Şimdi bu sonuç ile ikiz olma ihtimali var mıdır acaba çok merak içindeyimKızlar sonucum 1015
3 günde dimi bu artış gayet güzel maşşallahKızlar sonucum 1015
Çok şükür kuzumOhh ne sabahtan beri bakıyorum şöyle binli bişey gelse de rahatlasak diyordum çok şükür öyle oldu. Canım inşallah ikizdirAllah'ım hep böyle güzel haberler verdirsin canım arkadaşım
Bilmiyiroum canım henüz doktora attım sonucu görmedi daha, tüp bebek topıgınde de ıkız olma ıhtımal var dıyorlarŞimdi bu sonuç ile ikiz olma ihtimali var mıdır acaba çok merak içindeyimbir sonraki randevu ne zaman nasipse
Evet kuzum 3 gun3 günde dimi bu artış gayet güzel maşşallahbebişlere bi adım daha yaklaştın hep böyle devam eder inşallah
Ya çok sevindim sabahtan beri haberini bekledim şükür insalalh ikiz geliyor maşallahÇok şükür kuzumhala inanamıyorum
Bilmiyiroum canım henüz doktora attım sonucu görmedi daha, tüp bebek topıgınde de ıkız olma ıhtımal var dıyorlar
Evet kuzum 3 gun
Cuma 314
Pazartesi 1015 cıktı
Ay hadi bakalım valla bir kese kalp olayına da gelseydik cidden ne güzel aşamalar bunlarÇok şükür kuzumhala inanamıyorum
Bilmiyiroum canım henüz doktora attım sonucu görmedi daha, tüp bebek topıgınde de ıkız olma ıhtımal var dıyorlar
Evet kuzum 3 gun
Cuma 314
Pazartesi 1015 cıktı
İkiz geliyooooorduygular şelaleeeee
Tüp bebek topıgındeki kızlar %70 diyorlarYa çok sevindim sabahtan beri haberini bekledim şükür insalalh ikiz geliyor maşallahbaya artmış
Ne 1,2 yıl mı çok fazla bi süre.Ben hemotolojiye gittim doktor kağıt yazdı kadın doğumcu yazacak hamile kalırsan pıhtılaşma iğnesi dedi . Bizde o zaman bit kağıt yazın kadın doğumcu sizin yazacağınızı söylemişti dedik öylelikle kaşeli şekilde yazılacak iğneyle ilgili bir kapıt yazdı kadın doğum doktoruna normal mibir de dedi ki kürtajdan sonra 1 2 yıl beklemeniz şazım dedi
Ayy süper ya maşallahKızlar sonucum 1015
O asamalara daha 10 gun cıvarı vardırAy hadi bakalım valla bir kese kalp olayına da gelseydik cidden ne güzel aşamalar bunlar
Bence de ikiz yaa maşallah kuzum. Böyle güzel güzel ilerler inş.
Tüp bebek topıgındeki kızlar %70 diyorlarbakalım kese görünce garantılesır
Ayy süper ya maşallah
İnşallahh kuzum tek dılegım saglıcakla devam etsin, tek veya ikiz Hıc farketmezBence de ikiz yaa maşallah kuzum. Böyle güzel güzel ilerler inş.
Geçmez işteeeO asamalara daha 10 gun cıvarı vardırgecer mı sosyalım gunler ya
Ne Zman öğrenceksin bebişlerin durumunu keseyi ne zaman gorursun
Tüp bebek topıgındeki kızlar %70 diyorlarbakalım kese görünce garantılesır
Deil mi ya nerdeyse 1 yıldır bekliyoruz, tekrar olur mu dıye, İnşallahh saglıcakla devam eder de o gunlerı de görürüzGeçmez işteeetabi Rabbim de biliyor asla şükürsüzlük değil bu günümüze bin şükür az mı hayalini kurduk senin bu durumları konuşmayı tabiki sabırla her aşamasını bekleyeceğiz ama insanız işte o kadar güzel bir durum ki elde olmadan merak edip günler geçi geçiversin istiyor
Açıkcası ben birinci adetim bu gafta ya da haftaya gelir diyorum kürtajdan sonra inşallahNe 1,2 yıl mı çok fazla bi süre.Ben şahsen 1 yıl bekledim ama böyle bir zorunluluk yok gittiğim Dr.söylemişti. 6 ay önerilir yada 3 ay önce. Bence kişinin kendini bikaç ay toparlayıp hazır hissetmesine bağlı tabi ön muayene şart.Enfeksiyon falan varsa önlem alınmış olur.Bana bi kağıt verilmemiştir bence sana rapor gibi bişey yazması çok iyi olmuş.
Kuzum henuz bılmıyorum doktor daha sonucumu bıle gormedıNe Zman öğrenceksin bebişlerin durumunu keseyi ne zaman gorursun
Öyle mi dersinİkizler geliyor gibi
İçime öyle doğuyor canım, tabi ki sağlıklı olsun ne sayı ne cinsiyet önemli değil ama insan merak ediyor yine deÖyle mi dersin