Kız bilirim benimde ilk gebelikte 6 aya kadar kustm kilo verdim 6. Ay Oldu kusmalar durdu kilo aldım bilirim yani ne eziyetli birşeyAh cnm ben cok çektim bulantidan, kimse çekmesin diyorum, su içmediğim gunler oldu, elbet sağlıklı olsun cekilir herşey ama inşallah olmaz
Şuan nötrüm
Doğuma az kaldı, isim ne olacak kuzumBirşey olmaz kızyasasin bunları inşallah güzel bir gebelik yaşar
İsmini koyduk annem istedi Devrim olsun koymasa damadimla konuşmam dediDoğuma az kaldı, isim ne olacak kuzum
Masallah adıyla büyüsün inşallahİsmini koyduk annem istedi Devrim olsun koymasa damadimla konuşmam dedieşim de dedi onu mu Kırcam istediği olsun dedi ,kv bilmiyor ama annemin istediği isim olduğunu yoksa giciklik yapar kıyameti koparır kv Murat olsun istiyordu eşim de hep kararsizdi isimler konusunda zaten eismin babası ilk çocuğun ismini koydu bende ikinciyi koydum , annemde söylendi hiç bir kızım benim istediğim ismi koymadı bizden rica etti bende tamam damadına sorm dedim eşimde beğendi olur tamam dedi annem de sevindi birde dio kv n sorarsa annem istedi de patlasın dio bende söylemedim tabi eşim de demedi artık doğumdan sonra bakarız uğraşamam onların küskünlukleri ile adi Devrim olacak 4gun kaldı çok heyecanlıyız karı koca ,
Sağol canımMasallah adıyla büyüsün inşallah
Yalnız bişey dicem annen de fena ha, dünürünü çatlatacak.. Siz demezseniz o der gıbı bence
Aman bosver kocan düşünsün onu daSağol canımAnnem sevmiyor onu gerçekten çekilmez cadı bir kv var hep kendi istediği olsun der oğulları evlendi hala istiyor hepsi ana kuzusi olsun etrafında dolaşsın der dersede desin birşey olmaz iş isten geçer bizde sonra deriz
AynenAman bosver kocan düşünsün onu da
Amin herkesin inş.Valla cnm başından beri cok agrim olmadi açıkçası ama su siralar cogaldi iyice, ya kıyamam Allah yardımcın olsun, ah o wc sorma daha simdiden ben geceleri kalkıyorum kac kez, arkadaşa diyorum, sen yandın doğuma yakın orda uyursun diyor
Hoşgeldin canım beniiim özledikKızlar selaaaam ben geldimNasılsınız? Yeni gelenler ve hamile olanlara hayırlı olsun sağlıkla tamamlasınlar inşallah Bekleyenlere de en hayırlı zamanda nasip olsun inşallah
Sohrab canım seni çok merak ettim ve çoookkk sevindim hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla tamamlayıp kucağına almayı nasip etsin. Ha-ri burcusami PembeAnkaKusu
Teneffus Zili sizlerin nasıl gidiyor kızlar ?
Hoşgeldin canım yeniden, nasılsın toparlandın mıKızlar selaaaam ben geldimNasılsınız? Yeni gelenler ve hamile olanlara hayırlı olsun sağlıkla tamamlasınlar inşallah Bekleyenlere de en hayırlı zamanda nasip olsun inşallah
Sohrab canım seni çok merak ettim ve çoookkk sevindim hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla tamamlayıp kucağına almayı nasip etsin. Ha-ri burcusami PembeAnkaKusu
Allah razı olsun canım tabi hepinize dua edecem uyanik olacsm inşallah belden aşağı iğne yapacam
Yaaa hoşgeldiiiinKızlar selaaaam ben geldimNasılsınız? Yeni gelenler ve hamile olanlara hayırlı olsun sağlıkla tamamlasınlar inşallah Bekleyenlere de en hayırlı zamanda nasip olsun inşallah
Bende özledim bu grubu iyiym çok şükür toparladımHoşgeldin canım beniiim özlediknasılsın neler yapıyorsun? Sohrabın haberiyle yüzümüz güldü inşallah sağlıkla devam eder ve isteyen arkadaşlarımızın hepsi bebişlerine kavuşur benim bebişler 16 haftalık oldu 2 ekimde randevum bakalım iyilerdir inşallah
Hoşbuldum canım iyiyim çok şükür toparladım
İyi kuzum ya toparladım. Aşılarımızı olduk bu arada genetik test ve pıhtılaşmaları yaptırdım spora falan yazıldık eşimleYaaa hoşgeldiiiinnasıl oldun toparlanabildin mi biraz bende durumlar aynı rahim filmi, histeroskopi oldu Ekim ayında aşılama olacak artık bakalım
Hoşgeldin cnmKızlar selaaaam ben geldimNasılsınız? Yeni gelenler ve hamile olanlara hayırlı olsun sağlıkla tamamlasınlar inşallah Bekleyenlere de en hayırlı zamanda nasip olsun inşallah