Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok iyi yapmışsınız canım aşıya şüpheli bakıyordum ama bu hamilelerle ilgili çıkan kötü haberlerden sonra herkes olmalı diye düşünmeye başladım doktorum da öneriyor hatta ben de 3 ay dolunca biontech oldum hemen. Test sonuçların ne zaman çıkacakmış? Cinsiyetler bir kız bir erkekmiş kuzum

Hoşgeldin canım çok sevindim toparlanıp iyi olmana

Çok iyi yapmışsın mis gibi gelmiştir sonuçların çıktı mı peki, benim filmde tüpler açık ama bir beyazlık gördü histeroskopi de az çok ciddi olmayan bir yapışıklık vardı onu da açtım dedi artık aşılamada ne olur bakalım

Tabloda gördün mü kendini iki kalbi

İnşallah canım benim Neden ağrın var acaba ? Büyüttünüz maşallah
Ben de genetik ve pıhtılaşma testi yaptırdım canım sadece kafa olarak rahatladım azcık da
Oyy maşallah ben de iki gün test veremem okullar açıldı mecbur oldum canım testlerim 1-2 haftaya çıkar diye düşünüyorum
Hoşgeldin canım çok sevindim toparlanıp iyi olmana
Sağol canım senin ne zaman doğum?
İnşallah faydasını görürsün canım sonuçlarım çıksın yazarım size siz tecrübelisiniz Ben de çektirmedim henüz rahim filmi falan bi kontrole gittiğimde soracağım

Su sıra rahimde buyume oluyomuş cnm normalmiş. İyi olmuş cnm, en güzel zamanda gelicek ins bebegin

sutlaacc Hoşgeldin canım özledim seni, toparlanmana sevindim.Aklımdan geçmiştin bu aralar bu kız dönmeyecek mi? Ne yaptı diye.Pıhtılaşma sonuçların da en hayırlı bi şekilde çıkar inş. Ben de bu ara bilindik gebelik sıkıntıları ağrıları yaşıyorum işte zor geçiyor, arada kasılmalarım oluyo dikkat etmeye çalışıyorum elimden geldiğince.Şu 2 ayın bitmesini de artık dört gözle bekliyoruz işte.

Sohrab bugünkü değerinde çok güzel çıksın inşallah

windream canım naptın nasılsın kontrolün bugündü dimi
Yok canım randevu almadım 4 hafta sonrasına çağırmıştı doktor. Muayeneden çıktığımda çok gecikmeden başka doktora hemen giderim diye düşünüyordum ama şimdi gitsem diğer muayeneye kadar nasıl zaman geçiricem diye düşündüm bi sıkıntım olmazsa biraz bekleyim dedim şu anda olumsuz bi durumla karşılaşmadım iyi hissediyorum.Haftaya gideyim diyorum o zamana kadar olumsuz bir şey yaşamazsam İnşallah muayenede de kötü haber almazsam yolunda gibi şimdilik

Su sıra rahimde buyume oluyomuş cnm normalmiş. İyi olmuş cnm, en güzel zamanda gelicek ins bebegin
hee anladım canım normal o zaman . İnşallah canım dualarında beni de unutma
İnşallah canım çok sağol bende sizleri özledim Allah kolaylık versin senin cinsiyeti neydi? Az kalmış

Mide bulantı falan devam ediyor mu
Çok şükür sıkıntın olmaz da inşallah haftaya kendi doktoruna iki hafta sonra da diğer doktora gitcen o zaman dimi
Dört gözle senden güzel haber bekliyorum ya Allahm inşallah hayırlısıyla

hee anladım canım normal o zaman . İnşallah canım dualarında beni de unutma

İnşallah canım çok sağol bende sizleri özledim Allah kolaylık versin senin cinsiyeti neydi? Az kalmış
Amin. Kızımız olacak canım. Darısı isteyen herkesin, her arkadaşımın başına inş.

Senin sorun üzerine tarihleri hesapladım bu perşembeye randevu aldım canım çok geciktiriyormuşum geldi bi anda. Evet canım perşembeye aldım perşembe kendi doktoruma gidicem.Mide bulantılarım ilklerdeki gibi çok değil ama hala var.Koku hassasiyeti özellikle mide bulantımı tetikliyor maskeyle duruyorum bazen. Çok Bi şey yiyemiyorum meyve limon bazı çorbalar vb. ile duruyorum 2-3 kilo verdim. Umudumu kaybetmeden yine de kendimi çok kaptırmamaya çalışıyorum her ihtimale karşı

iyi iyi bu söylediklerin.sağlıklı olsun sağlıkla devam etsin de gerisi düzelir.
öyle deme kötü düşünme
iyi yapmışsın bu haftalar kritik hafta.perşembe kalbini daha güçlü duyarak gel inşallah bu defa olacak biiznillah

Derdimi anlatmaktan yazmayı unutmuşum canım teşekkür ederim güzel dileklerin ve niyetin için İnşallah ben ve bütün hamileler güzel haberler alırız. İnşallah isteyen herkes de istediği vakitte hamilelik haberini alsın

İnşallah canım sağlıklı olsun da sıkıntı etmiyorum. Bu sefer umutluyum ama yine de kötü habere karşı da biraz hazır olmak istiyorum. Artık çevreden de sıkıntı yaşıyorum kalbi duyunca kendi anneme ve eşimin ailesine söyledik başkası bilmiyor. En basitinden kuzenimin nişanı oldu yengem oynasana diye ısrar ediyor ben kalkmayınca en sonunda çekti kolumdan kaldırdı.Bende elimden geldiğince dikkat etmeye çalıyorum ama etrafımda böyle insanlar oldukça içim rahat etmiyor.( İnşallah devam eder de )3 aylık olsa söylesem de beni rahat bıraksalar diye düşünüyorum

Kızlar benim TSH ve alt sorunlu diye yazmıştım. Özelde alt sınır düşük olunca tshda sıkıntı yok denildi. Alt de biraz daha düşük çıktı ama ultrasonda bakıldı bugün. Doktor yokmuş, acilde ne yazılmış diye baktırdım. Karaciğerde sorun yok, midede ödem ve enfeksiyon var endoskopi önerilir yazıyormuş bebiş 5 gün gerideydi, 2 güne düşmüş aradaki fark. O iyi olsun ben çekerim orası ayrı ama çok moralim bozuluyor sorun çıkınca. İnşallah bebeği etkilicek birşey değildir.

Yaaa inanılmaz ben oraya bebek bile koyamıcaz diye düşünürken çok şükür çok herkese de gönlüne göre nasip etsin inşallah
Valla bak bu gününe şükür şimdi hem bebiş hem 2 kalp var tabloda
İnşallah temiz çıkar her şey valla çok sevindim toparlanıp dönmene

3Gun sonra perşembe günü doğum olacak hayırlısı ile geliyor bebegim darısı hepinizin başına insalalah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…