Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim hesabıma bişey oldu neden ismim kırmızılaştı
Canım arkadaşım benım, güle güle kullan,hamile kalırsam bir arkadsıma hediye edicem demiştim, en basından beri benımlesin, iyiki tanıdım senı, benımle guldun agladın,desteklerını unutmam, nacızane ufak bir hediye sadece

Yaaa bende ne oldu nasıl oldu diye bakıyorum birde çok anlamıyorum da hala sende biliyorsun bir anda bir ziyaretçi yazıları vs çıktı neyi yanlış yaptım dedim inanki düşünmen yeter ama bize senin minik veya miniklerin sağlıkla seninle olması en büyük hediye ki zaten çok teşekkür ederim ama bu inceliğin için asıl sen iyiki varsın sen olmasan hiç birimiz bir araya gelip böyle destek olamazdık ki Rabbim bize bir araya gelmeye destek olmaya vesile olduğun için seni de miniği de diyeyim ama minikler de olabilir nazardan, kazadan beladan korusun inşallah

1 kontrol yetecek mı acaba canım, belkı kalman gerekır transfere kadar..
Canım Benim doktorda transfer olanları okudum hep bir kere gitmişler, benim eski doktor da bir kere çağırıyordu tabi ama belli olmaz dediğin gibi öyle bir durum olursa rapor alacağım mecburen

Çok az kaldı, sağlıkla gelsin minnoş kuzu

Amin kuzum ınsallah, cumlemızı korusun
Kırmızı sana da cok yakıstı ben oyle duygusal konusma yapmayı beceremem, güle güle kullan, aslında 4 gun once olacaktın ama benden kaynaklı deıl gecıkmesı, yınetıcı yogunmus

Canım Benim doktorda transfer olanları okudum hep bir kere gitmişler, benim eski doktor da bir kere çağırıyordu tabi ama belli olmaz dediğin gibi öyle bir durum olursa rapor alacağım mecburen
Bızımkı cok cagırdı o yuzden dedım canım 1 kere ise cok dha aıyı olur senın için

Geçmiş olsun kuzum, verilmiş sadakaniz varmış. Rabbim korusun miniklerini ve seni

Valla düşünmen bile yeterdi cidden hala diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…