Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ohh ne sabahtan beri bakıyorum şöyle binli bişey gelse de rahatlasak diyordum çok şükür öyle oldu. Canım inşallah ikizdir Allah'ım hep böyle güzel haberler verdirsin canım arkadaşım
Çok şükür kuzum hala inanamıyorum
Şimdi bu sonuç ile ikiz olma ihtimali var mıdır acaba çok merak içindeyim bir sonraki randevu ne zaman nasipse
Bilmiyiroum canım henüz doktora attım sonucu görmedi daha, tüp bebek topıgınde de ıkız olma ıhtımal var dıyorlar
3 günde dimi bu artış gayet güzel maşşallah bebişlere bi adım daha yaklaştın hep böyle devam eder inşallah
Evet kuzum 3 gun
Cuma 314
Pazartesi 1015 cıktı

Ya çok sevindim sabahtan beri haberini bekledim şükür insalalh ikiz geliyor maşallah baya artmış

Ay hadi bakalım valla bir kese kalp olayına da gelseydik cidden ne güzel aşamalar bunlar

Ne 1,2 yıl mı çok fazla bi süre.Ben şahsen 1 yıl bekledim ama böyle bir zorunluluk yok gittiğim Dr.söylemişti. 6 ay önerilir yada 3 ay önce. Bence kişinin kendini bikaç ay toparlayıp hazır hissetmesine bağlı tabi ön muayene şart.Enfeksiyon falan varsa önlem alınmış olur.Bana bi kağıt verilmemiştir bence sana rapor gibi bişey yazması çok iyi olmuş.

O asamalara daha 10 gun cıvarı vardır gecer mı sosyalım gunler ya
Geçmez işteeetabi Rabbim de biliyor asla şükürsüzlük değil bu günümüze bin şükür az mı hayalini kurduk senin bu durumları konuşmayı tabiki sabırla her aşamasını bekleyeceğiz ama insanız işte o kadar güzel bir durum ki elde olmadan merak edip günler geçi geçiversin istiyor

Deil mi ya nerdeyse 1 yıldır bekliyoruz, tekrar olur mu dıye, İnşallahh saglıcakla devam eder de o gunlerı de görürüz

Açıkcası ben birinci adetim bu gafta ya da haftaya gelir diyorum kürtajdan sonra inşallah O esnada hormon testi de yaptırıp ikinci adet bitince denemek istiyorum beklemek zor geliyor inşallah hayırlı zamanda olur da ama olsun artık galiba yoruluyorum ağlama krizleri geliyor bazen durduk yere artık bende sevinmek istiyorum tabi isteyen herkes gibi herkes aynı duyguları yaşıyor elbet ama yoruldum sanırım Rabbim mükafatını biz isteyen bakabilecekler versin en kısa zamanda inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…