Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İğneyi vuruldum inşallah vesile olur 🙏
Kızlar birkaç sorum daha var kusura bakmayın 🤦🏼‍♀️
Doktor yarın akşam ilişki olsun sonraki günlerde de 2 günde 1 olsun dedi. Forumda okuduğumda saati saatine oluyordu sanki kızlar siz nasıl değerlendirmiştiniz??

bir de bu duphatsonun bir yan etkisi var mı? Onu neden vermiş olabilir tam anlayamadım onu
En gec 36 saat sonra yumurtan salıncak canım, o yuzden yarın gece ye denk gelıyor ilişki saatin..
Duphaston, progestan içeriyor, eger dollenme olursa bebegın tutunması a yardımcı olacak, dollenme olmazsa da adet olmanı saglayacak güzel bir ilac..
Doktorun emin adımlarla ilerliyor, sevdım 👍🏻🙂

Ya canım 😔 ne olursa olsun insan unutmuyor demek, bak benim iki çocuğum da var ama onu yeri kurduğumuz bağ apayrı 🥰İnşallah cennetinde görmeyi hak ederiz 🥰karnındaki sağlıkla kucağına gelsin canım, nasılsın daha iyi misin artık baktım da epeyce büyümüş kuzucuk, erkek çocukları çok anneci olur 🥰demedi deme

İnşallah canım inşallah, siz hamişler in duası kabul olur, dualarınızda unutmayın bizleri🤲sizin minnoşlarda sağlıkla gelsin inşallah🥰sen nasılsın, hamileliğin nasıl gidiyor, şükür sonuçların da iyiymiş sevindim senin adına🥰
Öyle cnm benim de ilk gözagrimdi elifim, her ultrasona girdiğimde gözlerim doluyor hep.. Amin insallah amin oğlumu sağlıkla kucağıma alirim, kizimla da cennette bulusurum.. Bulantilarim eskiye oranla azaldı cok şükür cnm daha iyiyim, cok şükür oğlum da iyi büyüyor💙darısı başına inşallah cnm.. Ya bağlı olması güzel elbet ama calisicam ya zor olucak bizim icin, artık ağlarız ikimiz de ben okula giderken 😀

Kızlar az önce doktordan geldim başka bir doktora gittim kalp atışını ve bebeği gördük çok şükür. Henüz 3 mm ama pıt pıt atıyordu kalbi Allahim herkese yaşatsın bu duyguyu ve bizi iyi doktorlarla karşılaştırsın. İnşallah sağlıkla devam eder dua edin :) Sohrab Sohrab burcusami burcusami @madamseker L Lalalala1 Teneffus Zili Teneffus Zili
Ay maşallah cnm cok sevindim ya boşuna strese sokmuş seni diğer doktorun💞sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah

Bugün başka bir doktora gittim kalp atışını ve bebeği gördük çok şükür. Sadece üç gün geriden geliyor ama kalbi atıyordu Allah'a şükürler olsun
Canım çok çok sevindim. Bir doktorla kalmamak lazım kesinlikle. Sağlıkla büyüsün minik

Canım doktor iyi ilgilenmiş senineln 🤗 yap iğneyi Allah büyük insalalh senden de güzel müjdeli haberi alırız 🤲🙏♥️

En gec 36 saat sonra yumurtan salıncak canım, o yuzden yarın gece ye denk gelıyor ilişki saatin..
Duphaston, progestan içeriyor, eger dollenme olursa bebegın tutunması a yardımcı olacak, dollenme olmazsa da adet olmanı saglayacak güzel bir ilac..
Doktorun emin adımlarla ilerliyor, sevdım 👍🏻🙂
Evet kızlar ben de sevdim detaylıca konuştuk. Vallahi doktordan değil sizden onay alınca emin oluyorum kullanacağım ilaçlardan da. Çok teşekkür ederim burası olmasa kaparım bilmiyorum 😌

Kızlar az önce doktordan geldim başka bir doktora gittim kalp atışını ve bebeği gördük çok şükür. Henüz 3 mm ama pıt pıt atıyordu kalbi Allahim herkese yaşatsın bu duyguyu ve bizi iyi doktorlarla karşılaştırsın. İnşallah sağlıkla devam eder dua edin :) Sohrab Sohrab burcusami burcusami @madamseker L Lalalala1 Teneffus Zili Teneffus Zili
Canııım bak ne güzel etmişsin başka doktora giderek, kesinlikle tek doktor ile yetinmemek lazım bu gibi durumlarda. Bırakmadı anneciğini küçük bebek baksana🧿🙏

Kızlar merhaba ben şimdi kendi doktorum izinli olduğu için başka bir doktora geldim yumurtlama ne durumda diye bakması için. Baya ilgilendi doktor. Baktık 18 mm gibi yumurta var rahim kalınlığı da iyi bunu değerlendirelim çatlatma iğnesi al eczaneden gel hemşireler yapsın dedi. Şimdi gidip alıcam. Sordum bir yan etkisi var mı çatlamasını bekleyeyim mi kendim diye. Yapalım iğneyi daha iyi olur dedi. Bir de duphaston verdi progesteron için gibi bir şey dedi onu tam anlamadım. İğneyi yaparak iyi bir şey mi yapıyorum acil yardım hiç kullanmadım😅😅
Yaaa valla çook çok umutlandım Eylül ayı bişe iyi gelsin lütfen🤲🙏🧿

İğneyi vuruldum inşallah vesile olur 🙏
Kızlar birkaç sorum daha var kusura bakmayın 🤦🏼‍♀️
Doktor yarın akşam ilişki olsun sonraki günlerde de 2 günde 1 olsun dedi. Forumda okuduğumda saati saatine oluyordu sanki kızlar siz nasıl değerlendirmiştiniz??

