Yap tabıkı, garantiye alıyorsun catlamasınıKızlar merhaba ben şimdi kendi doktorum izinli olduğu için başka bir doktora geldim yumurtlama ne durumda diye bakması için. Baya ilgilendi doktor. Baktık 18 mm gibi yumurta var rahim kalınlığı da iyi bunu değerlendirelim çatlatma iğnesi al eczaneden gel hemşireler yapsın dedi. Şimdi gidip alıcam. Sordum bir yan etkisi var mı çatlamasını bekleyeyim mi kendim diye. Yapalım iğneyi daha iyi olur dedi. Bir de duphaston verdi progesteron için gibi bir şey dedi onu tam anlamadım. İğneyi yaparak iyi bir şey mi yapıyorum acil yardım hiç kullanmadım
Evet o söz doğru insalalh olacsk canim sabir 9 gün
Allahımmm kocaman amiinnAmin insalalh ikizleri olur bir erkek bir kız
Ben ilk kullanışımda hamile kaldım inşallah sana da öyle olur yaptır gitsin kuzumKızlar merhaba ben şimdi kendi doktorum izinli olduğu için başka bir doktora geldim yumurtlama ne durumda diye bakması için. Baya ilgilendi doktor. Baktık 18 mm gibi yumurta var rahim kalınlığı da iyi bunu değerlendirelim çatlatma iğnesi al eczaneden gel hemşireler yapsın dedi. Şimdi gidip alıcam. Sordum bir yan etkisi var mı çatlamasını bekleyeyim mi kendim diye. Yapalım iğneyi daha iyi olur dedi. Bir de duphaston verdi progesteron için gibi bir şey dedi onu tam anlamadım. İğneyi yaparak iyi bir şey mi yapıyorum acil yardım hiç kullanmadım
Her doktor farklı galiba. Her zaman bu ihtimal var ve bazı doktorlar her ihtimali pat pat söylüyorlar. Bende 6+0 da gittim benim de sadece yolk sac vardı. Doktor hiç takılmadı bile bir hafta sonra kalbi için gel dedi. Bende kesenin ölçüsünü vs. sordum söylemedi.Söylemedi diye kendi kendime kızdım ama söylese de takacak bi şey bulurdum bende iyi ki de söylememiş dedim sonradan.Belki yine duyamıcam orasını Allah bilir ama öyle bi şey söylemek için çok erken bence.Canım az önce kontrolden geldim. Sat a göre 6+2 olması gerekirken 5+6 çıktı. Arada çok fark yok ama kese 16mm olmasına rağmen yolk var ama bebek yok. Başka bir doktora daha gittim o da aynı şeyleri söyledi ve bebeği görmemiz gerekirdi muhtemelen boş gebelik dediEğer haftaya kadar bebek ve kalp atışı gorunmezse haftaya kürtaj olman gerek dedi. Yine mi aynı şeyleri yaşayacağım ne olur bişey söyleyin çok yoruldum ((
Peki şu büyüklükte yapmak ile daha büyümesini beklemek arasında fark var mı? Doktor hemen yapalım dedi. Ay heyecan yaptımYap tabıkı, garantiye alıyorsun catlamasını
Bugün başka bir doktora gittim kalp atışını ve bebeği gördük çok şükür. Sadece üç gün geriden geliyor ama kalbi atıyordu Allah'a şükürler olsunHer doktor farklı galiba. Her zaman bu ihtimal var ve bazı doktorlar her ihtimali pat pat söylüyorlar. Bende 6+0 da gittim benim de sadece yolk sac vardı. Doktor hiç takılmadı bile bir hafta sonra kalbi için gel dedi. Bende kesenin ölçüsünü vs. sordum söylemedi.Söylemedi diye kendi kendime kızdım ama söylese de takacak bi şey bulurdum bende iyi ki de söylememiş dedim sonradan.Belki yine duyamıcam orasını Allah bilir ama öyle bi şey söylemek için çok erken bence.
YaaaaBen ilk kullanışımda hamile kaldım inşallah sana da öyle olur yaptır gitsin kuzum
Büyüklüğü gayet iyi, tüp bebekte de o büyüklükte vuruyoruzPeki şu büyüklükte yapmak ile daha büyümesini beklemek arasında fark var mı? Doktor hemen yapalım dedi. Ay heyecan yaptım
Yaa bız doktorlardan daha iyi biliyoruz yeminleBugün başka bir doktora gittim kalp atışını ve bebeği gördük çok şükür. Sadece üç gün geriden geliyor ama kalbi atıyordu Allah'a şükürler olsun
HerzamanKızlar az önce doktordan geldim başka bir doktora gittim kalp atışını ve bebeği gördük çok şükür. Henüz 3 mm ama pıt pıt atıyordu kalbi Allahim herkese yaşatsın bu duyguyu ve bizi iyi doktorlarla karşılaştırsın. İnşallah sağlıkla devam eder dua edin :)Sohrab burcusami madamseker L Lalalala1 Teneffus Zili
Aynen yeminle burası olmasa zaten hepten kafayı yerdim dünden beri yeminle. Allah razı olsun canım inşallah şimdi senden güzel haberler bekliyoruz hayırlısıylaYaa bız doktorlardan daha iyi biliyoruz yeminlegözün aydın canım
Çok teşekkür ederim canım sohrabBüyüklüğü gayet iyi, tüp bebekte de o büyüklükte vuruyoruz
Ay çok sevindim ne güzelBugün başka bir doktora gittim kalp atışını ve bebeği gördük çok şükür. Sadece üç gün geriden geliyor ama kalbi atıyordu Allah'a şükürler olsun
İnşallahh canımmAynen yeminle burası olmasa zaten hepten kafayı yerdim dünden beri yeminle. Allah razı olsun canım inşallah şimdi senden güzel haberler bekliyoruz hayırlısıyla
Rabb'im bağışlasın canımKızlar az önce doktordan geldim başka bir doktora gittim kalp atışını ve bebeği gördük çok şükür. Henüz 3 mm ama pıt pıt atıyordu kalbi Allahim herkese yaşatsın bu duyguyu ve bizi iyi doktorlarla karşılaştırsın. İnşallah sağlıkla devam eder dua edin :)Sohrab burcusami madamseker L Lalalala1 Teneffus Zili
Canım doktor iyi ilgilenmiş seninelnYaaaadoktor da olumlu konuştu inşallah yarebbim amin