- 10 Nisan 2021
- 1.631
- 1.642
İkisi aynı değil mi bende tüplerde sıkıntı var mı rahim de problem baktırmak istiyorum rahim filmi mi histeroskopi mi olmam lazımSadece rahim filmi çektirdim canım
Öncelik rahim filmi bana göre eğer rahim filminde sıkıntı çıkarsa ya da rahim filmi sonrasinda da bir süre hamilelik olmaz ise histeroskopi..İkisi aynı değil mi bende tüplerde sıkıntı var mı rahim de problem baktırmak istiyorum rahim filmi mi histeroskopi mi olmam lazım
Kuzum iyiyiz şükür, bugün kontrolüm vardı, şükür bebek iyi büyümüş biraz daha.. Bugün doktora bende sordum bazen baya aşağıda hissediyorum ağrı oluyor, ultrasonda gösterdi poposu ordaydı o yüzden ayakları ile filan baskı yaptığı içinmiş. Normalmiş canimm. Seninde muhtemel vücudunun bi kısmı ordadır o yüzdendir korkma canim.. sien nasılsın kuzummmSummerwinter nasılsın canım? Sana sormak istediğim bir şey var.Bebek hareketlerini çok aşağıda hissettiğin oluyor mu? Benim ara ara böyle oluyor bi vuruyor yada hareket oluyor canımı acıtıyor bayağ aşağıdan. Çok mu aşağıda diyorum acaba,korkuyorum açıkçası.
Yaa maşallah prensese.Kuzum iyiyiz şükür, bugün kontrolüm vardı, şükür bebek iyi büyümüş biraz daha.. Bugün doktora bende sordum bazen baya aşağıda hissediyorum ağrı oluyor, ultrasonda gösterdi poposu ordaydı o yüzden ayakları ile filan baskı yaptığı içinmiş. Normalmiş canimm. Seninde muhtemel vücudunun bi kısmı ordadır o yüzdendir korkma canim.. sien nasılsın kuzummm
Ah benim bazı günler sırtıma göğsüm altinda kaburgaya agri giriyor, bugünde o günlerden, herhalde bebek büyüdükçe ara ara baskı yapıyor.. Ah bide mide yanmam var ki sorma, şu içsem alev alev. Gavisconla yaşıyorum.. valla bende bazen artık kavuşayım diyorum nasip tabi, senim normal doğum mi.sezaryen mi.canim planlanan?Yaa maşallah prensese.Güzel güzel büyüsün anneciğini üzmesin inş. Sana sorduğum iyi oldu içimi rahatlattın sağol canım.Benim de ara ara kasılma yada karında gerginlik oluyor genelde kendimi biraz yorduğumda oluyor. Bende dinlenmeye çalışıyorum eşim evde sağolsun yardımcı oluyor, magnezyum da içiyorum zaten.Şu son 9 haftayıda bi atlatsak diyorum sağ salim bitmesini bekliyorum dört gözle.
Allah yardımcımız olsun.Ah benim bazı günler sırtıma göğsüm altinda kaburgaya agri giriyor, bugünde o günlerden, herhalde bebek büyüdükçe ara ara baskı yapıyor.. Ah bide mide yanmam var ki sorma, şu içsem alev alev. Gavisconla yaşıyorum.. valla bende bazen artık kavuşayım diyorum nasip tabi, senim normal doğum mi.sezaryen mi.canim planlanan?
Yaaa yeni görüyorum, gözlerim dolduBen sizi yerim asıl, hepinizden Allah razı olsun, bu süreci resmen benımle bırlıkte yasadiniz, hepiniz hakkınızı helal edınalıntılayamadım mesajları, mazur görün lütfen . Ağlamalarım yeni bitti, sonucu ögrenır ogrenmez yazdım size inşallah bu sefer sağlıcakla devam eder, tek dileğim o
Pazartesi tekrar kan ver dedi, kullandıgım ilaçlar devam
Yaa çok sevindim.Gözün aydınKızlaaaarrr
9.gün değerim 304.5
Çok tesekkür ederim canım benımYaaa yeni görüyorum, gözlerim doldurabbim sağasağlim kucağına alırsın kuzum inşallah, sağlıkla çoook ama çoook sevindim Elhamdülillah
Canım benım, Allah razı olsun, saglıkla devam etsın inşallah bu seferYaa çok sevindim.Gözün aydın
Rabbim sağlıklı bir şekilde devam ettirsin inşallah
Bu topike üye olduğumda ilk burada gezindim
Nikimden dolayı hemen farkettin
Sayende yazmayan başladım
İkizlerin olsun inşallah diye de msji paylaşmıştım
Değerin çok yüksek inşallah sağlıkli bebelerin olur
Sağlıkla ulaşalım o günlere inşallah canimmmAllah yardımcımız olsun.Benim de bikaç gündür kaburga ağrım var sabaha kadar uyuyamadım.Haftalarımız aynı olduğu için galiba sıkıntılarımızda aynı gidiyor. Çok sık idrara çıkıyorum.Mide yanması da oluyo tabi.Gaviscon çok iyi bir ilaçtır Dr.um kullanabilirsin demişti.Sezeryan olacaktır ilki sezeryan zaten.Bi aksilik olmazsa eğer 39uncu hafta da olur muhtemelen.
Çok sevindim canımmmKızlaaaarrr
9.gün değerim 304.5
Çok teşekkür ederim, inşallahÇok sevindim canımmmsağlıkla ilerler inşallah
Hadi sizinkiler neyse büyüdüler masallah benim oğlana noluyorKuzum iyiyiz şükür, bugün kontrolüm vardı, şükür bebek iyi büyümüş biraz daha.. Bugün doktora bende sordum bazen baya aşağıda hissediyorum ağrı oluyor, ultrasonda gösterdi poposu ordaydı o yüzden ayakları ile filan baskı yaptığı içinmiş. Normalmiş canimm. Seninde muhtemel vücudunun bi kısmı ordadır o yüzdendir korkma canim.. sien nasılsın kuzummm
Işte karın büyürken ağrı oluyor canim, bu ara yine başladı diyorum büyüyecek karnım, sonra geçiyor, seninki de artik buyüyor annesiHadi sizinkiler neyse büyüdüler masallah benim oğlana noluyorağrılarım oluyor şimdiden ya aşağılarda geziyor bazen, bide bi kac hafta içinde karnım baya büyüdü ondan da ağrılar
Evet cnm en hızlı büyümenin olduğu haftalarmis araştırdım biraz da, doktoruma da sordum normalmiş agrilar, büyüsünler sağlıkla inşallah da ağrılara razıyızIşte karın büyürken ağrı oluyor canim, bu ara yine başladı diyorum büyüyecek karnım, sonra geçiyor, seninki de artik buyüyor annesi
Benım kı de büyür müIşte karın büyürken ağrı oluyor canim, bu ara yine başladı diyorum büyüyecek karnım, sonra geçiyor, seninki de artik buyüyor annesi