Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ah cnm ben cok çektim bulantidan, kimse çekmesin diyorum, su içmediğim gunler oldu, elbet sağlıklı olsun cekilir herşey ama inşallah olmaz ☺️
Kız bilirim benimde ilk gebelikte 6 aya kadar kustm kilo verdim 6. Ay Oldu kusmalar durdu kilo aldım bilirim yani ne eziyetli birşey ☺️🤷hayırlısı insalalh 🙏🤲 güzel sağlıklı bir gebelik yaşasın 🙏♥️

Doğuma az kaldı, isim ne olacak kuzum 🥰
İsmini koyduk annem istedi Devrim olsun koymasa damadimla konuşmam dedi🙈😁 eşim de dedi onu mu Kırcam istediği olsun dedi ,kv bilmiyor ama annemin istediği isim olduğunu yoksa giciklik yapar kıyameti koparır kv Murat olsun istiyordu eşim de hep kararsizdi isimler konusunda zaten eismin babası ilk çocuğun ismini koydu bende ikinciyi koydum , annemde söylendi hiç bir kızım benim istediğim ismi koymadı bizden rica etti bende tamam damadına sorm dedim eşimde beğendi olur tamam dedi annem de sevindi birde dio kv n sorarsa annem istedi de patlasın dio 😁🙈 bende söylemedim tabi eşim de demedi artık doğumdan sonra bakarız uğraşamam onların küskünlukleri ile adi Devrim olacak 4gun kaldı 🥰❤️ çok heyecanlıyız karı koca , 🙈❤️

İsmini koyduk annem istedi Devrim olsun koymasa damadimla konuşmam dedi🙈😁 eşim de dedi onu mu Kırcam istediği olsun dedi ,kv bilmiyor ama annemin istediği isim olduğunu yoksa giciklik yapar kıyameti koparır kv Murat olsun istiyordu eşim de hep kararsizdi isimler konusunda zaten eismin babası ilk çocuğun ismini koydu bende ikinciyi koydum , annemde söylendi hiç bir kızım benim istediğim ismi koymadı bizden rica etti bende tamam damadına sorm dedim eşimde beğendi olur tamam dedi annem de sevindi birde dio kv n sorarsa annem istedi de patlasın dio 😁🙈 bende söylemedim tabi eşim de demedi artık doğumdan sonra bakarız uğraşamam onların küskünlukleri ile adi Devrim olacak 4gun kaldı 🥰❤️ çok heyecanlıyız karı koca , 🙈❤️
Masallah adıyla büyüsün inşallah ❤️
Yalnız bişey dicem annen de fena ha, dünürünü çatlatacak.. Siz demezseniz o der gıbı bence 🙈😅

Masallah adıyla büyüsün inşallah ❤️
Yalnız bişey dicem annen de fena ha, dünürünü çatlatacak.. Siz demezseniz o der gıbı bence 🙈😅
Sağol canım ♥️🤗Annem sevmiyor onu 😁🙈gerçekten çekilmez cadı bir kv var hep kendi istediği olsun der oğulları evlendi hala istiyor hepsi ana kuzusi olsun etrafında dolaşsın der 🤷 dersede desin birşey olmaz iş isten geçer bizde sonra deriz 😁

Sağol canım ♥️🤗Annem sevmiyor onu 😁🙈gerçekten çekilmez cadı bir kv var hep kendi istediği olsun der oğulları evlendi hala istiyor hepsi ana kuzusi olsun etrafında dolaşsın der 🤷 dersede desin birşey olmaz iş isten geçer bizde sonra deriz 😁
Aman bosver kocan düşünsün onu da 😅

Valla cnm başından beri cok agrim olmadi açıkçası ama su siralar cogaldi iyice, ya kıyamam Allah yardımcın olsun, ah o wc sorma daha simdiden ben geceleri kalkıyorum kac kez, arkadaşa diyorum, sen yandın doğuma yakın orda uyursun diyor 😀
Amin herkesin inş.🙏Evet bi ilk haftalar çok sık gidiyorsun vede bebek büyüdükçe çok sık gidiliyormuş ben de unutmuşum, 😊

Kızlar selaaaam ben geldim 🥰😍 Nasılsınız? Yeni gelenler ve hamile olanlara hayırlı olsun sağlıkla tamamlasınlar inşallah ☺️ Bekleyenlere de en hayırlı zamanda nasip olsun inşallah 🤗
Sohrab Sohrab canım seni çok merak ettim ve çoookkk sevindim hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla tamamlayıp kucağına almayı nasip etsin. Ha-ri Ha-ri burcusami burcusami PembeAnkaKusu PembeAnkaKusu
Teneffus Zili Teneffus Zili sizlerin nasıl gidiyor kızlar ?

