Bugun 3 ogrencı temaslıydı.. Anne baba pozıtıf, yanı bu cocuklar dun okuldaydı, Baska ailelere tasımadıgı ne malum..Vala hamile olamam ama şuan ben bile aşerdiminsana işkence ya acıkıyorum ben de okula başladım karantinamız kısa sürdü ülkemiz garip değil mi sohrab
Ben kullandım ama 3 yıl onceydı, yan etkılerını hatırlamıyorum kuzumKızlar içinizde prolaktin için dostinex kullanan oldu muilacı dün akşam yatmadan attım tüm gün bişey yoktu ama artık her kalkmışım baş dönmesi, baş ağrısı zaten zirve halsizlik yaptı bu ilaçtan mı ki acaba
Baktım da ondanmış Allahtan sadece 2 tane kullanacağım başka yokBen kullandım ama 3 yıl onceydı, yan etkılerını hatırlamıyorum kuzum
Evet evet mınıcık bıseydı hemen dusuruyorBaktım da ondanmış Allahtan sadece 2 tane kullanacağım başka yok
Ayy canım ya çok sevindim insalalh tutunurlar biricik annelerini uzmezler bırakmazlarSelamlar, bebişleri aldım geldim
Tam olarak 15. 15 te verdıler, bıraz gecıktı, ancak eve gelebıldık, sımdı yatıyorum
Merak eden soran herkese cok ama cok tesekkur ederıminşalllah rabbim yüzümüzü güldürür
Çok geçmiş olsun kuzum. İşle birlikte kafan da dağılır hem :)
Çok teşekkür ederimÇok şükür canım, gözün aydın
Ne oldu da kalktı anlamadık hatta daha uzayacaktı belki de ama okul açıldı herkes dışarda umarım sorun olmaz servis şoförü maske takmadan gelmiş ben maske verdin artık söyleniyorduBugun 3 ogrencı temaslıydı.. Anne baba pozıtıf, yanı bu cocuklar dun okuldaydı, Baska ailelere tasımadıgı ne malum.., tüm köyün karantınası bıttı mı
Saol canım benım senın doguma denk getıremedımAyy canım ya çok sevindim insalalh tutunurlar biricik annelerini uzmezler bırakmazlarbende çok heyecanlandım ya 10 gün sonra insalalh müjdeli haberi alırız çok dua ettim insalalh herşey yolunda gider diye şükür bebişlerin aldın hayırlısı olsun canım dört gözle bekliyoruz 18 Eylül u
O da ne cesaret oyle bı yere maskesız gelmısNe oldu da kalktı anlamadık hatta daha uzayacaktı belki de ama okul açıldı herkes dışarda umarım sorun olmaz servis şoförü maske takmadan gelmiş ben maske verdin artık söyleniyordu
Hep öyle artık . Sizlerde çok dikkat edinO da ne cesaret oyle bı yere maskesız gelmıs
Öyle canım, herkes temaslı gıbı hıssedıyorum zatenHep öyle artık . Sizlerde çok dikkat edinbilip bilmeden temaslı değil hasta ya da değil bilmeden iç içeyiz
Birşey olmaz insalalh pozitif olurda bende onlar için dua ederim hep sağlıklı olsunlar gelissinler diye arada 5 gün var daha taze minnacık olurlar o zaman onlarSaol canım benım senın doguma denk getıremedım
Ayy agzın bal yesın emiBirşey olmaz insalalh pozitif olurda bende onlar için dua ederim hep sağlıklı olsunlar gelissinler diye arada 5 gün var daha taze minnacık olurlar o zaman onlarinşallah hayırlısı ile güzel gelişir sağlıklı olurlar
Aaa ne güzel kuzum inşallah olur senin de zorlukları var tabi ama allah isteyen herkese versinCanııım o kadar sevindim ki, bizim ailemizde de ikizler var annem kardeşimle bana hep sizden birinin ikizleri olacak derdi. Ah ne güzel olsa keşke:) hem de bir kız bir erkek, bir taşla iki kuş hem ikiz hem bir kız bir erkek
Çok sağ ol canım benimHarikaayyy ne güzel bir duygudur hayırlı da evlat olsunlar Sağlıkla devam eder hamileliğin sen ferah tut içini maşallah
Bak sen vazgeçmişsin en azından benim kuzenim de oğluna iki isim koydu biri aras kulağa hoş geliyor diye anlamına takılmadı hiç tercih meselesiEvet oğlum için düşünmüştük ama Aras ın anlamını duyunca ben de vazgeçmiştim.
Ben heterozigot diye telaş ediyordum ama bu aya kadar geldi minikler şükürKızlar günaydınsöylemeyi unuttum dün doktoruma sordum 3 ayı geçti diye aşı olabilirsin ben öneriyorum dedi hemen gittim biontech oldum. Bu aralar hamilelerle ilgili kötü haberler var dayanamadım. İnşallah sorun olmaz. Bir tek kolum çürümüş gibi çok ağrıyor ama herkeste olmuş sanırım o. Ateş henüz yok. Gece biraz zor oldu üstüne yatmamak için sürekli uyandım. Bir de heterozigot pıhtılaşma genim vardı doktor gerek yok ama için rahat etsin diye istiyorsan en düşük doz ecopirin kullanabilirsin demişti. Sonra da kanamanı arttırır 3 aydan sonra başlayalım demişti. Başlattı onu da. Ha-ri sen de kullanman lazım diyordun pai heterozigot için bak için rahat etsin kuzum
Benim büyük oğlum ikş isimli, isimlerinden biri Aras, anlamını ben çok araştırdım, benim değil eşimin istediği isimdi, onunda hikayesi anısı var diye ses etmedim, biz nişanlıydık askere gitmişti eşim, Aras nehrinde nöbet tutardı, o zaman hep söylerdi bir oğlum olursa Aras koyalım adını diye, bizim hikayemiz bu, at kılından ziyade...Kıta olması kötü bir şey değil ki kuzey güney koyuyorlar onlar da yön mesela ya da benim çok şaşırdığım aras var at kılı demekmiş böyle isimler varken asya gayet güzel ve anlamlı bilmeyenlere de anlamını öğretirsiniz