Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım ya bende sevindim İnşallah güzel haberlerimizi de veririz zamanlaValla bak bu gününe şükür şimdi hem bebiş hem 2 kalp var tabloda
İnşallah temiz çıkar her şey valla çok sevindim toparlanıp dönmene
Ayyy çok az kalmış Allahım kolayca geçet inşallah3Gun sonra perşembe günü doğum olacak hayırlısı ile geliyor bebegim darısı hepinizin başına insalalah
ay sinir oluyorum böyle anlayışssız insanlara..İnşallah canım sağlıklı olsun da sıkıntı etmiyorum. Bu sefer umutluyum ama yine de kötü habere karşı da biraz hazır olmak istiyorum. Artık çevreden de sıkıntı yaşıyorum kalbi duyunca kendi anneme ve eşimin ailesine söyledik başkası bilmiyor. En basitinden kuzenimin nişanı oldu yengem oynasana diye ısrar ediyor ben kalkmayınca en sonunda çekti kolumdan kaldırdı.Bende elimden geldiğince dikkat etmeye çalıyorum ama etrafımda böyle insanlar oldukça içim rahat etmiyor.( İnşallah devam eder de )3 aylık olsa söylesem de beni rahat bıraksalar diye düşünüyorum
Günaydın Sohrab kaçta kan vereceksin? Ona göre takipte kalayım
Sohrab aynen seni bekliyoruz
Birazdan cıkıcaz cnm, daha vermedim, okuldayım, ben haber ederım sizeSohrab hadi bakalım 2.değer de çok güzel çıksın inşallah
Her zaman dualarimdasin cnm herzaman.. Bak sırayla güzel haberler alıyoruz cok şükür sıra sana da gelicek inşallah..hee anladım canım normal o zaman . İnşallah canım dualarında beni de unutma
İnşallah canım çok sağol bende sizleri özledim Allah kolaylık versin senin cinsiyeti neydi? Az kalmış
Cnm tsh düşük muydu senin? Benimde alt yüksek doktorum takip edelim pıhtılaşma iğnesi yükseltir alti dedi, bide malesef icilen ilaçlar agir gelebilirmis karaciğereKızlar benim TSH ve alt sorunlu diye yazmıştım. Özelde alt sınır düşük olunca tshda sıkıntı yok denildi. Alt de biraz daha düşük çıktı ama ultrasonda bakıldı bugün. Doktor yokmuş, acilde ne yazılmış diye baktırdım. Karaciğerde sorun yok, midede ödem ve enfeksiyon var endoskopi önerilir yazıyormuş bebiş 5 gün gerideydi, 2 güne düşmüş aradaki fark. O iyi olsun ben çekerim orası ayrı ama çok moralim bozuluyor sorun çıkınca. İnşallah bebeği etkilicek birşey değildir.
Amin inşallah canim çok heyecanlıyım çok duygusslim bu aralar karışık bir duyguSağol canım ya bende sevindim İnşallah güzel haberlerimizi de veririz zamanla
Ayyy çok az kalmış Allahım kolayca geçet inşallah
Evet canım, 0,31 çıkmıştı TSH. Özelde 0,35 çıktı alt sınır da 0,27. Onun üzerinde durmadı o yüzden. İşte hiç ilaç kullanmıyorum canım ki karaciğerde değil midede sorun çıktı ultrasonda her gittiğimde başka bi yerde arıza çıkıyo inşallah ilaçlık bir durumumuz olmaz insan korkuyor haliyle.Cnm tsh düşük muydu senin? Benimde alt yüksek doktorum takip edelim pıhtılaşma iğnesi yükseltir alti dedi, bide malesef icilen ilaçlar agir gelebilirmis karaciğere
1 2 yıl mı? hadi en fazla 6 ayı duydumda şimdilerde vakum kürtaj yapıldığı ve vucuda çok zarar vermediği için 2-3 ay yeterli diyorlar ya hepBen hemotolojiye gittim doktor kağıt yazdı kadın doğumcu yazacak hamile kalırsan pıhtılaşma iğnesi dedi . Bizde o zaman bit kağıt yazın kadın doğumcu sizin yazacağınızı söylemişti dedik öylelikle kaşeli şekilde yazılacak iğneyle ilgili bir kapıt yazdı kadın doğum doktoruna normal mi bir de dedi ki kürtajdan sonra 1 2 yıl beklemeniz şazım dedi
Canım çok sevındım dönmene tekrardan hoşgeldin aramızaKızlar selaaaam ben geldim Nasılsınız? Yeni gelenler ve hamile olanlara hayırlı olsun sağlıkla tamamlasınlar inşallah Bekleyenlere de en hayırlı zamanda nasip olsun inşallah
Sohrab canım seni çok merak ettim ve çoookkk sevindim hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla tamamlayıp kucağına almayı nasip etsin. Ha-ri burcusami @PembeAnkaKusu
@Teneffus Zili sizlerin nasıl gidiyor kızlar ?