Kızlar selaaaam ben geldim 🥰😍 Nasılsınız? Yeni gelenler ve hamile olanlara hayırlı olsun sağlıkla tamamlasınlar inşallah ☺️ Bekleyenlere de en hayırlı zamanda nasip olsun inşallah 🤗
Sohrab Sohrab canım seni çok merak ettim ve çoookkk sevindim hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla tamamlayıp kucağına almayı nasip etsin. Ha-ri Ha-ri burcusami burcusami PembeAnkaKusu PembeAnkaKusu
Hoşgeldin canım beniiim özledik 🥰 nasılsın neler yapıyorsun? Sohrabın haberiyle yüzümüz güldü inşallah sağlıkla devam eder ve isteyen arkadaşlarımızın hepsi bebişlerine kavuşur 🤲🏻💙 benim bebişler 16 haftalık oldu 2 ekimde randevum bakalım iyilerdir inşallah 😇

Hoşgeldin canım yeniden, nasılsın toparlandın mı🥰
Sohrab Sohrab bende beklemedeyim canım, herşey çok güzel olsun 🤲
Kalbim73 Kalbim73 ismiyle büyüsün kuzucuk, çok az kalmış canım, sağlıkla gelsin 🤲dualarında bizlerde unutma inşallah🥰🤲

Kalbim73 Kalbim73 ismiyle büyüsün kuzucuk, çok az kalmış canım, sağlıkla gelsin 🤲dualarında bizlerde unutma inşallah🥰🤲
Allah razı olsun canım tabi hepinize dua edecem uyanik olacsm inşallah belden aşağı iğne yapacam ☺️. Doğum bitene kadar hepinize dua edecem inşallah dualarım kabul olur 🙏🤲♥️🤗🥰bana isim listesi yapın heyacsn dan unutmayın çünkü o an çok heyecan yapcam onu biliyirum bebek çıkana kadar sesini duyana kadar kalbim güm güm star bayilmasam iyidir😁🙈
Sohrab Sohrab çarşamba günü senden isim listesi istiyorum heyacsndan unuturum hamile olan , hamile olmak isteyen herkes için dua edecem heyecnsdan eksik olsun istemiyorum herkesin adına dua etmek istiyorum Rabb'im insalalh dualarımı kabul eder 🥰♥️🤲🙏

Yaaa hoşgeldiiiin🥰 nasıl oldun toparlanabildin mi biraz 🤗 bende durumlar aynı rahim filmi, histeroskopi oldu Ekim ayında aşılama olacak artık bakalım 😇

Hoşgeldin canım beniiim özledik 🥰 nasılsın neler yapıyorsun? Sohrabın haberiyle yüzümüz güldü inşallah sağlıkla devam eder ve isteyen arkadaşlarımızın hepsi bebişlerine kavuşur 🤲🏻💙 benim bebişler 16 haftalık oldu 2 ekimde randevum bakalım iyilerdir inşallah 😇
Bende özledim bu grubu iyiym çok şükür toparladım ☺️ Okul açıldı iş güç devam şimdi 🤗 ay maşallah büyümüşler cinsiyetleri belli mi?
Hoşbuldum canım iyiyim çok şükür toparladım 🥰sen nasılsın şimdi ne durumdasın?
Yaaa hoşgeldiiiin🥰 nasıl oldun toparlanabildin mi biraz 🤗 bende durumlar aynı rahim filmi, histeroskopi oldu Ekim ayında aşılama olacak artık bakalım 😇
İyi kuzum ya toparladım. Aşılarımızı olduk bu arada genetik test ve pıhtılaşmaları yaptırdım spora falan yazıldık eşimle ☺️
Ay hadi bakalım inşallah güzel sonuçlanır filmlerin nasıl çıktı?

Hoşgeldin cnm💞 cok şükür yuvarlanıp gidiyoruz su sıra ben agrilarla uğraşıyorum, miğde bulantısı bitti, bu başladı, cok şükür halimize, iyi olsun bebeklerimiz de.. Sen nasılsın neler yaptin uzak kaldığın dönemde? Allahın izniyle inşallah senden de en güzel zamanda güzel haberler alicaz💖

X