Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sigortanın karşılamadığı folikasit tavsiyesi var mı arkadaşlar ? Ben folactive kullanıyordum ama sürekli düşük kürtaj geçmişim olduğu için onun yüzünü görmek de istemiyorum farklı bir folik asit almak için soruyorum
Folıdoce kullanıyorum ben cnm 28 tane oluyor ıcınde

Hadi sizinkiler neyse büyüdüler masallah benim oğlana noluyor😀ağrılarım oluyor şimdiden ya aşağılarda geziyor bazen, bide bi kac hafta içinde karnım baya büyüdü ondan da ağrılar
Benim hep ağrılar oluyordu canım.Hatta erkek bebek daha kemikli boy olduğu için sende de olacaktır zaten.Şu gebelik takviminde ne yazıyorsa o ara onu yaşamış oluyorum cidden çok iyi.👍Bikaç gündür kaburga ağrısı çekiyorum takvimim de de belirtmiş.Sabaha kadar bi kanepe bi yatak bi yer yatağı geziniyorum. Wc, en son tv açıyorum ne zaman dalarsam uykuya..😂🙄

Sigortanın karşılamadığı folikasit tavsiyesi var mı arkadaşlar ? Ben folactive kullanıyordum ama sürekli düşük kürtaj geçmişim olduğu için onun yüzünü görmek de istemiyorum farklı bir folik asit almak için soruyorum
Bana da folbiol yazmıştı doktor, ben de değiştirmek istiyorum. 5mg çünkü epey fazla.

Benim hep ağrılar oluyordu canım.Hatta erkek bebek daha kemikli boy olduğu için sende de olacaktır zaten.Şu gebelik takviminde ne yazıyorsa o ara onu yaşamış oluyorum cidden çok iyi.👍Bikaç gündür kaburga ağrısı çekiyorum takvimim de de belirtmiş.Sabaha kadar bi kanepe bi yatak bi yer yatağı geziniyorum. Wc, en son tv açıyorum ne zaman dalarsam uykuya..😂🙄
Valla cnm başından beri cok agrim olmadi açıkçası ama su siralar cogaldi iyice, ya kıyamam Allah yardımcın olsun, ah o wc sorma daha simdiden ben geceleri kalkıyorum kac kez, arkadaşa diyorum, sen yandın doğuma yakın orda uyursun diyor 😀

Bana da folbiol yazmıştı doktor, ben de değiştirmek istiyorum. 5mg çünkü epey fazla.
Aynen ilk 4mg yeterli diyorlar da bakalım araştırıyorum . Benim folactive iyiydi içinde b12 iyıt Demir vs de vardı ama ben geçmişim kötü olunca onu bile görmek istemiyorum 😓

X