- 30 Eylül 2020
- 3.806
- 4.690
Çok iyi yapmışsınız canım aşıya şüpheli bakıyordum ama bu hamilelerle ilgili çıkan kötü haberlerden sonra herkes olmalı diye düşünmeye başladım doktorum da öneriyor hatta ben de 3 ay dolunca biontech oldum hemen. Test sonuçların ne zaman çıkacakmış? Cinsiyetler bir kız bir erkekmiş kuzumBende özledim bu grubu iyiym çok şükür toparladımOkul açıldı iş güç devam şimdi ay maşallah büyümüşler cinsiyetleri belli mi?
Hoşbuldum canım iyiyim çok şükür toparladımsen nasılsın şimdi ne durumdasın?
İyi kuzum ya toparladım. Aşılarımızı olduk bu arada genetik test ve pıhtılaşmaları yaptırdım spora falan yazıldık eşimle
Ay hadi bakalım inşallah güzel sonuçlanır filmlerin nasıl çıktı?
Hoşgeldin canım çok sevindim toparlanıp iyi olmanaBende özledim bu grubu iyiym çok şükür toparladımOkul açıldı iş güç devam şimdi ay maşallah büyümüşler cinsiyetleri belli mi?
İyi kuzum ya toparladım. Aşılarımızı olduk bu arada genetik test ve pıhtılaşmaları yaptırdım spora falan yazıldık eşimle
Çok iyi yapmışsın mis gibi gelmiştir sonuçların çıktı mı peki, benim filmde tüpler açık ama bir beyazlık gördü histeroskopi de az çok ciddi olmayan bir yapışıklık vardı onu da açtım dedi artık aşılamada ne olur bakalımBende özledim bu grubu iyiym çok şükür toparladımOkul açıldı iş güç devam şimdi ay maşallah büyümüşler cinsiyetleri belli mi?
Tabloda gördün mü kendini iki kalbiÇok iyi yapmışsınız canım aşıya şüpheli bakıyordum ama bu hamilelerle ilgili çıkan kötü haberlerden sonra herkes olmalı diye düşünmeye başladım doktorum da öneriyor hatta ben de 3 ay dolunca biontech oldum hemen. Test sonuçların ne zaman çıkacakmış? Cinsiyetler bir kız bir erkekmiş kuzum
Yaaa inanılmaz ben oraya bebek bile koyamıcaz diye düşünürken çok şükür çokTabloda gördün mü kendini iki kalbi
İnşallah canım benimHoşgeldin cnmcok şükür yuvarlanıp gidiyoruz su sıra ben agrilarla uğraşıyorum, miğde bulantısı bitti, bu başladı, cok şükür halimize, iyi olsun bebeklerimiz de.. Sen nasılsın neler yaptin uzak kaldığın dönemde? Allahın izniyle inşallah senden de en güzel zamanda güzel haberler alicaz
Oyy maşallahÇok iyi yapmışsınız canım aşıya şüpheli bakıyordum ama bu hamilelerle ilgili çıkan kötü haberlerden sonra herkes olmalı diye düşünmeye başladım doktorum da öneriyor hatta ben de 3 ay dolunca biontech oldum hemen. Test sonuçların ne zaman çıkacakmış? Cinsiyetler bir kız bir erkekmiş kuzum
Sağol canım senin ne zaman doğum?Hoşgeldin canım çok sevindim toparlanıp iyi olmana
İnşallah faydasını görürsün canım sonuçlarım çıksın yazarım size siz tecrübelisinizÇok iyi yapmışsın mis gibi gelmiştir sonuçların çıktı mı peki, benim filmde tüpler açık ama bir beyazlık gördü histeroskopi de az çok ciddi olmayan bir yapışıklık vardı onu da açtım dedi artık aşılamada ne olur bakalım
Su sıra rahimde buyume oluyomuş cnm normalmiş. İyi olmuş cnm, en güzel zamanda gelicek ins bebeginİnşallah canım benimNeden ağrın var acaba ? Büyüttünüz maşallah
Ben de genetik ve pıhtılaşma testi yaptırdım canım sadece kafa olarak rahatladım azcık da
Oyy maşallahben de iki gün test veremem okullar açıldı mecbur oldum canım testlerim 1-2 haftaya çıkar diye düşünüyorum
Sağol canım senin ne zaman doğum?
İnşallah faydasını görürsün canım sonuçlarım çıksın yazarım size siz tecrübelisinizBen de çektirmedim henüz rahim filmi falan bi kontrole gittiğimde soracağım
Yok canım randevu almadım 4 hafta sonrasına çağırmıştı doktor. Muayeneden çıktığımda çok gecikmeden başka doktora hemen giderim diye düşünüyordum ama şimdi gitsem diğer muayeneye kadar nasıl zaman geçiricem diye düşündüm bi sıkıntım olmazsa biraz bekleyim dedim şu anda olumsuz bi durumla karşılaşmadım iyi hissediyorum.Haftaya gideyim diyorum o zamana kadar olumsuz bir şey yaşamazsam
hee anladım canım normal o zaman . İnşallah canım dualarında beni de unutmaSu sıra rahimde buyume oluyomuş cnm normalmiş. İyi olmuş cnm, en güzel zamanda gelicek ins bebegin
İnşallah canım çok sağol bende sizleri özledimsutlaacc Hoşgeldin canım özledim seni, toparlanmana sevindim.Aklımdan geçmiştin bu aralar bu kız dönmeyecek mi? Ne yaptı diye. Pıhtılaşma sonuçların da en hayırlı bi şekilde çıkar inş. Ben de bu ara bilindik gebelik sıkıntıları ağrıları yaşıyorum işte zor geçiyor, arada kasılmalarım oluyo dikkat etmeye çalışıyorum elimden geldiğince.Şu 2 ayın bitmesini de artık dört gözle bekliyoruz işte.
