Yaa bi de o risk var deil mi, insallah bi korku yasatamaz banaEvet ama ilk kese göründüğünde benim tekti hatta doktorum korkmuş dış gebelik mi beta yüksek diye 3 gün sonra gittiğimde iki kese vardıöyle de olabilir daha da sürprizli hayırlısı olsun inşallah sağlıklı olsun önemli olan o
Yaa şimdi gördüm canimm, çok çok sevindim, nasıl güzel bir haber bu ❤ rabbim sağlıkla ilerlemesini nasip etsin inşallahKızlaaaarrr
9.gün değerim 304.5
İnşallah canım inşallah olmaz ise Ocak ayında tüp bebek için doktor araştıracağımSağlık olsun kuzum, henüz şansın azalmadı rahım fılmı cektırelı daha 2 ay olmadı.. İnsallah bu ay güzel haber duyacağız senden de
Aminn canım benımYaa şimdi gördüm canimm, çok çok sevindim, nasıl güzel bir haber bu ❤ rabbim sağlıkla ilerlemesini nasip etsin inşallah
Kuzum hıstereskopı olmus muydun sen? Sadece rahım fılmı cektırdın deıl mı?İnşallah canım inşallah olmaz ise Ocak ayında tüp bebek için doktor araştıracağım
Sadece rahim filmi çektirdim canımKuzum hıstereskopı olmus muydun sen? Sadece rahım fılmı cektırdın deıl mı?
Haftası büyükse bazen geç düşüyormuş yada kişiden kişiye de değişiyor, ilk adet 30 ile 40 gün arası gelmezse ilaç veriyorlarArkadaşlar 23 Ağustos’ta kürtaj olmuştum
Geçen haftadan beri baktırdığım ilk beta değeri 78
Ondan 1gün sonra 82
Ondan 1gün sonra 53
Ondan 3gün sonra da 46 çıktı
Sizce bu kadar yavaş değişmesinin sebebi nedir? Doktorum yine betayı takipte kalalım dedi şimdilik herhangi bir ilaç vs vermedi kürtajdan beri regl de olmadım.
Doktoruna bı danıs ıstersen, hıstereskopıyı de.. Rahım fılmı de görülmeyen problem varsa cıkıyor, bak sosyalcıde yapısıklık cıktıSadece rahim filmi çektirdim canım
10 haftalıktı dr şimdilik bir şey vermedi ama normal bir durum da demedi :/Haftası büyükse bazen geç düşüyormuş yada kişiden kişiye de değişiyor, ilk adet 30 ile 40 gün arası gelmezse ilaç veriyorlar
Hayırlı olsun bu arada gebeliğiniz ☺@Sohrab
Merhaba ben de bisey sorucam 17 agustosta dusuk yaptim evde sonra gittim dedi ufak parca kalmis hap verdi iste 1 hafta snra gittim dedi temizlenmis tam 1 ay oldu iste bende tekrar dusunuyorum ama lavaboya gittigimde toprak gibi camurumsu damla lekem gelio hala 1 ay oldu daha gitmedim dedi temizlenmis diye simdi boyle lwke varken tekrar dusunmem normal miBende yazayım 2 Kasım'da kürtaj oldum kalp atışı durduğu için 9 haftalıkti Dr ilk adetten sonra deneyebilirsin tekrar demişti inşallah hepimize hayırlısıyla tekrar nasip eder
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun bu arada gebeliğiniz ☺
40 güne kadar normal reglnin gelmesi, biraz yavas düşüyor bazı kısılerde..Arkadaşlar 23 Ağustos’ta kürtaj olmuştum
Ondan 1gün sonra 82
Ondan 1gün sonra 53
Sizce bu kadar yavaş değişmesinin sebebi nedir? Doktorum yine betayı takipte kalalım dedi şimdilik herhangi bir ilaç vs vermedi kürtajdan beri regl de olmadım.
Canım ben 21 haziranda kürtaj oldum, 2 temmuzda 31 çıkan değer ancak 6 ağustosta 3 e düştü. Benim çok geç sıfırlandı. Kişiden kişiye değişiyorArkadaşlar 23 Ağustos’ta kürtaj olmuştum
Ondan 1gün sonra 82
Ondan 1gün sonra 53
Ay yok sen onu düşünme zaten içeriye uygun biyere bırakmıyorlar mı embriyoları tüp bebeğin güzelliği de orada risk minimumYaa bi de o risk var deil mi, insallah bi korku yasatamaz banaher asama riskli, evlat sahıbı olmak Hıc kolay deıl valla
Anladım çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah10 haftalıktı dr şimdilik bir şey vermedi ama normal bir durum da demedi :/
Çok teşekkür ederim40 güne kadar normal reglnin gelmesi, biraz yavas düşüyor bazı kısılerde..Geçmiş olsun
Sizinki kaç haftalıktı?Canım ben 21 haziranda kürtaj oldum, 2 temmuzda 31 çıkan değer ancak 6 ağustosta 3 e düştü. Benim çok geç sıfırlandı. Kişiden kişiye değişiyor
Amin çok teşekkür ederimAnladım çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah
Tebrik ediyorum çok sevindim. Sağlıkla ilersin inşallahBen sizi yerim asıl, hepinizden Allah razı olsun, bu süreci resmen benımle bırlıkte yasadiniz, hepiniz hakkınızı helal edınalıntılayamadım mesajları, mazur görün lütfen . Ağlamalarım yeni bitti, sonucu ögrenır ogrenmez yazdım size inşallah bu sefer sağlıcakla devam eder, tek dileğim o
Pazartesi tekrar kan ver dedi, kullandıgım ilaçlar devam
Teşekkür ederim canım, inşallah rabbim sana da isteyen herkese de nasip ederTebrik ediyorum çok sevindim. Sağlıkla ilersin inşallah