Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok şükür kuzum ❤️hala inanamıyorum

Bilmiyiroum canım henüz doktora attım sonucu görmedi daha, tüp bebek topıgınde de ıkız olma ıhtımal var dıyorlar

Evet kuzum 3 gun
Cuma 314
Pazartesi 1015 cıktı ❤️
Bana da ikiz gibi geliyor hayırlısı neyse o olsun tabi ama çok tatlı olmaz mııı 🥰🐣🐣

Allah razı olsun canım tabi hepinize dua edecem uyanik olacsm inşallah belden aşağı iğne yapacam ☺️. Doğum bitene kadar hepinize dua edecem inşallah dualarım kabul olur 🙏🤲♥️🤗🥰bana isim listesi yapın heyacsn dan unutmayın çünkü o an çok heyecan yapcam onu biliyirum bebek çıkana kadar sesini duyana kadar kalbim güm güm star bayilmasam iyidir😁🙈
Sohrab Sohrab çarşamba günü senden isim listesi istiyorum heyacsndan unuturum hamile olan , hamile olmak isteyen herkes için dua edecem heyecnsdan eksik olsun istemiyorum herkesin adına dua etmek istiyorum Rabb'im insalalh dualarımı kabul eder 🥰♥️🤲🙏
Ya canım benim ne güzel kalbin var🥰
Bende özledim bu grubu iyiym çok şükür toparladım ☺️ Okul açıldı iş güç devam şimdi 🤗 ay maşallah büyümüşler cinsiyetleri belli mi?

Hoşbuldum canım iyiyim çok şükür toparladım 🥰sen nasılsın şimdi ne durumdasın?

İyi kuzum ya toparladım. Aşılarımızı olduk bu arada genetik test ve pıhtılaşmaları yaptırdım spora falan yazıldık eşimle ☺️
Ay hadi bakalım inşallah güzel sonuçlanır filmlerin nasıl çıktı?
Biz bu ay deneme yaptık bir kaç kere ama eşim covit oldu kaldı öyle, tutması biraz düşük bir ihtimal, eşim iyileşsin de sonra bakarız, çocuklarla okul koşturmasındaydım valla, şimdi evdeyiz
Senin de tüm tahlillerini çok çok güzel gelir inşallah🤲
Kızlar sonucum 1015 🥰
Çok şükür 🥰🤲sağlıkla gelsin kuzular 🥰🤲

Çok şükür canım, iyi olmak için elimizden geleni yapıyoruz ☺️ sen nasılsın, cok sukur hersey yolunda okudum yazdıklarını 😘
Sağol canım 🤗🤗❤️ Okulda açıldı koşturmaca devam🙏🏻☺️
Senin değerin de çok güzel artmış acaba ikiz mi🤔🤔☺️☺️

Biz bu ay deneme yaptık bir kaç kere ama eşim covit oldu kaldı öyle, tutması biraz düşük bir ihtimal, eşim iyileşsin de sonra bakarız, çocuklarla okul koşturmasındaydım valla, şimdi evdeyiz

Aynen canım herşeyim başı sağlık

İçime öyle doğuyor canım, tabi ki sağlıklı olsun ne sayı ne cinsiyet önemli değil ama insan merak ediyor yine de :KK51: inşallah sağlıkla devam etsin gerisi gelir:dua:

Bana da ikiz gibi geliyor hayırlısı neyse o olsun tabi ama çok tatlı olmaz mııı 🥰🐣🐣

Sağol canım 🤗🤗❤️ Okulda açıldı koşturmaca devam🙏🏻☺️
Senin değerin de çok güzel artmış acaba ikiz mi🤔🤔☺️☺️

Aynen canım herşeyim başı sağlık

Çok şükür canim, darısı keselere🥰🥰🥰
Çok teşekkür ederim kızlar, İnşallahh saglıcakla devam eder de kucagıma alabılırım🤲🏻❤️

