Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok geçmiş olsun canmKızlar negatif çıktım yarın iş başı okula çok şükür atlattım. Rabbim kimseye yaşatmasın
İnşallah bakalım hasta olsam daha kötü olur diye oldum artık aşımıBen heterozigot diye telaş ediyordum ama bu aya kadar geldi minikler şükür sen yine de kendini takip et kanama vs olmasın da, Allahım aşı oldun mu Allahtan ilk doz cidden kol ağrısı ile geçiyor ama dediğin gibi gece üzerine yatırmıyor resmen inşallah 2.doz da öyle geçer
Güzelmiş hikayesi canım tercih meselesi diye ondan dedim ben senin çocuğunun adı olduğunu bilemem tabiki. Kuzenimin çocuğunun da iki adı var biri aras ama böyle bir hikayeleri yok. Ne demek olduğunu da ondan öğrendim. Kendi de diyor at kılı demek ama benim kulağıma hoş geldi koydum diye ondan dedim. Yazdım hatta yukarıda. Kusura bakmaBenim büyük oğlum ikş isimli, isimlerinden biri Aras, anlamını ben çok araştırdım, benim değil eşimin istediği isimdi, onunda hikayesi anısı var diye ses etmedim, biz nişanlıydık askere gitmişti eşim, Aras nehrinde nöbet tutardı, o zaman hep söylerdi bir oğlum olursa Aras koyalım adını diye, bizim hikayemiz bu, at kılından ziyade...
Aman aman dikkat etİnşallah bakalım hasta olsam daha kötü olur diye oldum artık aşımı
Güzelmiş hikayesi canım tercih meselesi diye ondan dedim ben senin çocuğunun adı olduğunu bilemem tabiki. Kuzenimin çocuğunun da iki adı var biri aras ama böyle bir hikayeleri yok. Ne demek olduğunu da ondan öğrendim. Kendi de diyor at kılı demek ama benim kulağıma hoş geldi koydum diye ondan dedim. Yazdım hatta yukarıda. Kusura bakma
Amin inşallah canımAyy agzın bal yesın emi haklısın kan testıyle bıtmıyor kı, ınsallah saglıcakla ılerlerler
Ayy ne kadar güzel tutmuşy maşallah Allah bağışlasın canım ne güzel iki farklı cinsiyeti yasacnn Rabb'im bağışlasın miniklerini sana @sohrap sağ olsun cinsiyetlerimizi hep doğru tahmin etti darısı onun başına inşallah bizde onun için tahminlerde bulunuruz konuşuruz eşin nasıl sevinmiştim Rabb'im sağlık şifa versin kuzucuklarina sana bağışlasın inşallahSohrab dualarımız seninle fıstığım bebişlerin sıkıca tutunsun annişine sağlıkla gelsin inşallahhhh amiiiinnn
Kızlar benim de güzel haberlerim var sabah erkenden çıkmış fetal dna testi sonucum doktora da yetişti bebişler iyi çok şükür 14 haftalıklar ve cinsiyetler bir kız bir erkekmiş iki kız diye tahmin etmişti ama bir de baktık birinin pipisi var zaten dna sonucumda da bir kız bir erkek inşallah sağlıkla doğduklarını da görürüm
Ahh canım benim ne kadar sevindim, ne şanslısın maşallah sağlıcakla sürsün kuzum benimSohrab dualarımız seninle fıstığım bebişlerin sıkıca tutunsun annişine sağlıkla gelsin inşallahhhh amiiiinnn
Kızlar benim de güzel haberlerim var sabah erkenden çıkmış fetal dna testi sonucum doktora da yetişti bebişler iyi çok şükür 14 haftalıklar ve cinsiyetler bir kız bir erkekmiş iki kız diye tahmin etmişti ama bir de baktık birinin pipisi var zaten dna sonucumda da bir kız bir erkek inşallah sağlıkla doğduklarını da görürüm
Önemli değil canım, amelleri de güzel olsun inşallahİnşallah bakalım hasta olsam daha kötü olur diye oldum artık aşımı
Güzelmiş hikayesi canım tercih meselesi diye ondan dedim ben senin çocuğunun adı olduğunu bilemem tabiki. Kuzenimin çocuğunun da iki adı var biri aras ama böyle bir hikayeleri yok. Ne demek olduğunu da ondan öğrendim. Kendi de diyor at kılı demek ama benim kulağıma hoş geldi koydum diye ondan dedim. Yazdım hatta yukarıda. Kusura bakma
Ya evet pek yazamıyorum, ama çoğu şeyi okuyorum, doktora gittiğiniz günlerde duamı ediyorum sizler için, hastalandığınızda aynı şekilde, biraz inzivaya çekildim aslında 2 ay köydeydik, geldik okul başladı o kadar yoğun geçiyor ki, bazen günler yetmiyor, birde ilk defa bu ay başladık artık bebek çalışmalarına, hayırlısı olur inşallah bizim içinde sağlıklı olur Senin ikizlere acayip sevindim, birde şimdi okudum biri kız bir erkekmiş sağlıkla doğsun minik kuşlar küçük oğlum anasınıfına başladı, orada ikiz var bir kız bir erkek, öyle tatlılar ki, elleri hiç ayrılmıyor hep beraberler birbirlerini nasıl kollayıp koruyorlar anlatamamHejaR12 bu arada nasılsın canım bayadır yazmıyordun sanki?