bir de bu duphatsonun bir yan etkisi var mı? Onu neden vermiş olabilir tam anlayamadım onu
Hayırlı olsun canım inşallah 15 gün sonra güzel haberlerini alırız. İğneden 36 saat sonra ilk ilişki demişti doktor bana ondan sonra da gün aşırı yani bir gün dolu bir gün boş şeklinde bir hafta devam edin demişti. Benim tutmadı o ay ama iki ay sonra kendiliğinden oldu nasip işte. Duphaston da rahim duvarını kalınlaştırarak bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyor. Gebelik olusmazsa da adet olmanı sağlıyor. Yan etkisini pek görmedim

Sohrab benim 21 mm yedi kontrole gittiğimde benimki fazla mı büyümüş oluyor o zaman ya? 12. Günümde gitmiştim ben Engin bilgilerine ihtiyacım var 🙂
Benim iğne kullandığım ay 17mm Ken iğneyi yaptırdı doktor ama o ay kistlesti yani erken yaptırmıştı. Sonraki ay iğnesiz takip etti 23 mm oldu ve ertesi gün yumurtlama testi de pik oldu yani 23-24 mm arası çatladı. Bende senin gibi çok araştırdım ve büyük gibime geldi ama herkeste farklı oluyor sanirim

Canııım bak ne güzel etmişsin başka doktora giderek, kesinlikle tek doktor ile yetinmemek lazım bu gibi durumlarda. Bırakmadı anneciğini küçük bebek baksana🧿🙏
Canım iki doktora gittim zaten bu üçüncü oldu😐 neyse önemli değil miniğim iyi olsun da hiç biri gözümde değil:))

Benim iğne kullandığım ay 17mm Ken iğneyi yaptırdı doktor ama o ay kistlesti yani erken yaptırmıştı. Sonraki ay iğnesiz takip etti 23 mm oldu ve ertesi gün yumurtlama testi de pik oldu yani 23-24 mm arası çatladı. Bende senin gibi çok araştırdım ve büyük gibime geldi ama herkeste farklı oluyor sanirim
Ay benim de kistleşmez inşallah küçükken vuruldu diye. İnternette 16 mm sonrası vurulur yazıyor ama herkeste farklı oluyor galiba dediğin gibi. Peki 36 saat sonra salınıyor ya yumurta o saate kadar büyümeye devam mı ediyor canım yoksa kaç mm de yapıldıysa o şekilde mi çatlıyor

Tatlım ben küçük mü diyorum sen büyük mü😅 kızlar daha iyi bilgi verir ama çok güzel bir boyut 21 mm 💓
Yaaa biz çok fenayız bize yaranılmaz illa bi kurt düşüyor içimize😂😂😂
Ben şu sonucu çıkarıyorum artık, olacak olan oluyor olmayacak olan da ne yapsan olmuyot kafayı yicez düşünmekten 😂 ah canım senin gibi bize de nasip olsa bu eylülde. O kadar çok istiyorum ki.🧿

Sohrab benim 21 mm yedi kontrole gittiğimde benimki fazla mı büyümüş oluyor o zaman ya? 12. Günümde gitmiştim ben Engin bilgilerine ihtiyacım var 🙂
Estağfurullah canım 🙂
23 ten sonrası sıkıntı canım, kiste dönüşme ihtimali yüksek oluyor, yapısı bozulmaya baslıyor.. 21 de çok güzel 🥰

Estağfurullah canım 🙂
23 ten sonrası sıkıntı canım, kiste dönüşme ihtimali yüksek oluyor, yapısı bozulmaya baslıyor.. 21 de çok güzel 🥰
Oh sağol canım benim. Ya ufacık bir şey aklımı karıştırıp modumu düşürüyor bazen🥲 bir kese kist yaşayınca tedirgin oluyorum.

Bugün başka bir doktora gittim kalp atışını ve bebeği gördük çok şükür. Sadece üç gün geriden geliyor ama kalbi atıyordu Allah'a şükürler olsun
Kız sana demedik mi😍 boşuna yedin kendini, birazcık erken gitmiştin belliydi zaten🤗 sağlıkla devam etsin inşallah. Şuan kaç görünüyor ultrason da? Bebişin büyüklüğü ne kadar?

Teneffus Zili Teneffus Zili canim gittin mi doktora nasilsiniz?
Teşekkür ederim sorduğun için.❤️Gittim canım maalesef çok tuhaf bir Dr. a denk geldim.Bebek hakkında hiç bir bilgi vermedi.Tek söylediği suyu iyi.Virüs atlattım bebeğimi merak ettim dedim 5 dk. boyunca sorguya çekildim karantinadan kaçmışım gibi bi muamele gördüm.🤷‍♀️Beni çok üzdü bu.Neden 20 gün boyunca karantinada değilmişiz yanındaki hemşireye söylüyor ben uzanmıştım.Tabi ben kalkıp çıkardım ama fevri davranmamak için kendimi çok frenliyorum n'apalım çocuğumuz için böylelerine katlanmak zorunda kalıyoruz.😐Ben biz öyle biri değiliz bilinçliyiz dedim.Kovid geçiren gebeler vebalı gibi ben öyle hissettim.Bana sen herşeyi çok iyi biliyorsun ya diyo sırf kendimi savundum diye abuk subuk ithamlarına karşı.Baktım ama ultrason kağıdına kilosu güzel maşallah.Boyu mu biraz geride gibiydi 3,4 gün falan. Sırf ne olur ne olmaz diye devlette de girişim olsun diye gitmek istemiştim halbuki.Dün tetanoz aşımı da olmuştum 4,5 kilo almışım. Aile hekimim melek gibi bir Dr.çok ilgili keşke hep böyleleriyle karşılaşsak. Sen nasılsın? Kaç kilo aldın? 🥰

X