Canım arkadaşım benım, güle güle kullan,hamile kalırsam bir arkadsıma hediye edicem demiştim, en basından beri benımlesin, iyiki tanıdım senı, benımle guldun agladın,desteklerını unutmam, nacızane ufak bir hediye sadeceBenim hesabıma bişey oldu neden ismim kırmızılaştı
YaaaCanım arkadaşım benım, güle güle kullan,hamile kalırsam bir arkadsıma hediye edicem demiştim, en basından beri benımlesin, iyiki tanıdım senı, benımle guldun agladın,desteklerını unutmam, nacızane ufak bir hediye sadece
Canım Benim doktorda transfer olanları okudum hep bir kere gitmişler, benim eski doktor da bir kere çağırıyordu tabi ama belli olmaz dediğin gibi öyle bir durum olursa rapor alacağım mecburen1 kontrol yetecek mı acaba canım, belkı kalman gerekır transfere kadar..
Çok az kaldı, sağlıkla gelsin minnoş kuzuSlm kizlar bugün muane mi oldum korona testini yaptim kan aldılar belden aşağı narkozu konuştuk onu yapacaklar ,
Perşembe günü sabah 7de orda olmam lazım 8de 8,30 arası operasyon yapılacak , hayırlısi ile kavuscam bebeğime
Bebeğin gelismi de iyi 3,575 Gr di boyu 51 cm gözüküyordu
Eşim ameliyat a kaltilmak istemedi hakkı vardı ama o heyecan korku yapacam diyo o yüzden girmecek ameliyat a beni yalnız bırakacakisterdim girsn ama stres yapıyor korkuyor yapacsk birşey yok insalalh hayırlısı e iki gün sonra kucağıma alicam
Amin kuzum ınsallah, cumlemızı korusunYaaabende ne oldu nasıl oldu diye bakıyorum birde çok anlamıyorum da hala sende biliyorsun bir anda bir ziyaretçi yazıları vs çıktı neyi yanlış yaptım dedim inanki düşünmen yeter ama bize senin minik veya miniklerin sağlıkla seninle olması en büyük hediye ki zaten çok teşekkür ederim ama bu inceliğin için asıl sen iyiki varsın birimiz bir araya gelip böyle destek olamazdık ki Rabbim bize bir araya gelmeye destek olmaya vesile olduğun için seni de miniği de diyeyim ama minikler de olabilir nazardan, kazadan beladan korusun inşallah
Bızımkı cok cagırdı o yuzden dedım canımCanım Benim doktorda transfer olanları okudum hep bir kere gitmişler, benim eski doktor da bir kere çağırıyordu tabi ama belli olmaz dediğin gibi öyle bir durum olursa rapor alacağım mecburen
Geçmiş olsun kuzum, verilmiş sadakaniz varmış. Rabbim korusun miniklerini ve seniKızlar bugun sabah dustan tam cıkacakken duşakabının camı elımde patladı buz oldu heryer ıkı parmağımda derin kesik var, apar topar gıyındık saglık ocagına gıttım pansuman yaptık.. Kan sulandırıcı kullanmama ragmen ve kesının de derım olmasına ragmen kan durdu çok şükür.. Verilmiş sadakamız varmıs, yüzüme gözüme, vucuduma sıcramadı neyseki... Ama o şok anı cok kotuydu, eşim panik ben şok içinde kaldıkdualarınızı beklıyorum sagsalim kavusayım ben de
Amin kuzum, Allah razı olsunGeçmiş olsun kuzum, verilmiş sadakaniz varmış. Rabbim korusun miniklerini ve seni
Valla düşünmen bile yeterdi cidden hala diyorumAmin kuzum ınsallah, cumlemızı korusun
Kırmızı sana da cok yakıstıben oyle duygusal konusma yapmayı beceremem, güle güle kullan, aslında 4 gun once olacaktın ama benden kaynaklı deıl gecıkmesı, yınetıcı yogunmus
Böyle deme utanıyorum
Ben de pembe istiyorum ya bana pembe yakışır yok mu bunun pembesiBöyle deme utanıyorumbir garip de geldi yalnız görür görmez o kadar bilmiyorum ki hesabıma bişey olmuş modundayım
Cidden hangi renkler var kiBen de pembe istiyorum ya bana pembe yakışır yok mu bunun pembesi
Pembe bi kişide var nevreste deBen de pembe istiyorum ya bana pembe yakışır yok mu bunun pembesi
Adminlerden miydi oPembe bi kişide var nevreste de