Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar içinizde prolaktin için dostinex kullanan oldu mu ilacı dün akşam yatmadan attım tüm gün bişey yoktu ama artık her kalkmışım baş dönmesi, baş ağrısı zaten zirve halsizlik yaptı bu ilaçtan mı ki acaba

Vala hamile olamam ama şuan ben bile aşerdim insana işkence ya acıkıyorum ben de okula başladım karantinamız kısa sürdü ülkemiz garip değil mi sohrab
Bugun 3 ogrencı temaslıydı.. Anne baba pozıtıf, yanı bu cocuklar dun okuldaydı, Baska ailelere tasımadıgı ne malum.. , tüm köyün karantınası bıttı mı

Ben kullandım ama 3 yıl onceydı, yan etkılerını hatırlamıyorum kuzum

Ayy canım ya çok sevindim insalalh tutunurlar biricik annelerini uzmezler bırakmazlar bende çok heyecanlandım ya 10 gün sonra insalalh müjdeli haberi alırız çok dua ettim insalalh herşey yolunda gider diye şükür bebişlerin aldın hayırlısı olsun canım dört gözle bekliyoruz 18 Eylül u

Bugun 3 ogrencı temaslıydı.. Anne baba pozıtıf, yanı bu cocuklar dun okuldaydı, Baska ailelere tasımadıgı ne malum.. , tüm köyün karantınası bıttı mı
Ne oldu da kalktı anlamadık hatta daha uzayacaktı belki de ama okul açıldı herkes dışarda umarım sorun olmaz servis şoförü maske takmadan gelmiş ben maske verdin artık söyleniyordu

Saol canım benım senın doguma denk getıremedım

Saol canım benım senın doguma denk getıremedım
Birşey olmaz insalalh pozitif olurda bende onlar için dua ederim hep sağlıklı olsunlar gelissinler diye arada 5 gün var daha taze minnacık olurlar o zaman onlar inşallah hayırlısı ile güzel gelişir sağlıklı olurlar

Ayy agzın bal yesın emi haklısın kan testıyle bıtmıyor kı, ınsallah saglıcakla ılerlerler

Merhaba bir şey soracağım ben 16 ağustosta 5 haftalık düşük yaptım kendiliğinden düştü beş altı gün sürdü kanama doktora gittim rahim tertemiz dedi biz kanama bittikten sonra ilişkiye girdik gün aşırı eşimle düşük yapalı yani kanamayla birlikte toplam 21 gün oldu bugün ve kasık ağrım varbir de afedersiniz gaz var adet tarihim ne zaman bilmiyorum sizce hamile kalma ihtimalim var mı bir de ne zaman test yapmalıyım?

Aaa ne güzel kuzum inşallah olur senin de zorlukları var tabi ama allah isteyen herkese versin
Harika ayyy ne güzel bir duygudur hayırlı da evlat olsunlar Sağlıkla devam eder hamileliğin sen ferah tut içini maşallah
Çok sağ ol canım benim hepimiz sağlıkla bebişlerimize kavuşalım inşallah

Kızlar günaydın söylemeyi unuttum dün doktoruma sordum 3 ayı geçti diye aşı olabilirsin ben öneriyorum dedi hemen gittim biontech oldum. Bu aralar hamilelerle ilgili kötü haberler var dayanamadım. İnşallah sorun olmaz. Bir tek kolum çürümüş gibi çok ağrıyor ama herkeste olmuş sanırım o. Ateş henüz yok. Gece biraz zor oldu üstüne yatmamak için sürekli uyandım. Bir de heterozigot pıhtılaşma genim vardı doktor gerek yok ama için rahat etsin diye istiyorsan en düşük doz ecopirin kullanabilirsin demişti. Sonra da kanamanı arttırır 3 aydan sonra başlayalım demişti. Başlattı onu da. Ha-ri sen de kullanman lazım diyordun pai heterozigot için bak için rahat etsin kuzum

Ben heterozigot diye telaş ediyordum ama bu aya kadar geldi minikler şükür sen yine de kendini takip et kanama vs olmasın da, Allahım aşı oldun mu Allahtan ilk doz cidden kol ağrısı ile geçiyor ama dediğin gibi gece üzerine yatırmıyor resmen inşallah 2.doz da öyle geçer

Benim büyük oğlum ikş isimli, isimlerinden biri Aras, anlamını ben çok araştırdım, benim değil eşimin istediği isimdi, onunda hikayesi anısı var diye ses etmedim, biz nişanlıydık askere gitmişti eşim, Aras nehrinde nöbet tutardı, o zaman hep söylerdi bir oğlum olursa Aras koyalım adını diye, bizim hikayemiz bu, at kılından ziyade...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…