Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet ama ilk kese göründüğünde benim tekti hatta doktorum korkmuş dış gebelik mi beta yüksek diye 3 gün sonra gittiğimde iki kese vardı 😂 öyle de olabilir daha da sürprizli 🥰 hayırlısı olsun inşallah sağlıklı olsun önemli olan o 🤲🏻🤲🏻🤲🏻💙
Yaa bi de o risk var deil mi, insallah bi korku yasatamaz bana 🙏🏻 her asama riskli, evlat sahıbı olmak Hıc kolay deıl valla

Arkadaşlar 23 Ağustos’ta kürtaj olmuştum
Geçen haftadan beri baktırdığım ilk beta değeri 78
Ondan 1gün sonra 82
Ondan 1gün sonra 53
Ondan 3gün sonra da 46 çıktı
Sizce bu kadar yavaş değişmesinin sebebi nedir? Doktorum yine betayı takipte kalalım dedi şimdilik herhangi bir ilaç vs vermedi kürtajdan beri regl de olmadım.

Ondan 1gün sonra 82
Ondan 1gün sonra 53
Sizce bu kadar yavaş değişmesinin sebebi nedir? Doktorum yine betayı takipte kalalım dedi şimdilik herhangi bir ilaç vs vermedi kürtajdan beri regl de olmadım.
Haftası büyükse bazen geç düşüyormuş yada kişiden kişiye de değişiyor, ilk adet 30 ile 40 gün arası gelmezse ilaç veriyorlar

Bende yazayım 2 Kasım'da kürtaj oldum kalp atışı durduğu için 9 haftalıkti Dr ilk adetten sonra deneyebilirsin tekrar demişti inşallah hepimize hayırlısıyla tekrar nasip eder
Merhaba ben de bisey sorucam 17 agustosta dusuk yaptim evde sonra gittim dedi ufak parca kalmis hap verdi iste 1 hafta snra gittim dedi temizlenmis tam 1 ay oldu iste bende tekrar dusunuyorum ama lavaboya gittigimde toprak gibi camurumsu damla lekem gelio hala 1 ay oldu daha gitmedim dedi temizlenmis diye simdi boyle lwke varken tekrar dusunmem normal mi

Ondan 1gün sonra 82
Ondan 1gün sonra 53
40 güne kadar normal reglnin gelmesi, biraz yavas düşüyor bazı kısılerde.. 😔Geçmiş olsun 😔

Ondan 1gün sonra 82
Ondan 1gün sonra 53
Canım ben 21 haziranda kürtaj oldum, 2 temmuzda 31 çıkan değer ancak 6 ağustosta 3 e düştü. Benim çok geç sıfırlandı. Kişiden kişiye değişiyor

Yaa bi de o risk var deil mi, insallah bi korku yasatamaz bana 🙏🏻 her asama riskli, evlat sahıbı olmak Hıc kolay deıl valla
Ay yok sen onu düşünme zaten içeriye uygun biyere bırakmıyorlar mı embriyoları tüp bebeğin güzelliği de orada risk minimum 💙 2. kese hemen görünmezse sonra da görünebilir manasında dedim ben 🤦🏼‍♀️ Hiç öyle bi ihtimal kendim için de senin için de aklımdan geçmedi güzel olacak inşallah 🤲🏻🥰

40 güne kadar normal reglnin gelmesi, biraz yavas düşüyor bazı kısılerde.. 😔Geçmiş olsun 😔
Çok teşekkür ederim
Canım ben 21 haziranda kürtaj oldum, 2 temmuzda 31 çıkan değer ancak 6 ağustosta 3 e düştü. Benim çok geç sıfırlandı. Kişiden kişiye değişiyor
Sizinki kaç haftalıktı?
Anladım çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah 😔
Amin çok teşekkür ederim

Ben sizi yerim asıl, hepinizden Allah razı olsun, bu süreci resmen benımle bırlıkte yasadiniz, hepiniz hakkınızı helal edın🙏🏻 alıntılayamadım mesajları, mazur görün lütfen🙏🏻. Ağlamalarım yeni bitti, sonucu ögrenır ogrenmez yazdım size 🥰 inşallah bu sefer sağlıcakla devam eder, tek dileğim o 🤲🏻❤️
Pazartesi tekrar kan ver dedi, kullandıgım ilaçlar devam 🥰
Tebrik ediyorum çok sevindim. Sağlıkla ilersin inşallah 💕

X