En güzel zamanda gelsin inşallah bebeğin cnm benim için de bu ay cok hüzünlü, 16 sinda melek kizimi kaybettiğim tam bi sene dolucak..Önemli değil canım, amelleri de güzel olsun inşallah
Ya evet pek yazamıyorum, ama çoğu şeyi okuyorum, doktora gittiğiniz günlerde duamı ediyorum sizler için, hastalandığınızda aynı şekilde, biraz inzivaya çekildim aslında 2 ay köydeydik, geldik okul başladı o kadar yoğun geçiyor ki, bazen günler yetmiyor, birde ilk defa bu ay başladık artık bebek çalışmalarına, hayırlısı olur inşallah bizim içinde sağlıklı olur Senin ikizlere acayip sevindim, birde şimdi okudum biri kız bir erkekmiş sağlıkla doğsun minik kuşlar küçük oğlum anasınıfına başladı, orada ikiz var bir kız bir erkek, öyle tatlılar ki, elleri hiç ayrılmıyor hep beraberler birbirlerini nasıl kollayıp koruyorlar anlatamam
Ben birazda hüzünlüyüm aslında bu ay, herşey yolunda gitseydi doğumum bu ay olacaktı...
Çok sağ ol canım benimmm sohrab süper bu konuda doktordan bile iyi biliyor eşim anneler babalar delirdi tabi mutluluktan eşim tek çocuk bide kardeşi yok çok sevindi kardeş olacaklar diyeAyy ne kadar güzel tutmuşy maşallah Allah bağışlasın canım ne güzel iki farklı cinsiyeti yasacnn Rabb'im bağışlasın miniklerini sana @sohrap sağ olsun cinsiyetlerimizi hep doğru tahmin etti darısı onun başına inşallah bizde onun için tahminlerde bulunuruz konuşuruz eşin nasıl sevinmiştim Rabb'im sağlık şifa versin kuzucuklarina sana bağışlasın inşallah
Çok teşekkür ederim amin kuzummAhh canım benim ne kadar sevindim, ne şanslısın maşallah sağlıcakla sürsün kuzum benim
İnşallah güzel olur canım senin için de herşey Benim de 3 aylık olacaktı bile insan unutmuyor tabi ama hayat devam ediyor güzel şeyler olur da umutla dolarsın inşallahhÖnemli değil canım, amelleri de güzel olsun inşallah
Ya evet pek yazamıyorum, ama çoğu şeyi okuyorum, doktora gittiğiniz günlerde duamı ediyorum sizler için, hastalandığınızda aynı şekilde, biraz inzivaya çekildim aslında 2 ay köydeydik, geldik okul başladı o kadar yoğun geçiyor ki, bazen günler yetmiyor, birde ilk defa bu ay başladık artık bebek çalışmalarına, hayırlısı olur inşallah bizim içinde sağlıklı olur Senin ikizlere acayip sevindim, birde şimdi okudum biri kız bir erkekmiş sağlıkla doğsun minik kuşlar küçük oğlum anasınıfına başladı, orada ikiz var bir kız bir erkek, öyle tatlılar ki, elleri hiç ayrılmıyor hep beraberler birbirlerini nasıl kollayıp koruyorlar anlatamam
Ben birazda hüzünlüyüm aslında bu ay, herşey yolunda gitseydi doğumum bu ay olacaktı...
