Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Slm kizlar bugün muane mi oldum korona testini yaptim kan aldılar belden aşağı narkozu konuştuk onu yapacaklar ,
Perşembe günü sabah 7de orda olmam lazım 8de 8,30 arası operasyon yapılacak , hayırlısi ile kavuscam bebeğime ♥️🤲☺️🙏
Bebeğin gelismi de iyi 3,575 Gr di boyu 51 cm gözüküyordu

Eşim ameliyat a kaltilmak istemedi hakkı vardı ama o heyecan korku yapacam diyo o yüzden girmecek ameliyat a beni yalnız bırakacak 🤷😁 isterdim girsn ama stres yapıyor korkuyor yapacsk birşey yok insalalh hayırlısı e iki gün sonra kucağıma alicam🙏☺️🤲♥️🥰

Ay artık köşe başı da migros var bi an düşünemedin heralde 😂😂 herkes iyi şeyler diyor demek ki senin doktorla ilgili 🥰
İllaki eksikleri var mesela ben demesem hormon testi bi istemez 🤷‍♀️ ama şükür iyi 😇 Valla bilmiyorum giderek beynimin beni terk ettiğini hissediyorum inşallah tam bitmeden şu süreçler biter 😂

Slm kizlar bugün muane mi oldum korona testini yaptim kan aldılar belden aşağı narkozu konuştuk onu yapacaklar ,
Perşembe günü sabah 7de orda olmam lazım 8de 8,30 arası operasyon yapılacak , hayırlısi ile kavuscam bebeğime ♥️🤲☺️🙏

Eşim ameliyat a kaltilmak istemedi hakkı vardı ama o heyecan korku yapacam diyo o yüzden girmecek ameliyat a beni yalnız bırakacak 🤷😁 isterdim girsn ama stres yapıyor korkuyor yapacsk birşey yok insalalh hayırlısı e iki gün sonra kucağıma alicam🙏☺️🤲♥️🥰
Ay hadi inşallah sağlıcakla kucağına aldığını da haber vermek nasip olsun 🥰🥰🥰ya ben girmesini istemezdim gibi çünkü benim eşim sararıp solar öyle bişeyde beni de korkutur destek olmaktan ziyade 😂

Hadi bakalım hayırlı olsun kuzum oh maşşallah büyümüş de bebiş 🥰💙

Ay hadi inşallah sağlıcakla kucağına aldığını da haber vermek nasip olsun 🥰🥰🥰ya ben girmesini istemezdim gibi çünkü benim eşim sararıp solar öyle bişeyde beni de korkutur destek olmaktan ziyade 😂
Allah razı olsun canım 🙏🤗 evet ya bizimkide korkuyor seni öyle kesicek görecem dio 🙈 bende diom hayır göremeyeceksin başımda oturup bekleyeceksin diyorum ama anlamıyor çok heyecanlı 🙈😁 ne yapayım kendi bilir kaçırıyor bu sansi

Allah razı olsun canım 🙏🤗 evet ya bizimkide korkuyor seni öyle kesicek görecem dio 🙈 bende diom hayır göremeyeceksin başımda oturup bekleyeceksin diyorum ama anlamıyor çok heyecanlı 🙈😁 ne yapayım kendi bilir kaçırıyor bu sansi
Aman yeterki siz sağlıkla atlatın boşver o da dışarda yaşasın heyecanı 🥰

Inan okulu bende özledim, en.erken seneye eylül gibi başlarım,bende vakit geçsin diye kendime icat çıkardım mebbisteki eğitimlere katıldım her her hafta bi kurs seminer filan var, çevrim içi çevrimdışı onlarla vakit geçiriyorum 🥰
Aa iyi yapmışsın canım ☺️🤗 2. Dönemde başlamayacaksın o zaman

Ya maşallah cnm nasıl da geçti gunler.. Benim eşim de asla giremem bayılırım diyor 😀

Ya maşallah cnm nasıl da geçti gunler.. Benim eşim de asla giremem bayılırım diyor 😀
Sağol cnim vallahi şuan bile diyorum iyi düşün sanki onun gözünün önünde kesecekelr beni 😁🙈 anlamıyor ney alayım birşey olmaz beklsin bizi meraklı bir şekilde 😁🙈

Evet canım senin sadece folik asit ve b12 kullanımına dikkat etmen gerekiyor. Onu da zaten herkes kullanıyor. Benim de aslında heterozigot ama her doktor başka bir şey söylüyor bundan sonra da ne yapacağız hiç bilmiyorum. Acaba doz fazla mi geldi dedim öyle bişey olmaz bu ilaçların zararı yok dediler. Belki bı sonraki gebelikte iğnenin dozu artırılır dedi bı doktor. Tabi tekrar hamile kalmaya cesaret edebilirsem:KK43:
Senın heterezıgotsa aslında kullanmana gerek yok ki.. Tedbbır amaçlı ıstersen bilemem tabı..

Ya çok güzel bir haber bu 🙏🏻🙂 sağlıkla sağlıcakla mutlulukla inşallah ♥️ Kendine çok dikkat et canım daha güzel haberler almak nasip olsun inşallah size bize 🌸
Allah razı olsun canım benım ❤️Rabbım sana da nasip edecek en saglıklı sekılde ınsallah 🥰❤️
Evet evet onlar da öyle kullanıyordu pıhtılaşma olmadan prosedür öyleymiş çünkü ama bazılarında kanama yapmıştı çok şikayetçilerdi onun için dedim haberin olsun 😇

Evet kuzum bence de onla alakası yok sen onu düşünme. Yapışıklık bakılması iyi olabilir bak Ha-ri Ha-ri de minicik bir yerde yapışıklık çıktı ama yine de etkiliyor demek ki açmışlar. İnşallah hayırlısı olsun senin için 🤲🏻💙
Tamm canım, saol.
Canım Sohrab Sohrab haberlerini okuyorum çok mutlu oluyorum.Rabbim inşallah sağlıkla doğurmayi nasıp etsin , benimde adete bir kaç gün kaldı Transfer hazırlıklarına başlayacağız inşallah Rabbim bana da nasip eder inşallah🤗
20 gun sonra bebişler senınle o zaman 🥰ankaraya ne zaman geleceksin, transfere yakın mı gelırsın

Allah razı olsun canım benım ❤️Rabbım sana da nasip edecek en saglıklı sekılde ınsallah 🥰❤️

Tamm canım, saol.

20 gun sonra bebişler senınle o zaman 🥰ankaraya ne zaman geleceksin, transfere yakın mı gelırsın
Ay inşallah kuzum, sanırım transferden 1 hafta önce kontrole geleceğim sonrasında tekrar transfere geleceigm o zaman 1 hafta rapor alırım muhtemelen .

Kızlar bugun sabah dustan tam cıkacakken duşakabının camı elımde patladı buz oldu heryer ıkı parmağımda derin kesik var, apar topar gıyındık saglık ocagına gıttım pansuman yaptık.. Kan sulandırıcı kullanmama ragmen ve kesının de derım olmasına ragmen kan durdu çok şükür.. Verilmiş sadakamız varmıs, yüzüme gözüme, vucuduma sıcramadı neyseki... Ama o şok anı cok kotuydu, eşim panik ben şok içinde kaldık 😔dualarınızı beklıyorum sagsalim kavusayım ben de ❤️🤲🏻

X