Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Summerwinter nasılsın canım? Sana sormak istediğim bir şey var.Bebek hareketlerini çok aşağıda hissettiğin oluyor mu? Benim ara ara böyle oluyor bi vuruyor yada hareket oluyor canımı acıtıyor bayağ aşağıdan. Çok mu aşağıda diyorum acaba,korkuyorum açıkçası.

Kuzum iyiyiz şükür, bugün kontrolüm vardı, şükür bebek iyi büyümüş biraz daha.. Bugün doktora bende sordum bazen baya aşağıda hissediyorum ağrı oluyor, ultrasonda gösterdi poposu ordaydı o yüzden ayakları ile filan baskı yaptığı içinmiş. Normalmiş canimm. Seninde muhtemel vücudunun bi kısmı ordadır o yüzdendir korkma canim.. sien nasılsın kuzummm

Yaa maşallah prensese. Güzel güzel büyüsün anneciğini üzmesin inş. Sana sorduğum iyi oldu içimi rahatlattın sağol canım.Benim de ara ara kasılma yada karında gerginlik oluyor genelde kendimi biraz yorduğumda oluyor. Bende dinlenmeye çalışıyorum eşim evde sağolsun yardımcı oluyor, magnezyum da içiyorum zaten.Şu son 9 haftayıda bi atlatsak diyorum sağ salim bitmesini bekliyorum dört gözle.

Kızlar benimle aynı üzüntüleri yaşamış kadınların bugün mutlu bir şekilde deneyimlerini aktarıyor olmaları bana gerçekten umut oluyor. Sizler hamileliğinizden bahsettikçe, bebişler dünyaya geldikçe tünelin ucunda ışık görünüyor, sadece zamanı var ulaşmak için diyorum. Umarım burada olan bütün kadınlarım bu güzel duyguyu yarım kalmadan tekrar tadarlar

Tüm gebelerimiz için de bir nazar boncuğu konduruyorum

Ah benim bazı günler sırtıma göğsüm altinda kaburgaya agri giriyor, bugünde o günlerden, herhalde bebek büyüdükçe ara ara baskı yapıyor.. Ah bide mide yanmam var ki sorma, şu içsem alev alev. Gavisconla yaşıyorum.. valla bende bazen artık kavuşayım diyorum nasip tabi, senim normal doğum mi.sezaryen mi.canim planlanan?

Allah yardımcımız olsun.Benim de bikaç gündür kaburga ağrım var sabaha kadar uyuyamadım.Haftalarımız aynı olduğu için galiba sıkıntılarımızda aynı gidiyor.Çok sık idrara çıkıyorum.Mide yanması da oluyo tabi.Gaviscon çok iyi bir ilaçtır Dr.um kullanabilirsin demişti.Sezeryan olacaktır ilki sezeryan zaten.Bi aksilik olmazsa eğer 39uncu hafta da olur muhtemelen.

Yaaa yeni görüyorum, gözlerim doldu rabbim sağasağlim kucağına alırsın kuzum inşallah, sağlıkla çoook ama çoook sevindim Elhamdülillah

Kızlaaaarrr
9.gün değerim 304.5
Yaa çok sevindim.Gözün aydın
Rabbim sağlıklı bir şekilde devam ettirsin inşallah
Bu topike üye olduğumda ilk burada gezindim
Nikimden dolayı hemen farkettin
Sayende yazmayan başladım
İkizlerin olsun inşallah diye de msji paylaşmıştım
Değerin çok yüksek inşallah sağlıkli bebelerin olur

Canım benım, Allah razı olsun, saglıkla devam etsın inşallah bu sefer daha sık gel

Sağlıkla ulaşalım o günlere inşallah canimmm

Hadi sizinkiler neyse büyüdüler masallah benim oğlana noluyorağrılarım oluyor şimdiden ya aşağılarda geziyor bazen, bide bi kac hafta içinde karnım baya büyüdü ondan da ağrılar

Hadi sizinkiler neyse büyüdüler masallah benim oğlana noluyorağrılarım oluyor şimdiden ya aşağılarda geziyor bazen, bide bi kac hafta içinde karnım baya büyüdü ondan da ağrılar
Işte karın büyürken ağrı oluyor canim, bu ara yine başladı diyorum büyüyecek karnım, sonra geçiyor, seninki de artik buyüyor annesi

Sigortanın karşılamadığı folikasit tavsiyesi var mı arkadaşlar ? Ben folactive kullanıyordum ama sürekli düşük kürtaj geçmişim olduğu için onun yüzünü görmek de istemiyorum farklı bir folik asit almak için soruyorum

Işte karın büyürken ağrı oluyor canim, bu ara yine başladı diyorum büyüyecek karnım, sonra geçiyor, seninki de artik buyüyor annesi
Evet cnm en hızlı büyümenin olduğu haftalarmis araştırdım biraz da, doktoruma da sordum normalmiş agrilar, büyüsünler sağlıkla inşallah da ağrılara razıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…