Ne güzel bayram havası Sohrab usta oldu bu işte maşallah darısı onun başına insalalh eşin için de çok sevindim ne güzel iki çocuğu kardeş aynı anda dogscsklar buyuyecekelr kardeşçe yalnızlık bilmecek masallah nazar değmesin insalalhÇok sağ ol canım benimmm sohrab süper bu konuda doktordan bile iyi biliyor eşim anneler babalar delirdi tabi mutluluktan eşim tek çocuk bide kardeşi yok çok sevindi kardeş olacaklar diye
Çok teşekkür ederim amin kuzumm
İnşallah güzel olur canım senin için de herşey Benim de 3 aylık olacaktı bile insan unutmuyor tabi ama hayat devam ediyor güzel şeyler olur da umutla dolarsın inşallahh
Ya canım ne olursa olsun insan unutmuyor demek, bak benim iki çocuğum da var ama onu yeri kurduğumuz bağ apayrı İnşallah cennetinde görmeyi hak ederiz karnındaki sağlıkla kucağına gelsin canım, nasılsın daha iyi misin artık baktım da epeyce büyümüş kuzucuk, erkek çocukları çok anneci olur demedi demeEn güzel zamanda gelsin inşallah bebeğin cnm benim için de bu ay cok hüzünlü, 16 sinda melek kizimi kaybettiğim tam bi sene dolucak..
İnşallah canım inşallah, siz hamişler in duası kabul olur, dualarınızda unutmayın bizlerisizin minnoşlarda sağlıkla gelsin inşallahsen nasılsın, hamileliğin nasıl gidiyor, şükür sonuçların da iyiymiş sevindim senin adınaÇok sağ ol canım benimmm sohrab süper bu konuda doktordan bile iyi biliyor eşim anneler babalar delirdi tabi mutluluktan eşim tek çocuk bide kardeşi yok çok sevindi kardeş olacaklar diye
Çok teşekkür ederim amin kuzumm
İnşallah güzel olur canım senin için de herşey Benim de 3 aylık olacaktı bile insan unutmuyor tabi ama hayat devam ediyor güzel şeyler olur da umutla dolarsın inşallahh
Ayy evet çok istiyorum sohrab da bebişlerine kavuşsun artık onun da hayırlısıyla sağlıkla ikiz olur inşallah gönlüne göre olurNe güzel bayram havası Sohrab usta oldu bu işte maşallah darısı onun başına insalalh eşin için de çok sevindim ne güzel iki çocuğu kardeş aynı anda dogscsklar buyuyecekelr kardeşçe yalnızlık bilmecek masallah nazar değmesin insalalh
Sonunda biraz rahatladım kuzum çok şükür şimdiye kadar sıkıntılar oldu ama test sonuçlarım mutlu etti çok sağ ol hep dua ediyorum inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım bebişlerimizeİnşallah canım inşallah, siz hamişler in duası kabul olur, dualarınızda unutmayın bizlerisizin minnoşlarda sağlıkla gelsin inşallahsen nasılsın, hamileliğin nasıl gidiyor, şükür sonuçların da iyiymiş sevindim senin adına
Terzi kendi söküğünü dikemez derlerNe güzel bayram havası Sohrab usta oldu bu işte maşallah darısı onun başına insalalh eşin için de çok sevindim ne güzel iki çocuğu kardeş aynı anda dogscsklar buyuyecekelr kardeşçe yalnızlık bilmecek masallah nazar değmesin insalalh
Evet o söz doğru insalalh olacsk canim sabir 9 günTerzi kendi söküğünü dikemez derler
Tabi bunun için bebek lazım
Amin insalalh ikizleri olur bir erkek bir kızAyy evet çok istiyorum sohrab da bebişlerine kavuşsun artık onun da hayırlısıyla sağlıkla ikiz olur inşallah gönlüne göre olur