Neye dayanarak 1 2 yıl dedi kiBen hemotolojiye gittim doktor kağıt yazdı kadın doğumcu yazacak hamile kalırsan pıhtılaşma iğnesi dedi . Bizde o zaman bit kağıt yazın kadın doğumcu sizin yazacağınızı söylemişti dedik öylelikle kaşeli şekilde yazılacak iğneyle ilgili bir kapıt yazdı kadın doğum doktoruna normal mi bir de dedi ki kürtajdan sonra 1 2 yıl beklemeniz şazım dedi
Bende anlamadım ama dedim kadın doğum kimyasalda beklemeye gerek yok kürtajda eskisi gibi değil artık hamilelik erken sonlandırıldı iki adet beklemen yeter diyordu dedim tabi onlar daha iyi bilir dedi sonra ama şok oldumNeye dayanarak 1 2 yıl dedi ki
Hoşbulduk canımmm nasılsın gözün aydınCanım çok sevındım dönmene tekrardan hoşgeldin aramıza
Aynen canım öyle söylüyorum bazen regl’im dedim bazen rahatsızım dedim yine aynı Annemler bi şey için dur sen dokunma ben yapayım deyince ona bi laf ediyorlar ne kıymetli kızın,gelinin diye iş yaptırmıyorsun diye. Hatta annem benden habersiz bilmiyormuş gibi hamile olabilir ona bi şey demeyin deyince bu sefer de gelip bana hamile misin diye soruyorlar hayır diyorum bende o yüzden mümkün olduğunca da evden çıkmıyorum artıkay sinir oluyorum böyle anlayışssız insanlara..
olabildiğince dikkat et canım gerekirse benzer durumlarda rahatsızım biraz falan de..aynen 3aydan söyle bencede inşallah
inşallah sağlıkla ilerlerde göğsünü gere gere hamileyim dersin herkese canımAynen canım öyle söylüyorum bazen regl’im dedim bazen rahatsızım dedim yine aynı Annemler bi şey için dur sen dokunma ben yapayım deyince ona bi laf ediyorlar ne kıymetli kızın,gelinin diye iş yaptırmıyorsun diye. Hatta annem benden habersiz bilmiyormuş gibi hamile olabilir ona bi şey demeyin deyince bu sefer de gelip bana hamile misin diye soruyorlar hayır diyorum bende o yüzden mümkün olduğunca da evden çıkmıyorum artık
Çok şükür canım, iyi olmak için elimizden geleni yapıyoruz sen nasılsın, cok sukur hersey yolunda okudum yazdıklarınıHoşbulduk canımmm nasılsın gözün aydın
Ohh ne sabahtan beri bakıyorum şöyle binli bişey gelse de rahatlasak diyordum çok şükür öyle oldu. Canım inşallah ikizdir Allah'ım hep böyle güzel haberler verdirsin canım arkadaşımKızlar sonucum 1015