Mide bulantı falan devam ediyor muYok canım randevu almadım 4 hafta sonrasına çağırmıştı doktor. Muayeneden çıktığımda çok gecikmeden başka doktora hemen giderim diye düşünüyordum ama şimdi gitsem diğer muayeneye kadar nasıl zaman geçiricem diye düşündüm bi sıkıntım olmazsa biraz bekleyim dedim şu anda olumsuz bi durumla karşılaşmadım iyi hissediyorum.Haftaya gideyim diyorum o zamana kadar olumsuz bir şey yaşamazsamİnşallah muayenede de kötü haber almazsam yolunda gibi şimdilik
Amin.hee anladım canım normal o zaman . İnşallah canım dualarında beni de unutma
İnşallah canım çok sağol bende sizleri özledimAllah kolaylık versin senin cinsiyeti neydi? Az kalmış
Senin sorun üzerine tarihleri hesapladım bu perşembeye randevu aldım canım çok geciktiriyormuşum geldi bi anda. Evet canım perşembeye aldım perşembe kendi doktoruma gidicem.Mide bulantılarım ilklerdeki gibi çok değil ama hala var.Koku hassasiyeti özellikle mide bulantımı tetikliyor maskeyle duruyorum bazen. Çok Bi şey yiyemiyorum meyve limon bazı çorbalar vb. ile duruyorum 2-3 kilo verdim. Umudumu kaybetmeden yine de kendimi çok kaptırmamaya çalışıyorum her ihtimale karşıMide bulantı falan devam ediyor mu
Çok şükür sıkıntın olmaz da inşallahhaftaya kendi doktoruna iki hafta sonra da diğer doktora gitcen o zaman dimi
Dört gözle senden güzel haber bekliyorum ya Allahm inşallah hayırlısıyla
Aa doğru AsyaAmin.Kızımız olacak canım. Darısı isteyen herkesin, her arkadaşımın başına inş.
iyi iyi bu söylediklerin.sağlıklı olsun sağlıkla devam etsin de gerisi düzelir.Senin sorun üzerine tarihleri hesapladım bu perşembeye randevu aldım canım çok geciktiriyormuşum geldi bi anda. Evet canım perşembeye aldım perşembe kendi doktoruma gidicem.Mide bulantılarım ilklerdeki gibi çok değil ama hala var.Koku hassasiyeti özellikle mide bulantımı tetikliyor maskeyle duruyorum bazen. Çok Bi şey yiyemiyorum meyve limon bazı çorbalar vb. ile duruyorum 2-3 kilo verdim. Umudumu kaybetmeden yine de kendimi çok kaptırmamaya çalışıyorum her ihtimale karşı
Derdimi anlatmaktan yazmayı unutmuşum canım teşekkür ederim güzel dileklerin ve niyetin içinMide bulantı falan devam ediyor mu
Çok şükür sıkıntın olmaz da inşallahhaftaya kendi doktoruna iki hafta sonra da diğer doktora gitcen o zaman dimi
Dört gözle senden güzel haber bekliyorum ya Allahm inşallah hayırlısıyla
İnşallah canım sağlıklı olsun da sıkıntı etmiyorum. Bu sefer umutluyum ama yine de kötü habere karşı da biraz hazır olmak istiyorum. Artık çevreden de sıkıntı yaşıyorum kalbi duyunca kendi anneme ve eşimin ailesine söyledik başkası bilmiyor. En basitinden kuzenimin nişanı oldu yengem oynasana diye ısrar ediyor ben kalkmayınca en sonunda çekti kolumdan kaldırdı.Bende elimden geldiğince dikkat etmeye çalıyorum ama etrafımda böyle insanlar oldukça içim rahat etmiyor.( İnşallah devam eder de )3 aylık olsa söylesem de beni rahat bıraksalar diye düşünüyorumiyi iyi bu söylediklerin.sağlıklı olsun sağlıkla devam etsin de gerisi düzelir.
öyle deme kötü düşünme
iyi yapmışsın bu haftalar kritik hafta.perşembe kalbini daha güçlü duyarak gel inşallah bu defa olacak biiznillah
Valla bak bu gününe şükür şimdi hem bebiş hem 2 kalp var tablodaYaaa inanılmaz ben oraya bebek bile koyamıcaz diye düşünürken çok şükür çokherkese de gönlüne göre nasip etsin inşallah
İnşallah temiz çıkar her şeyİnşallah canım benimNeden ağrın var acaba ? Büyüttünüz maşallah
Ben de genetik ve pıhtılaşma testi yaptırdım canım sadece kafa olarak rahatladım azcık da
Oyy maşallahben de iki gün test veremem okullar açıldı mecbur oldum canım testlerim 1-2 haftaya çıkar diye düşünüyorum
İnşallah faydasını görürsün canım sonuçlarım çıksın yazarım size siz tecrübelisinizBen de çektirmedim henüz rahim filmi falan bi kontrole gittiğimde soracağım
3Gun sonra perşembe günü doğum olacakİnşallah canım benimNeden ağrın var acaba ? Büyüttünüz maşallah