Evet canım yönetici o daAdminlerden miydi oimkansız yani olsun yeşil de güzel resmimle uyumlu
Bılgısayarı acınca, daha eklıcegım batlar da var.. Tembellik üstümde bu aralar
Ekle ekle senin de orada olmam lazımBılgısayarı acınca, daha eklıcegım batlar da var.. Tembellik üstümde bu aralarkalp atısına daha cok var, bugun tüp bebek topıgındeki bı arkadas 5+4 gıttı, keseyı gorduler, kalp ıcın 15 gun sonra cagırmıs, ıkız onunkı.. Yanı bana da yaklasık 20 25 gun var eklerım o yuzden pc acınca ınsallah
Aynen canım ay inşallah çağırmaz birdaha ayy evet sen çok gitmiştin buraya yazıyordun yaBızımkı cok cagırdı o yuzden dedım canım1 kere ise cok dha aıyı olur senın için
Aynen öyle cnm kendileri kaybetcek vallaSağol cnim vallahi şuan bile diyorum iyi düşün sanki onun gözünün önünde kesecekelr benianlamıyor ney alayım birşey olmaz beklsin bizi meraklı bir şekilde
4 5 gune bır cagırdı valla, bırınde 2 gun sonra cagırdıAynen canım ay inşallah çağırmaz birdaha ayy evet sen çok gitmiştin buraya yazıyordun ya
Benim önceki doktorum da sadece bir kere gitmiştim demek ki her doktor farklı çalışıyor canım4 5 gune bır cagırdı valla, bırınde 2 gun sonra cagırdı
Çok teşekkür ederim csnim benim Allah razi olsun
Cok teşekkür ederim canımÇok az kaldı, sağlıkla gelsin minnoş kuzu
Amin insalalh canımAynen canımm eşimin de ilk soyledıgı sey nazar, çenemeizi tutamıyoruz dun güzel haber aldık bugun boyle oldu dıyor
Senın dedıgın durum da olur mu olur
Çok şükür kuzum, rabbim daha kötüsünden korudu
Allah razı olsun canım benımİnşallahh rabiim korur hep böyle
Nasıl ne alaka yani
Aynen canım, herkesın farklı oluyorBenim önceki doktorum da sadece bir kere gitmiştim demek ki her doktor farklı çalışıyor canım
Tamam anladım kız
Ne kadar güzel içten dua ediyorsun canımÇok teşekkür ederim csnim benim Allah razi olsunRabb'im inşallah sanada bugünleri gösterir bu heyecanı tekrar tattırır
Ha-ri hayırlı olsun canim yeni pro üyeliğin
Amin çok çok sağol canım insalalhNe kadar güzel içten dua ediyorsun canım
Rabbim kalbinin güzelliği gibi bir hayat versin sana
En büyük hediye kalp atışı veya atışlarda olacak inşallahTamam anladım kızohhh ne güzel kaptin hediyeni
Cok geçmiş olsun cnm rabbim beterinden korusunKızlar bugun sabah dustan tam cıkacakken duşakabının camı elımde patladı buz oldu heryer ıkı parmağımda derin kesik var, apar topar gıyındık saglık ocagına gıttım pansuman yaptık.. Kan sulandırıcı kullanmama ragmen ve kesının de derım olmasına ragmen kan durdu çok şükür.. Verilmiş sadakamız varmıs, yüzüme gözüme, vucuduma sıcramadı neyseki... Ama o şok anı cok kotuydu, eşim panik ben şok içinde kaldıkdualarınızı beklıyorum sagsalim kavusayım ben de
Aminn canım, Allah razı olsunCok geçmiş olsun cnm rabbim beterinden korusun
Sevindim cnm iyi olmana,bende kızlara katılıyorum ya nazar değdi sana.. Okula gidiyorsun hala sanirim, lütfen dikkat et kendine extra, evet 8leri hazırlıyorsun ama sonuçta sen bebeğin(ins sağlıkla bebeklerin) daha önemlisin, yani zorlandiginda mutlaka al rapor, bildiğim kadarıyla ozele gidiyosun rapor konusunda sıkıntı çıkarmazlar, ben hic başlamadım bu sene okula, 5 er gün alıyorum doktorumdan rapor, Allahın izniyle Ekim sonu da 24 haftalık idari izne cikicam bu seneyi kapaticamAminn canım, Allah razı olsunteramisin sürdüm iyi geldi yaraya