Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sohrab bu arada tabloya kendini kalp atışını duyunca mı ekleyeceksin
Bılgısayarı acınca, daha eklıcegım batlar da var.. Tembellik üstümde bu aralar kalp atısına daha cok var, bugun tüp bebek topıgındeki bı arkadas 5+4 gıttı, keseyı gorduler, kalp ıcın 15 gun sonra cagırmıs, ıkız onunkı.. Yanı bana da yaklasık 20 25 gun var eklerım o yuzden pc acınca ınsallah

Ekle ekle senin de orada olmam lazım

Sağol cnim vallahi şuan bile diyorum iyi düşün sanki onun gözünün önünde kesecekelr beni anlamıyor ney alayım birşey olmaz beklsin bizi meraklı bir şekilde
Aynen öyle cnm kendileri kaybetcek valla

Çok teşekkür ederim csnim benim Allah razi olsun Rabb'im inşallah sanada bugünleri gösterir bu heyecanı tekrar tattırır

Ha-ri hayırlı olsun canim yeni pro üyeliğin

Amin insalalh canım

Cok geçmiş olsun cnm rabbim beterinden korusun

Aminn canım, Allah razı olsun teramisin sürdüm iyi geldi yaraya
Sevindim cnm iyi olmana,bende kızlara katılıyorum ya nazar değdi sana.. Okula gidiyorsun hala sanirim, lütfen dikkat et kendine extra, evet 8leri hazırlıyorsun ama sonuçta sen bebeğin(ins sağlıkla bebeklerin) daha önemlisin, yani zorlandiginda mutlaka al rapor, bildiğim kadarıyla ozele gidiyosun rapor konusunda sıkıntı çıkarmazlar, ben hic başlamadım bu sene okula, 5 er gün alıyorum doktorumdan rapor, Allahın izniyle Ekim sonu da 24 haftalık idari izne cikicam bu seneyi kapaticam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…