- 19 Aralık 2020
- 8.242
- 35.379
- 30
FolıcUs plusSigortanın karşılamadığı folikasit tavsiyesi var mı arkadaşlar ? Ben folactive kullanıyordum ama sürekli düşük kürtaj geçmişim olduğu için onun yüzünü görmek de istemiyorum farklı bir folik asit almak için soruyorum
Folıdoce kullanıyorum ben cnm 28 tane oluyor ıcındeSigortanın karşılamadığı folikasit tavsiyesi var mı arkadaşlar ? Ben folactive kullanıyordum ama sürekli düşük kürtaj geçmişim olduğu için onun yüzünü görmek de istemiyorum farklı bir folik asit almak için soruyorum
Benim hep ağrılar oluyordu canım.Hatta erkek bebek daha kemikli boy olduğu için sende de olacaktır zaten.Şu gebelik takviminde ne yazıyorsa o ara onu yaşamış oluyorum cidden çok iyi.Hadi sizinkiler neyse büyüdüler masallah benim oğlana noluyorağrılarım oluyor şimdiden ya aşağılarda geziyor bazen, bide bi kac hafta içinde karnım baya büyüdü ondan da ağrılar
Teşekkür ederim canımFolıdoce kullanıyorum ben cnm 28 tane oluyor ıcınde
Bana da folbiol yazmıştı doktor, ben de değiştirmek istiyorum. 5mg çünkü epey fazla.Sigortanın karşılamadığı folikasit tavsiyesi var mı arkadaşlar ? Ben folactive kullanıyordum ama sürekli düşük kürtaj geçmişim olduğu için onun yüzünü görmek de istemiyorum farklı bir folik asit almak için soruyorum
Öyle bir büyüyecek ki bardagina sehpa görevi yapacak inşallah. Ayaktayken ayaklarını göremediğin günlerin olsun inşallah canım :)Benım kı de büyür mü
Ahh kuzummm,inşallah rabbim o günleri de gösterecek çok az kaldiii❤❤❤Benım kı de büyür mü
folik ast değeri 400 mcg olmalı değil mi fazla olursa zararlı oluyordu sanırım değil mi
Ben haftada 2 gün folbiol, geri kalan günler folidoce kullanmıştım.. folbiol içeriği yüksek bayaBana da folbiol yazmıştı doktor, ben de değiştirmek istiyorum. 5mg çünkü epey fazla.
Valla cnm başından beri cok agrim olmadi açıkçası ama su siralar cogaldi iyice, ya kıyamam Allah yardımcın olsun, ah o wc sorma daha simdiden ben geceleri kalkıyorum kac kez, arkadaşa diyorum, sen yandın doğuma yakın orda uyursun diyorBenim hep ağrılar oluyordu canım.Hatta erkek bebek daha kemikli boy olduğu için sende de olacaktır zaten.Şu gebelik takviminde ne yazıyorsa o ara onu yaşamış oluyorum cidden çok iyi.Bikaç gündür kaburga ağrısı çekiyorum takvimim de de belirtmiş.Sabaha kadar bi kanepe bi yatak bi yer yatağı geziniyorum. Wc, en son tv açıyorum ne zaman dalarsam uykuya..
İnşallahh kuzum yaa, hayal etmesi bile güzelÖyle bir büyüyecek ki bardagina sehpa görevi yapacak inşallah. Ayaktayken ayaklarını göremediğin günlerin olsun inşallah canım :)
Kocaman amin diyorum, inşallahAhh kuzummm,inşallah rabbim o günleri de gösterecek çok az kaldiii❤❤❤
Aynen ilk 4mg yeterli diyorlar da bakalım araştırıyorum . Benim folactive iyiydi içinde b12 iyıt Demir vs de vardı ama ben geçmişim kötü olunca onu bile görmek istemiyorumBana da folbiol yazmıştı doktor, ben de değiştirmek istiyorum. 5mg çünkü epey fazla.
Teşekkğr ederim canımBen haftada 2 gün folbiol, geri kalan günler folidoce kullanmıştım.. folbiol içeriği yüksek baya
Bunu da araştırayım teşekkür ederimFolıcUs plus
Tabi büyüyecekBenım kı de büyür mü
Yaa ağlamak geliyor ıcımden siz boyle guzel seyler yazdıkça, Allah razı olsun hepınızdenTabi büyüyecekpenguen gibi yürüyeceksin asereceksin koku hassasiyetin olacak inslalah hep beraber gorecegiz yaşayacağın süreci
Migde bulantısı olmasın amaTabi büyüyecekpenguen gibi yürüyeceksin asereceksin koku hassasiyetin olacak inslalah hep beraber gorecegiz yaşayacağın süreci
Birşey olmaz kız
Ah cnm ben cok çektim bulantidan, kimse çekmesin diyorum, su içmediğim gunler oldu, elbet sağlıklı olsun cekilir herşey ama inşallah olmazBirşey olmaz kızyasasin bunları inşallah güzel bir gebelik yaşar