Sağol csnim 🥰çok geçmiş olsun dizede kocana da inşallah bir an önce toparlanır 🙏🤲🤗 denemelere devam edersiniz insalalh güzel haberini alırız bu yıl bitmeden🤲🙏🥰♥️

Sağol csnim 🥰çok geçmiş olsun dizede kocana da inşallah bir an önce toparlanır 🙏🤲🤗 denemelere devam edersiniz insalalh güzel haberini alırız bu yıl bitmeden🤲🙏🥰♥️
İnşallah canım inşallah🤲🥰
Söz seni etiketlerim, malum bebişle ilgileneceksin çok aktif olamayabilirsin🥰

İnşallah canım inşallah🤲🥰
Söz seni etiketlerim, malum bebişle ilgileneceksin çok aktif olamayabilirsin🥰
Evet vsllshi herhalde fazla aktif olamacsm artık 3cocuk annesi olacam sorumluluklarım artacak inşallah o gün gelir etiket yaparsın sana bol bol dua edecem insalalh bebek sabihi olursun🤲🙏♥️🤗

Deil mi ya nerdeyse 1 yıldır bekliyoruz, tekrar olur mu dıye, İnşallahh saglıcakla devam eder de o gunlerı de görürüz ❤️
Ayy inşallah Rabbim her şeyin en hayırlısını en güzelini versin valla 🤲🏻💜heyecan sevinçten hiç eşin aklıma gelmemiş ya ona da çoook tebrik ettiğimi söyle olur mu 😇

Evet vsllshi herhalde fazla aktif olamacsm artık 3cocuk annesi olacam sorumluluklarım artacak inşallah o gün gelir etiket yaparsın sana bol bol dua edecem insalalh bebek sabihi olursun🤲🙏♥️🤗
Ama yine de bizi çok unutma olur mu 🙈özleriz🥰

Evet canım, 0,31 çıkmıştı TSH. Özelde 0,35 çıktı alt sınır da 0,27. Onun üzerinde durmadı o yüzden. İşte hiç ilaç kullanmıyorum canım ki karaciğerde değil midede sorun çıktı ultrasonda💆 her gittiğimde başka bi yerde arıza çıkıyo😅 inşallah ilaçlık bir durumumuz olmaz insan korkuyor haliyle.
İnşallah cnm kolay değil ya hamilelik süreci mutlaka etkileniyor insan, rabbim şifa versin inşallah

Sohrab Sohrab cok sevındım cnm güzel artmış değerin maşallah 💞 4 5 binlerde cok rahat kese görünür yada keseler💖 inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim en önemlisi o, tek ikiz farketmez 😍

Bir doktorla görüşmek istedim onlina olarak gelmeniz gerek malesef dedi ben ısrar ettim tamam sonuçlarınızı atın doktorbeye müsait zamanda baksın dedi sekreteri bende sevinçle attım sonuçları 3 4 sattir bekliyorum okundu ama cevap gelmiyor ama çevrimiçi oluyo vala eşimi sevgililik döneminde bu kadar kovalamadım ama cevap vermedikçe daha kötü oldum 😵‍💫😭 moralim bozuluyor iyice 😫

Ay kuzum sen nasılsın sende büyütmüşsün maşallah☺️☺️❤️
Canım benim çok şükür büyüyoruz, 30. Haftanın içindeyiz artık, bebiş büyüdükçe kaburgalarda ağrı mide yanmaları oluyor, onlarda tuzu biberi olayin. Çok şükür iyiyiz.. sen nasılsın kuzum umarım her sey yolundadır, enerjin yerindedir 🥰🧿

Ama yine de bizi çok unutma olur mu 🙈özleriz🥰
Yok kız gelirim yine şu dikişlerim rahat etsin şansıma eşimin okulu kızın okual Ekim'de tatil oluyor 10,15 gün iyice dinlenirim iyilesirim hemen 🤲🙏🤗 alışmışım buralara merak ederim hepinizi 🙈🥰

X