Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yap tabıkı, garantiye alıyorsun catlamasını

Ben ilk kullanışımda hamile kaldım inşallah sana da öyle olur yaptır gitsin kuzum

Her doktor farklı galiba. Her zaman bu ihtimal var ve bazı doktorlar her ihtimali pat pat söylüyorlar. Bende 6+0 da gittim benim de sadece yolk sac vardı. Doktor hiç takılmadı bile bir hafta sonra kalbi için gel dedi. Bende kesenin ölçüsünü vs. sordum söylemedi.Söylemedi diye kendi kendime kızdım ama söylese de takacak bi şey bulurdum bende iyi ki de söylememiş dedim sonradan.Belki yine duyamıcam orasını Allah bilir ama öyle bi şey söylemek için çok erken bence.

Bugün başka bir doktora gittim kalp atışını ve bebeği gördük çok şükür. Sadece üç gün geriden geliyor ama kalbi atıyordu Allah'a şükürler olsun

Kızlar az önce doktordan geldim başka bir doktora gittim kalp atışını ve bebeği gördük çok şükür. Henüz 3 mm ama pıt pıt atıyordu kalbi Allahim herkese yaşatsın bu duyguyu ve bizi iyi doktorlarla karşılaştırsın. İnşallah sağlıkla devam eder dua edin :) Sohrab burcusami madamseker L Lalalala1 Teneffus Zili

Rabb'im bağışlasın canım maşallah şükür o minnacık kalbi atıyor Rabb'im dogurmasini da nasip etsin inşallah

İğneyi vuruldum inşallah vesile olur
Kızlar birkaç sorum daha var kusura bakmayın
Doktor yarın akşam ilişki olsun sonraki günlerde de 2 günde 1 olsun dedi. Forumda okuduğumda saati saatine oluyordu sanki kızlar siz nasıl değerlendirmiştiniz??

bir de bu duphatsonun bir yan etkisi var mı? Onu neden vermiş olabilir tam anlayamadım onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…