine yapıstıgı ıcın dıkıse gerek yok dedıler. İyiyim canım okula da gıttım, her sınıfta acıklama yaparak ders anlattım, cocuklarım da dua edıyolar cabucak ıyılessın dıye
Çok geçmiş olsun canım Allah korumuş çok şükürKızlar bugun sabah dustan tam cıkacakken duşakabının camı elımde patladı buz oldu heryer ıkı parmağımda derin kesik var, apar topar gıyındık saglık ocagına gıttım pansuman yaptık.. Kan sulandırıcı kullanmama ragmen ve kesının de derım olmasına ragmen kan durdu çok şükür.. Verilmiş sadakamız varmıs, yüzüme gözüme, vucuduma sıcramadı neyseki... Ama o şok anı cok kotuydu, eşim panik ben şok içinde kaldıkdualarınızı beklıyorum sagsalim kavusayım ben de
Olacağı varmış cidden aman şuan iyisin ya önemli olan o mesajın başını görünce acaba ayağı mı kaydı diye aklım çıktı hoş bu da kolay değil ama geçmiş gitmiş olsun Rabbim daha beterinden korusun valla
Çok saolun kızlar Allah razı olsun, beterinden korudu RabbımÇok geçmiş olsun canım Allah korumuş çok şükür
dediğin gibi yüzüne gözüne daha tehlikeli olabilirdi Allah muhafaza
Rabbim seni de bebeğini de korusun
Rica ederim ne demek. Hepimiz birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz.Allah razı olsun canım benımRabbım sana da nasip edecek en saglıklı sekılde ınsallah
Tamm canım, saol.
20 gun sonra bebişler senınle o zamanankaraya ne zaman geleceksin, transfere yakın mı gelırsın
O nasıl bir şey öyle hiç duymamıştım patladığını geçmiş olsun. Allah korumuşKızlar bugun sabah dustan tam cıkacakken duşakabının camı elımde patladı buz oldu heryer ıkı parmağımda derin kesik var, apar topar gıyındık saglık ocagına gıttım pansuman yaptık.. Kan sulandırıcı kullanmama ragmen ve kesının de derım olmasına ragmen kan durdu çok şükür.. Verilmiş sadakamız varmıs, yüzüme gözüme, vucuduma sıcramadı neyseki... Ama o şok anı cok kotuydu, eşim panik ben şok içinde kaldıkdualarınızı beklıyorum sagsalim kavusayım ben de
Yavrum nazara mı geliyorsun ya dua ediyoruz tabiki aman dikkat kendini de oku sürekli sen eşinKızlar bugun sabah dustan tam cıkacakken duşakabının camı elımde patladı buz oldu heryer ıkı parmağımda derin kesik var, apar topar gıyındık saglık ocagına gıttım pansuman yaptık.. Kan sulandırıcı kullanmama ragmen ve kesının de derım olmasına ragmen kan durdu çok şükür.. Verilmiş sadakamız varmıs, yüzüme gözüme, vucuduma sıcramadı neyseki... Ama o şok anı cok kotuydu, eşim panik ben şok içinde kaldıkdualarınızı beklıyorum sagsalim kavusayım ben de
Belli olmaz canım bence hsg sonrası ilk üç ay olma ihtimali artıyor diyorlar ya inşallah olur bakalım olmazsa da küretaj düşük vs gibi durum yaşamaktansa kendi kendine adet olmak en iyisiymiş şimdi daha iyi anlıyorumBenim de öyle olacak genelde çıkıyor herkesin. Bu ay iğne olunca biraz daha umutlanmıştım. Kürtaj sonrası hsg de çekildiğim için belki hepsi birleşir yüzümüz güler dedim ama yine olmadıher şeyin bir zamanı var biliyorum ama bazen çok yorgun hissediyorum
Amin canım benim ne güzel dualar inşallahÇok teşekkür ederim canım amin insalalhdualarım seninle insalalh naisp olur sanada doğumu beklemek yaşamak kucsgina almak
Doktor bana da mhtfr çift heterozigot dün önermişti kullandırıyoruz diye düşük dozdaSenın heterezıgotsa aslında kullanmana gerek yok ki.. Tedbbır amaçlı ıstersen bilemem tabı..
Benimde sizinkilere ek olarak faktör v heterozigot. Neden b 12 ve folik asit e dikkat etmek gerekir ne oluyor kiEvet canım senin sadece folik asit ve b12 kullanımına dikkat etmen gerekiyor. Onu da zaten herkes kullanıyor. Benim de aslında heterozigot ama her doktor başka bir şey söylüyor bundan sonra da ne yapacağız hiç bilmiyorum. Acaba doz fazla mi geldi dedim öyle bişey olmaz bu ilaçların zararı yok dediler. Belki bı sonraki gebelikte iğnenin dozu artırılır dedi bı doktor. Tabi tekrar hamile kalmaya cesaret edebilirsem
Ne önermişti kaçırdım bazı sohbetleri deDoktor bana da mhtfr çift heterozigot dün önermişti kullandırıyoruz diye düşük dozda
Çok geçmiş olsun canımKızlar bugun sabah dustan tam cıkacakken duşakabının camı elımde patladı buz oldu heryer ıkı parmağımda derin kesik var, apar topar gıyındık saglık ocagına gıttım pansuman yaptık.. Kan sulandırıcı kullanmama ragmen ve kesının de derım olmasına ragmen kan durdu çok şükür.. Verilmiş sadakamız varmıs, yüzüme gözüme, vucuduma sıcramadı neyseki... Ama o şok anı cok kotuydu, eşim panik ben şok içinde kaldıkdualarınızı beklıyorum sagsalim kavusayım ben de
Aynen canımm eşimin de ilk soyledıgı sey nazar, çenemeizi tutamıyoruz dun güzel haber aldık bugun boyle oldu dıyorRica ederim ne demek. Hepimiz birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz.
O nasıl bir şey öyle hiç duymamıştım patladığını geçmiş olsun. Allah korumuşNazara inanır mısın bilmem ama bana öyle gibi geldi. Senin takipçilerin gözü yine buralarda heralde…
Çok şükür kuzum, rabbim daha kötüsünden koruduYavrum nazara mı geliyorsun ya dua ediyoruz tabiki aman dikkat kendini de oku sürekli sen eşinÇok geçmiş olsun gerçekten bu camlar çok tehlikeli şükür sorun olmadan atlatmışsınız
Allah razı olsun canım benımÇok geçmiş olsun canımbence nazardir ya dikskt et yine milletin gözü var dusmanlairnin seni ssvmeyenlerin herjaldey kırıldığında göre nazar çıktı demek bu da iyi anlamda demek insalalh üzerinden kalkmıştır o nazar kem göz
Şükür küçük sıyrıklarla atlattıninsan çok korkar kalır öyle donar insalalh birdaha başına boylr birşey gelmez
Kızlar bugun sabah dustan tam cıkacakken duşakabının camı elımde patladı buz oldu heryer ıkı parmağımda derin kesik var, apar topar gıyındık saglık ocagına gıttım pansuman yaptık.. Kan sulandırıcı kullanmama ragmen ve kesının de derım olmasına ragmen kan durdu çok şükür.. Verilmiş sadakamız varmıs, yüzüme gözüme, vucuduma sıcramadı neyseki... Ama o şok anı cok kotuydu, eşim panik ben şok içinde kaldıkdualarınızı beklıyorum sagsalim kavusayım ben de
Canım çok geçmiş olsun nazar çıkmıştır sana bişey olmamış şükür bol bol Oku okut kendini kötü gözle bakanın gözü çıksınKızlar bugun sabah dustan tam cıkacakken duşakabının camı elımde patladı buz oldu heryer ıkı parmağımda derin kesik var, apar topar gıyındık saglık ocagına gıttım pansuman yaptık.. Kan sulandırıcı kullanmama ragmen ve kesının de derım olmasına ragmen kan durdu çok şükür.. Verilmiş sadakamız varmıs, yüzüme gözüme, vucuduma sıcramadı neyseki... Ama o şok anı cok kotuydu, eşim panik ben şok içinde kaldıkdualarınızı beklıyorum sagsalim kavusayım ben de
Allah razı olsun canım benımÇok geçmiş olsun nazar değmiş resmen Allah korumuş sizi. Rabbim saglicakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Allah razı olsun kuzum, Felak nas okumadan cıkmam bidaha evdenCanım çok geçmiş olsun nazar çıkmıştır sana bişey olmamış şükür bol bol Oku okut kendini kötü gözle bakanın gözü çıksın